Светът го е страх от промяна? Не, само „отвореното общество“

Какво представлява „отвореното общество“

В Европа това най-лесно може да се определи като систематично обединяване на различни структури, които използват малцинствени социологически групи, които не представляват политически доминиращо множество на глас в рамките на населението в дадено общество. Някои от тях не е задължително да корелират дори с населението.

Това обединение се стреми, и в някои случаи успява, да представи малцинството като привилегирована група в обществото. Примерно, като негрите в САЩ, или циганите в България. Въпреки че в България циганите нямат и 2%, а в САЩ негрите са едва 6%. По този начин й се дава специален статус на дадена група. Изкуствено са направени хора с повече права от тези на мнозинството от населението с цел да се използват. Облаги в социалните помощи, винаги играещи ролята на ощетени след извършени престъпления, където имат специални адвокати осигурени от „отвореното общество“ и т.н. Все неща на хора с по-висок статус. Знаете за какво пиша.

Обединението на тези постоянно включва нови и нови малцинствени групи в състава си. Примерно, такива като расови и етнически, религиозни, езикови, сексуални, политически, имигрантски, бежански и т.н. Всяка от тях включва отделно и много други. Примерно в сексуалните малцинства се наблюдават хомосексуални, бисексуални, пансексуални, полисексуални, асексуални, интерсексуални и транссексуални, както и много, много други. В етническите в Европа влизат такива като циганите и евреите, които също имат различни „клонове“ от групи в „състава си“.

Икономическите и политическите са смесица от хора, които най-често са представители на донорите си, т.е. работят за тези, които им плащат. Съставени са и разпределени в организации представящи се за неправителствени, от „свежо обучени“, или по-точно написано превъзпитани в новите „ценности“, които представляват идеите на „отвореното общество“, младежи-активисти на т.нар. „мрежа“. А в повечето случаи техните шефове стават управителите и създателите на организациите. Самите шефове са кадри от преди 89-та, от миналата система, които са били първо обучавани в едно я в България, я в СССР, а после друго в Съединените щати. Някои от тях участват в по няколко организации едновременно с цел да прилапват повече финанси.

Това е цяла индустрия вече. А малкото управляват многото от винаги. Защо де е по-различно сега? Не е, мислете.

minority

Застрашават ли населенията тези групи?

Повечето малцинствени групи не са представлявали никога много сериозен проблем за населенията на различните страни тъй като е трябвало да се интегрират според стандартите на живот на обществото и да живеят хармонично като равноправни с мнозинството. Обаче в многобройни отделни случаи с етническите и религиозни малцинства виждаме, че е имало на много места проблеми довели до различни конфликти като се е стигало до експулсиране на някои от малцинствените етнически и религиозни групи. Примерно, на много места по света евреите са представлявали толкова голяма заплаха за различни общества, че са били прогонвани повече от 100 пъти през вековете (само до толкова е известно) от множество страни, области и градове в днешни: Тунис, Египет, Франция, Испания, Италия, Германия, Англия, Швейцария, Унгария, Белгия, Словакия, Австрия, Холандия, Полша, Литва, Португалия, Чехия, Украйна, Русия, Беларус, Алжир, Естония, Латвия, САЩ, Румъния и арабски страни. Трябва да са били голям проблем, нали?

С мюсюлманските малцинства е по-различно въпреки, че са също с чужд за европейските народи произход. Примерно, европейските християнски общества са нападнати и народите започват да се бранят векове наред, което е траело докато не предприемат контраатака, която приключва с ислямското нашествие на няколко етапа. Останалите в Европа, и тези приелите исляма европейци, се концентрират на области в различни страни, но и християни и мюсюлмани са свикнали и живеят според правилата през вековете мирно. Подобно на съжителството с другите малцинствени групи, или по-добре.

Точно заради мирното положение се вкарват в действие проповедниците на „отвореното общество“ от организациите за да създадат хаос, който да предизвика разсейване от основните проблеми и да концентрира напрежение срещу различните малцинствени групи, неподходящи за системата политици и т.н. Затова организации като тези на Сорос започват да вкарват нелегално в ЕС „бежанци“, такива като БХК да защитават и правят промоция на убийци, цигани и т.н. Да наречем подобаващо „бежанския внос“ – организирано нашествие.

