Двама се карат, трети печели

Не е рядкост да видиш евреи и мюсюлмани бранещи „проповедниците си“ под публикации в социални мрежи и уебсайтове, такива теми отнасящи се до засягането на лидерите им. Такива бяха и реакциите отнасящи се до миналогодишна реч на министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху, в която той казва:

Хитлер не е искал да унищожи евреите по това време. Мюфтията на Йерусалим Хадж Амин Ал-Хусейни, който по-късно е бил издирван за военни престъпления в Нюрнбергския процес, защото той е играл централна роля в подклаждането на финалното решение. Той е излетял за Берлин. Хитлер не е искал да унищожава евреите по това време, той е искал да ги изгони. И Хадж Ал-Хусейни отишъл при Хитлер и казал – Ако вие ги изгоните, те всички ще дойдат тук! – И какво би трябвало да направя с тях?, попитал Хитлер. Той му казал – Изгори ги!“

В това няма нищо изненадващо. Нетаняху просто си изпълнява програмите, а те включват да насъсква белите народи срещу семитските мюсюлмански изкарвайки „племето“ вечните потърпевши. Не е ли очевидно?

Не е имало никакъв план за изгаряне на евреи, нито са били обгазявани. Има множество сериозни доказателства оспорващи много от аспектите на Холокоста. Това го казват и видни евреи.1 Всяка година, вече десетилетия наред, десетки хиляди посещават Аушвитц като им се показва една „газова камера“ в централния лагер, която предполагаемо е поддържана в своето „оригинално състояние“. През януари 1995 г., френския седмичник L’Express потвърди, че всичко около тази „газова камера“ е фалшиво, и че в действителност е измамна следвоенна реконструкция.2

Това че израелския министър-председател казва, че А.Хитлер не е планирал подобно нещо, а е бил план на палестински лидер, само е част от вечното подхранване на Индустрията на Холокоста4. Няма никаква сензация в това. Винаги е едно и също.

Струва ми се, че Холокоста не го изучават. Него го продават.” – Равин Арнолд Волф

Още началото на 80-те в Близкия Изток Моссад и ЦРУ създават радикални терористични структури като Организацията на ислямския джихад на принципа на тайните армии на НАТО в Европа3, и двете разновидности имащи за цел постоянно да гоят Израел за превръщането му в една свръх държава, в едно евентуално възможно бъдеще. Тези структури пък са част от продължението на британската монархична инвазия в Азия, за която модернизират стратегиите си и използват партньора си САЩ, плюс всички най-големи световни организации създадени на британския принцип за колонизиране чрез НПО-мрежата.5

За съжаление нещастниците, които се намират под ударите на историческите лъжи винаги се явяват като защитници на отровата, с която ги тровят. Поради това все още има ужасно много християни и мюсюлмани, които се избиват помежду си. Ако погледнете и през двете религии, ще видите защо се случва това:

Бийте всички по пътя на Аллах и убийте тези, които не вярват в Аллах.“ – Мохамед (Ибн Исхак: 992)

Обичайте неприятелите си и молете се за тия, които ви гонят.“ – Исус (Матей 5:44)

На кратко „Трепете белите, те няма да се защитават. А виновниците накажете.“ Както се казва „Двама се карат, трети печели“:

Нееврейската собственост е като пуста земя и принадлежи на този, който пръв я завземе.“ – (Вавилонски талмуд, Мишна: Бава Батра 54)

Който може да асимилира това което написах, несъмнено ще го освободи същото от „родното“ му бреме.

Anony, 30.11.2016

Бележки:

[1] Y. Bauer, „Fighting the Distortions,“ Jerusalem Post (Israel), Sept. 22, 1989; „Auschwitz Deaths Reduced to a Million,“ Daily Telegraph (London), July 17, 1990; “ Poland Reduces Auschwitz Death Toll Estimate to 1 Million,“ The Washington Times, July 17, 1990, p. A11.

[2] Eric Conan, „Auschwitz: La Memoire du Mal,“ L’Express, Jan. 19-25, 1995, pp. 54-73 Виж още: „Major French Magazine Acknowledges Auschwitz Gas Chamber Fraud,“ Journal of Historical Review, Jan.-Feb. 1995, pp. 23-24.

[3] NATO’s Secret Armies. Operation GLADIO and the Strategy of Tension, Interview with Dr. Daniele Ganser, 4 January 2016

[4] Индустрията на Холокоста, книга на Норман Финкелщайн

[5] ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО, ANONYMOUS BULGARIA / март 1, 2016

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.