Хакнаха сайтове на НПО-та на Джордж Сорос

soros_indexХакнаха сайтове на неправителствените организации (НПО) на Джордж Сорос. Хиляди разсекретени документи.

Разбира се, става ясно от файловете, че Сорос-ките НПО манипулират също и изборите във всички страни членки на ЕС – следете връзките.

Повече от 2 500 файла от организации на Сорос бяха разпространени от хакери. (Тук повече по темата.) В тези документи се разкриват работни планове, стратегии, приоритети и други дейности на Сорос, включително доклади за европейски избори, миграцията и даването на убежище на нашественици в Европа.

Много е интересно също, че израелската преса казва, че от тези документи става ясно, че организации на Сорос работят активно в кампании срещу Израел… и ционизма. Това е широка тема.

В сайта DC Leaks, където са публикувани документите, се пише, че Сорос е архитект и спонсор на почти всички революции по света от 25 г. насам, и че заради него и пионките му САЩ са известни в целия свят като глобален кръвопиец, а не фар на свободата и демокрацията.

Неговите слуги проливат кръвта на милиони и милиони хора само за до го правят още по-богат.

Сорос е олигарх спонсор на Демократичната партия в САЩ и Хилъри Клинтън, както и на хиляди политици (включително в България) по целия свят.

Сайтът DC Leaks, както и множество други, има за цел да покаже и даде възможност на всички в организациите на Сорос, като Отворено общество и свързаните с нея НПО, да ги напуснат за благото на световния мир.

Очаквайте повече по темата …

Advertisements

8 thoughts on “Хакнаха сайтове на НПО-та на Джордж Сорос

  1. Хакнали ги?… Интересно кой…
    Но както и да е, явно с тези отровни гъби се води някаква борба. И това е добре. Лошото е, че българите даже не са и в ролята на зрители. Те са едни тотално затъпели овце в кошарата, които не виждат нищо, освен гърба на съседната овца и празната ясла пред себе си, пък и нищо не искат да знаят, ако трябва да сме честни… Положението в България е… зловещо и трагично.

    • Какво друго очаквате да се случи (или да НЕ СЕ случи) в една ПОРОБЕНА КОЛОНИЯ?… Всичко е съвсем естествено! Нима поробителят би допуснал „неподходящи“ теми в медиите? И как може нашето „гражданско общество“ да се заинтересува от темата, след като то на практика се състои от соросоидните НПО-та – като разните там „отровено общество“, и нему подобни фондации, инситути, комитети и пр. и др.под.?

  2. Има причина Путин да забрани НПО-та. Всъщност той не е новатор. В САЩ действа закон от времето на Рузвелт забраняващ НПО-та на други държави, освен Израел, разбира се! Но удобно за това се мълчи. Отдавна е известно, че НПО-та извършват мониторинг на правителствената политика на държавите на чиято територия оперират. Оперират е доста сполучливо твърдение, като се има предвид, че в тях се вихрят бивши и действащи агенти от съответните държави. Така наречените мозъчни тръстове са идеолозите които стоят зад терористични актове и насилието въобще, зад определени държавни политики и прочее. Населението се изучава до степен способни да прогнозират почти изцяло реакцията на обществото във връзка с конкретни теми. Наясно са с нагласите в обществото (предимно публичният сектор) и дори на конкретни групи/региони. Буквално знаят(в общ план) повече за жителите на съответната държава от самите тях. Разбира се не става въпрос за това какво си мисли отделна личност/човек, а най-вече за тенденции в модела на поведение на обществото. Особенно ценна информация представлява търпимостта на населението. Тя винаги е била обект на интерес в миналото и днес. НПО-та с техните отдадени продажни служители за които национален суверенитет и национална идентичност не значат нищо, инфилтрират свои поставени лица във всяка възможна обществена, пилитическа, икономическа, образователна, здравнна и културна структура или институция. Хората които работят за НПО-та са национални предатели, родоотстъпници. Забраната НПО да развиват подривната си дейност на територията на България(в този случай) трябва да се уреди с закон. Не се заблуждавайте. средствата които „майката НПО“ дава на филиалите си за „подобряване на живота на нуждаещите се“ е инвестиция целяща да се отклони вниманието на част от обществото(колкото може по-голяма), да се приспи бдителността на обществото за истинскита дейност на организацията. Например един нищо неподозиращ родител, чието дете е лекувано/излекувано безплатно е много по-убедителна и силна реклама от купеният политик, вербуваният гражданин дорти от агента за влияне. Срещу буквално нулева инвестиция организацията получава изключителната и непоклатима подкрепа не само на родители, но и на роднини и приятели, а за медиите остава само да драматизират случая до такава степен, че зомбираният зрител да се трогне до сълзи. После случаят се подема от социалните мрежи и така до следващият. Разберете, Америка за България весяка година дава 500 000 само за култура и въпреки, че за много четящи това е ужасно много всъщност е нищо, защото реално цялата сума се плаща от обществото, през енергийните проекти. Например така наречените американски централи, зелената енергия и прочие други. Всичко излиза от джоба на бедния Българин! У нас липсва експертно знание, а „стратегическо мислене“ е научна фантстика, абстракция която малцина разбират.

    • Браво, съгласен съм на 100%! За съжаление – да, вие сте прав, но тук народът е толкова затъпен и замаян, толкова дебилизиран, че в България просто няма кой да спре пропагандната машина… Затова и отровните НПО-та се вихрят на воля, и се множат… Затова и народът ни загива. Дебилизацията е първата стъпка към тоталния „нежен“ геноцид.

  3. да припомня и местни величия от Отворено общество- Томислав Дончев- Философ, учител по философия и после ….. секретар в „Отворено общество“ Габрово. А после ….. министър. Ей това е експерт…….

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s