Тези активисти на мрежата на „отвореното общество“ ще ги видите в един момент да лобират и подкокоросват гражданите да гласуват за който им е казано, а в друг момент да не гласува никой, защото не им са излезли сметките. Не ме разбирайте погрешно с това за не гласуването. Kакто си го каза онзи ден Бойко Борисов в интервю по бtv, ако гласуват много хора ще загуби партията му, защото за печалбата винаги се използва малцинството. Тоест ГЕРБ имат сигурен електорат съставен от чиновниците в администрацията им, които имайки предвид, че са на власт вече камара години, са се умножили малко повече на коректните места, от където да използват пасивността на мнозинството. Така правят и други политически партии, а и не само, схемата винаги е една и съща.

Тези малцинствени организации застрашават всичко що приемате за нормално, морално и ценно за вас и вашето семейство, близки и съграждани. Застрашават живота ви и мръсуват директно пред очите ви лицемерно казвайки ви, че това е за ваше добро.

Е, не е.

hollyw-corner590-li

Народите в Европа са се развивали с много векове наред, дори хилядолетия. От Европа и европейците произлизат най-големите изобретатели и изобретения в света, които са творения на малките хора живущи в хармония едни с други. Изграждали са хората развитие на духовна, морална и на местна почва. Ние „малките хора“ сме съпричастни със съседа, с онези от другия край на континента и света. Не мислим лошото на други като нас, които гледат как да изкарат прехраната на семейството си. Искаме да търгуваме, да познаваме други култури и т.н. Обаче с употребата на „отвореното общество“ ни прокарват на сила да вярваме, да мислим, да говорим или мълчим, и всичко каквото не е логично и нормално, и морално, че е нещо добро не само за нас, но и за самите хора от малцинствата.screen-shot-2014-10-11-at-18-00-29

Същите глобалисти, които ни прокарват глобализма, такива като банкерите Ротшилд и такива като Рокфелер,  са върли нацисти подкрепящи своята „раса и народ“ в Израел. На всяка цена, дори против права, закони, морал и всякакъв вид етика и логика.

Не само описаните създават този проблем

Хора от най-високите класи на обществата, както винаги, експлоатират малцинствените групи за да поддържат хармония в системата за управление на глобално ниво. За да действа на глобално ниво те трябва да разреждат и разделят човешките маси от ниските класи в обществата.

Пирамидалната система е следната:

  1. на върха стоят монархиите, недокосвани и неопетнявани;
  2. под тези на върха са се добрали да стоят лихварите, днешните банкерски еврейски семейства, които управляват материалното богатство на тези от върха и се опитват да ги изместят;
  3. под горните стоят политическите власти, които използват цялата инфраструктура за да пазят двата по-горни етажа от недоволството на ниската и средната класа;
  4. под горните стои големия бизнес, който представлява постоянно забогатяващите хора на чело на поглъщащите всичко малко корпорации, които се опитват да изместят от поста горната политическа власт за да си заменят местата.

Тази пирамидална система има древни корени, които са представяни чрез фалшива история с цел да се държат човешките маси в един вид мехур създаден от илюзии.

Те поддържат мехура чрез хората от тайните общества. Те са различните масонски групи, илюминати, религиите и сектите, и други. Вътре в тези има йерархия също на нива и само тези с най-високите степени знаят повече за реалността. Тези с високите степени са хората от най-горните етажи, които се движат между същите с асансьор за да направляват, скрити от човешките маси.

Сградата на Череп и Кости в университета в Йейл.

Сградата на обществото „Череп и кости“ в Йейлският университет.

На по-долните етажи на пирамидата всичко е създадено на същия принцип, само че разреждат хората в тях чрез групите на различна скала. Това е и системата, която е ползвана в темата, за която пиша.

Та пак същото. От висшите общества ползват свои подвластни, които чрез използването на материални облаги и измама контролират т.нар. „отворено общество“. За целта създават организации-майки, които да кърмят стотици, дори хиляди, по-малки организации на международно ниво, които са подкрепени от правителствените структури и техните подвластни, като масмедиите, отделни политици, икономисти, чиновници в малки клонове на банки, голям и среден бизнес и др.

Винаги се дава повече власт на един за да управлява другите. Точно така най-долу се появява ролята и на т.нар. „гражданско общество“, поне за това ни се представя същото, защото реално не е нищо друго освен това същото „отворено общество“ на малцинствата.

