Двама се карат, трети печели

Не е рядкост да видиш евреи и мюсюлмани бранещи „проповедниците си“ под публикации в социални мрежи и уебсайтове, такива теми отнасящи се до засягането на лидерите им. Такива бяха и реакциите отнасящи се до миналогодишна реч на министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху, в която той казва:

Хитлер не е искал да унищожи евреите по това време. Мюфтията на Йерусалим Хадж Амин Ал-Хусейни, който по-късно е бил издирван за военни престъпления в Нюрнбергския процес, защото той е играл централна роля в подклаждането на финалното решение. Той е излетял за Берлин. Хитлер не е искал да унищожава евреите по това време, той е искал да ги изгони. И Хадж Ал-Хусейни отишъл при Хитлер и казал – Ако вие ги изгоните, те всички ще дойдат тук! – И какво би трябвало да направя с тях?, попитал Хитлер. Той му казал – Изгори ги!“

В това няма нищо изненадващо. Нетаняху просто си изпълнява програмите, а те включват да насъсква белите народи срещу семитските мюсюлмански изкарвайки „племето“ вечните потърпевши. Не е ли очевидно?

Не е имало никакъв план за изгаряне на евреи, нито са били обгазявани. Има множество сериозни доказателства оспорващи много от аспектите на Холокоста. Това го казват и видни евреи.1 Всяка година, вече десетилетия наред, десетки хиляди посещават Аушвитц като им се показва една „газова камера“ в централния лагер, която предполагаемо е поддържана в своето „оригинално състояние“. През януари 1995 г., френския седмичник L’Express потвърди, че всичко около тази „газова камера“ е фалшиво, и че в действителност е измамна следвоенна реконструкция.2

Това че израелския министър-председател казва, че А.Хитлер не е планирал подобно нещо, а е бил план на палестински лидер, само е част от вечното подхранване на Индустрията на Холокоста4. Няма никаква сензация в това. Винаги е едно и също.

Струва ми се, че Холокоста не го изучават. Него го продават.” – Равин Арнолд Волф

Още началото на 80-те в Близкия Изток Моссад и ЦРУ създават радикални терористични структури като Организацията на ислямския джихад на принципа на тайните армии на НАТО в Европа3, и двете разновидности имащи за цел постоянно да гоят Израел за превръщането му в една свръх държава, в едно евентуално възможно бъдеще. Тези структури пък са част от продължението на британската монархична инвазия в Азия, за която модернизират стратегиите си и използват партньора си САЩ, плюс всички най-големи световни организации създадени на британския принцип за колонизиране чрез НПО-мрежата.5

За съжаление нещастниците, които се намират под ударите на историческите лъжи винаги се явяват като защитници на отровата, с която ги тровят. Поради това все още има ужасно много християни и мюсюлмани, които се избиват помежду си. Ако погледнете и през двете религии, ще видите защо се случва това:

Бийте всички по пътя на Аллах и убийте тези, които не вярват в Аллах.“ – Мохамед (Ибн Исхак: 992)

Обичайте неприятелите си и молете се за тия, които ви гонят.“ – Исус (Матей 5:44)

На кратко „Трепете белите, те няма да се защитават. А виновниците накажете.“ Както се казва „Двама се карат, трети печели“:

Нееврейската собственост е като пуста земя и принадлежи на този, който пръв я завземе.“ – (Вавилонски талмуд, Мишна: Бава Батра 54)

Който може да асимилира това което написах, несъмнено ще го освободи същото от „родното“ му бреме.

Anony, 30.11.2016

Бележки:

[1] Y. Bauer, „Fighting the Distortions,“ Jerusalem Post (Israel), Sept. 22, 1989; „Auschwitz Deaths Reduced to a Million,“ Daily Telegraph (London), July 17, 1990; “ Poland Reduces Auschwitz Death Toll Estimate to 1 Million,“ The Washington Times, July 17, 1990, p. A11.

[2] Eric Conan, „Auschwitz: La Memoire du Mal,“ L’Express, Jan. 19-25, 1995, pp. 54-73 Виж още: „Major French Magazine Acknowledges Auschwitz Gas Chamber Fraud,“ Journal of Historical Review, Jan.-Feb. 1995, pp. 23-24.

[3] NATO’s Secret Armies. Operation GLADIO and the Strategy of Tension, Interview with Dr. Daniele Ganser, 4 January 2016

[4] Индустрията на Холокоста, книга на Норман Финкелщайн

[5] ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО, ANONYMOUS BULGARIA / март 1, 2016

Advertisements

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s