Голямото замразяване на свободното слово удари и Британия

moshe-kantor-commie

Справедливо е да се заложи на това, че всяка „медийна реформа“ приветствана от д-р Моше Кантор, председател на „Европейския еврейски конгрес“ (висша ционистка институция), ще бъде лоша новина за защитниците на свободата на словото. Така е и с реакцията му към новата дефиниция за антисемитизъм на британското правителство.

Кантор каза:

Приветстваме британското решение за определение на антисемитизма, особено в лицето на увеличаващите се атаки срещу евреите. Сега трябва да погледнем към другите европейски правителства за да последват примера на Великобритания.“

Той се позовава на решението на британското правителство да приеме „правно обвързващо определение“, което ще бъде използвано от силите на реда, съвети, университети и обществени органи. С това се засилва закона рязко в посока на превръщането на евреите в защитена от законите група и ги поставя извън всяка критика. Това със сигурност рязко ще ограничи академичните и журналистически дискусии относно поведението на еврейската група. Защото, ако не може да бъде обсъждан етническия им дневен ред на тази много мощна и етноцентрична група, тогава на практика ще се сложи край на проучванията по въпроса.

Изготвеното определение от „Международният съюз за възпоменаването на Холокоста“ (междуправителствена ционистка организация) е същото, което е в закона за осведомеността за антисемнитизмът, който тихо премина през Сената на САЩ. Стремежът изглежда, че цели да създаде глобален стандарт за задушаване свободата на словото в полза за еврейската власт.

Автор: Кевин Макдоналд, The Occidental Observer

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s