Истинското гражданско общество не е отразявано. Хората в него трябва да работим по над 8 ч. дневно за точно толкова, колкото да ни го вземат на края на месеца. Споменах, че е много древна система и едва ли трябва да се потвърждава, но което се игнорира е, че и на робите в Египет им се е плащало.

gox4qq6

Та значи над 8 ч. на ден, безброй данъци и задължения, но и как не, се очаква от нас да ходим от време на време на демонстрации организирани в подкрепа на системата, но представени като против същата. Рамо до рамо с кърмачетата от малките организации на „отвореното общество“. И много хора им се връзват да ходят, подкрепят ги в медии, телевизии, интернет, и общо навсякъде, където им се дава трибуна. Вас никой не ви отразява в медии и телевизии, нали? Това са малките неща, които ни „бъгват“ в системата и ни карат да мислим извън кутийката.

russia-is-building-fallout-shelters-to-prepare-for-a-potential-nuclear-strike_1476695816

Един блестящ пример е протеста от лятото на 2013 г., в който за пръв път българското общество видя как няколко хиляди активисти на мрежата на „отвореното общество“, заедно с политици, медийна олигархия, различни чиновници от бизнес средите, и общо цялата паплач от „отворените“ се събираха на разни места в София на демонстрации в защита на статуквото, но иначе се отразяваше като „масови протести в цялата страна“, такива против властта. Дори от международните медии така се представяше общата картинка. Тук можем да задълбаем още много за да се изложи темата, но ще се отклоня прекалено.

Виждаме видното

Както описах по-горе, ето по този начин „отвореното общество“ играе ролята на маската на гражданското общество в подкрепа на системата, на статуквото. Ако го няма, е, тогава може би ще стане нещо като с френската революция и ще започнат да се откачат глави от раменете на хора, на тези от върха на пирамидата, а покрай тях ще увиснат по площадите и една камара не успели да избягат пионки-защитници на същата тази система.

Страхът е този, който поддържа да правят, каквото правят хората от висшите общества, буржоазията. Все пак не живеят в космоса тези хора, имат имена и адреси, нали? Точно така. Затова стоят в сянка най-големите. Затова ни се представят организации, партии, банки и корпорации, а не имена на конкретни люде с глави на раменете си все още. Точно за да не ги виждаме, за да не стигат до повечето от нас имената и адресите на тези от върха на пирамидата. По този начин винаги обвиняваме и обвиняваме, обаче все сме разделени по между си, а шефа, колкото и да е виновен все пак не е чак  толкова, че да се раздели с главата си, нали? Там е уловката.

debt-slavery-478x315

Кои са хората в „отвореното общество“?

Разгледайте тази листа. Описани са повечето намиращи се в България. Повечето живущи в София. Да, липсват много. Всички имат имена и адреси, или се намират лесно.

Някои лидери вдъхват надежди

Години наред виждаме как една система създава война след война, конфликт след конфликт. Хората се чувстват в несвяст, безнадеждно, без бъдеще. Обещават ни съюзи, военни, икономически. Ще ни правят равни с другите народи. Е, не видяхме все още подобно нещо. Нито сме равни с други, нито сме със същите права. Положението се влошава с годините. Не можеш да оправиш проблема по същия начин, по който е създаден.

Използвайки същите организации, схеми, чиновници и система, създават етнически конфликт в Югославия, а после я сриват, защото президента им Слободан Милошевич казва „не на нашествието, да на суверенитета“. Умрял в килиите, в Хага. Или са го умряли.

Идва световна икономическа криза, обаче ние още не сме излезли от нашата. Става лошо, не че не е било.

Един народ от един северен остров на име Исландия изскача в студа по улиците и вкарва по затвори банкери и политици, сменя правила и закони, сменя системата. Спираме да виждаме новини за него, все едно Исландия няма. Избухва един вулкан за да ни напомни, че са там по-добре от всякога.

Един президент в Латинска Америка, в Еквадор, Рафаел Кореа обявява за омразни дълговете натрупани от банкери на същата световна система. Страната е подложена на санкции. Съседните лидери от другите страни помагат кой, как може.

Поредния обявен за диктатор през годините, но иначе човек на народа, Уго Чавес умира от рак. Или са го умряли „от рак“. Същия не си поплюваше, заради което беше подложен на множество организирани от САЩ и световния глобализъм опити за преврат. Медиите държаха в мъглата всичките арести на организаторите на опитите за преврати, същите все служители от посолството на САЩ заловени от полицията по площадите на Каракас.

