Борисов: треперете, докарахме тероризма пред вратата ви

Обикновено там, където възникнат такива остри сблъсъци, винаги има терористичен акт, винаги се задействат спящите клетки”, предупреди Бойко Борисов относно проблемите тези дни в Харманли.

От значение е, поради усложненията в „интелекта“ на Борисов, да се спомене, че той реално не успява да се прикрива и заради това непрекъснато се изпуска един вид. Просто трябва да сте наблюдателни.
captureПокрай очаквания развой на огромния проблем с безобразното допускане от правителството на ГЕРБ на нелегални мигранти без документи за самоличност, които са нахълтали в територията на страната и настанени от правителството на Борисов във военни поделения, сега Борисов сплашва българското общество като насажда у хората страх от тероризъм, терористични атаки, брадатите талибани, които режат глави. Казва ви, че е възможно да избухне война, по изпипана рецепта в Югославия, Афганистан, Либия, Сирия и др. Да, прав е. Напълно ще бъде възможно ако не се екстрадират от България всички нарушители на законите в тези „центрове“, като този в Харманли. Намираме се на този терористичен праг още от идването на ПП ГЕРБ на власт. Страната е под същата заплаха, откакто е в НАТО, откакто има американски бази на територията си, откакто отидоха по НАТО-вска програма нашенски военни наемници в Афганистан, Ирак и др. Сега Борисов нарича „остри сблъсъци“ това в Харманли?
Такива, които се правят на големи герои, да знаят, че след подобно поведение могат да изложат на риск огромни маси от населението”, добави той.

Не се съмнявам, че министър-председателят в оставка е готов да насъска гуджуците-ченгета срещу недоволните български граждани, които през последните години стават все по-ядосани. Ще го направи, защото е важно да се прикрият далаверите в бежанските центрове, тези с евро-фондове, няколко килограма тел на границата и безброй подобни машинации. Точно в епохата на ГЕРБ и Бойко стартира „бежанския“ проблем. Проблем, който в никакъв случай не би трябвало да се превърне в това, което е днес тази ситуация, и това в което е напълно възможно да се развие. Сега казва, че имало „спящи терористични клетки“ в страната.

Отвратителните гъзолизнически политики на ГЕРБ, които в естеството си са създадени като един мозъчен тръст-продукт на медийна кампания, на западното грантаджийство, както и стотиците НПО, са в основата на няколкогодишното занимаване и баламосване на обществото с глупостите около някаква „руска агресия“ и „комунизъм“, докато реалния проблем идващ от западните агресорски политики набъбва все повече. За почти 30 г. една некадърно направена магистрала и вериги западни магазини за продаване на боклука от западна Европа, но иначе вървим напред. Всички знаем, колко сме напред. Е, минус разни заблудени български емигранти, които остро поддържат гласовете си за ГЕРБ и „вожда“ понеже вече се прибирали до родните си места по-бързо по „магистралата“. ЕС много го е грижа за терористите, толкова че ги подкрепя тотално, и това само истинските глупци днес не го знаят. Толкова е загрижен за тях, колкото не е бил за българите никога. Да му е пукало на ЕС за българското положение? Защо се дават фондове, а не се влагат директно в проекти, както го правят американците с българите? Всеки знае, че българските власти са крадливи мангали. Защо им се дават фондове? Защото въртят далавери с нашенските селяндурски тарикати, затова.

Обърнете внимание как медиите и НПО-мрежата ще извъртят всичко и ще показват, колко били мили терористите в Харманли, а българите ще представи за мръсни ксенофоби. Много по-огромни демонстрации има постоянно в различни страни из ЕС против политиките на Бюксел-Сорос, водени по плана Калгери.

Anony, 25.11.2016

Advertisements

2 thoughts on “Борисов: треперете, докарахме тероризма пред вратата ви

  1. Би следвало да треперят, правителствата които допуснаха тези лица на българската територия. Министър председателя на Чехия, определи обстановката в България като идиотска. Там/ в смисъл тук/ глобяват за риболов, а през границата всеки преминава безпрепятствано. Нека трепери Борисов. Той пак не отгатна, че НАТО препоръчва даване убежище на преследвани в Турция военни и учени. Годините затвор са споменати в наказателният кодекс.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.