Либия, най-добрия стандарт на живот в Северна Африка. Красива и устроена страна. Муамар Кадафи иска да обедини не само народа си, но и Африка. Моментално е „демократизирана“ страната, напълнена с терористи, а Кадафи убит като беззащитно куче на улицата.

Избухва поредната война в Близкият изток, този път е ред на Сирия. Преди това бяха Афганистан и Ирак. Обаче удрят на здрави мъди. Президента Башар Асад почва да плющи терористи та същите трябва да викат на помощ Западния Елит отново. Ще пращат „демократизаторските“ сили да „освободят“ сирийския народ, както „освободиха“ либийците. Цъ-цъ-цъ, Руската Федерация, Китай и Иран заедно със сирийския президент им застават на пътя с думите „ще нападнете ама я вижте този чифт ташаци тука“.

Ядосани заради загубата си западните сили почват изпипаната стратегия със санкциите и заплахите.Обач пак удрят на камък. Путин си почесва мъдите и се усмихва.

5765a6bbc46188a3138b456e

Поредните „цветни революции“ а ла Югославия, и къде ли не, ги избухват и този път пак в Европа. Украйна. Вкисвали в продължение на години, милиарди долари за обработката на „отвореното общество“, което иска на Майдана „демокрация и свобода“ и Евросъюза. Йок, няма, Еврото не ви искат, обаче са там да ви подкокоросват да правите война. Абдалите правят преврата с много кръв и ужас. Нагласени са поредни пионки. А, чакай бе. Никой не се усети и Путин анексира Крим и спаси кримчани от съдбата на ближните им в Източна Украйна, подложени на война и смърт от новите господари в Киев. Пак санкции, пак от единия в други крачол Руската Дума.

Украинската пионк-президент Порошенко награждава Сорос за извършването на кървавия преврат.

Украинската пионка-президент Порошенко награждава Сорос за извършването на кървавия преврат.

Какво става? Всички, дори тези с малко интелект в главите си, виждат че от 2001 г. вместо да има борба срещу тероризма има … на … ей ръчички, ей ги две .. с терористите, които пораснаха до „неузнаваемост“. Почнаха открито да си ги пазят дори, но и да напомнят на европейци чат-пат с по някое кръвопролитно атентатче да не залитнат на Изток. Да не вземат да изберат все пак нещо, което е истинско, може би.

Години и години тормоз ту в Европа, ту на Изток, ту къде ли не. И взе че падна властта на терора без да се очаква, онзи от империите на Бушовите и Клинтъновите. Хората им писна, дори на американците, и си избраха познатия на всички ни мултимилиардер Доналд Тръмп за президент. Ужас на ужасите за всичките организации на терора, онези либералните „happy go lucky sheeple“, които елита направляваше досега. Онези от протестите, от цветните революции, убийците и защитниците на терора, глобализма, от организациите на малцинствата и т.н.

donald_trump_by_gage_skidmore_2-e1434470854426

Светът се върти и променя. Някои неща не са ли за предпочитане пред други, па ако ще и да са пак направлявани от същите? Понякога да. Е, за същите тези поддържащи това лошото за нас, това досегашното, не е добре. Лошо е. Организациите си искат същото. Активистите си искат своето. Банкерите не искат промени, а печалби. Корпорациите не искат справедливо работещи, а експлоатирани роби. Веднага след изборите в САЩ Сорос организира чиновниците си, а с тях както винаги цялата индустрия … къде поп-„звезди“, къде знайни актьори, къде правозащитници, гей организации, феминистки такива, на разни други, и цялата цветна тълпа на МАЛЦИНСТВОТО срещу мнозинството.

thumb-1441626601656-hillary_crying

Обаче … всичко си има лимити. Хората са в процес на успокояване. Все пак, някой трябва да си пази главата, че виж ти се търкулнала на земята.

Грегъри Маккелви, организатор на негърските протести на Сорос в САЩ, на бунтове срещу избора на американците за президент на Тръмп

Грегъри Маккелви, организатор на негърските протести взели над 9 човешки жертви, организирани от Сорос в САЩ. Намира се на „мирен“ протест против избора на американците да бъде Тръмп новия президент.

Монетата е хвърлена и обърната.

Anony, 11.11.2016

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.