Хакнаха сайтове на НПО-та на Джордж Сорос

soros_indexХакнаха сайтове на неправителствените организации (НПО) на Джордж Сорос. Хиляди разсекретени документи.

Разбира се, става ясно от файловете, че Сорос-ките НПО манипулират също и изборите във всички страни членки на ЕС – следете връзките.

Повече от 2 500 файла от организации на Сорос бяха разпространени от хакери. (Тук повече по темата.) В тези документи се разкриват работни планове, стратегии, приоритети и други дейности на Сорос, включително доклади за европейски избори, миграцията и даването на убежище на нашественици в Европа.

Много е интересно също, че израелската преса казва, че от тези документи става ясно, че организации на Сорос работят активно в кампании срещу Израел… и ционизма. Това е широка тема.

В сайта DC Leaks, където са публикувани документите, се пише, че Сорос е архитект и спонсор на почти всички революции по света от 25 г. насам, и че заради него и пионките му САЩ са известни в целия свят като глобален кръвопиец, а не фар на свободата и демокрацията.

Неговите слуги проливат кръвта на милиони и милиони хора само за до го правят още по-богат.

Сорос е олигарх спонсор на Демократичната партия в САЩ и Хилъри Клинтън, както и на хиляди политици (включително в България) по целия свят.

Сайтът DC Leaks, както и множество други, има за цел да покаже и даде възможност на всички в организациите на Сорос, като Отворено общество и свързаните с нея НПО, да ги напуснат за благото на световния мир.

Очаквайте повече по темата …

Advertisements

8 thoughts on “Хакнаха сайтове на НПО-та на Джордж Сорос

 1. Хакнали ги?… Интересно кой…
  Но както и да е, явно с тези отровни гъби се води някаква борба. И това е добре. Лошото е, че българите даже не са и в ролята на зрители. Те са едни тотално затъпели овце в кошарата, които не виждат нищо, освен гърба на съседната овца и празната ясла пред себе си, пък и нищо не искат да знаят, ако трябва да сме честни… Положението в България е… зловещо и трагично.

 2. А в нашето медийно пространство нито дума. Никакви дебати. НУЛА. Помислете малко – ЗАЩО!?!?!

  • Какво друго очаквате да се случи (или да НЕ СЕ случи) в една ПОРОБЕНА КОЛОНИЯ?… Всичко е съвсем естествено! Нима поробителят би допуснал „неподходящи“ теми в медиите? И как може нашето „гражданско общество“ да се заинтересува от темата, след като то на практика се състои от соросоидните НПО-та – като разните там „отровено общество“, и нему подобни фондации, инситути, комитети и пр. и др.под.?

 3. Има причина Путин да забрани НПО-та. Всъщност той не е новатор. В САЩ действа закон от времето на Рузвелт забраняващ НПО-та на други държави, освен Израел, разбира се! Но удобно за това се мълчи. Отдавна е известно, че НПО-та извършват мониторинг на правителствената политика на държавите на чиято територия оперират. Оперират е доста сполучливо твърдение, като се има предвид, че в тях се вихрят бивши и действащи агенти от съответните държави. Така наречените мозъчни тръстове са идеолозите които стоят зад терористични актове и насилието въобще, зад определени държавни политики и прочее. Населението се изучава до степен способни да прогнозират почти изцяло реакцията на обществото във връзка с конкретни теми. Наясно са с нагласите в обществото (предимно публичният сектор) и дори на конкретни групи/региони. Буквално знаят(в общ план) повече за жителите на съответната държава от самите тях. Разбира се не става въпрос за това какво си мисли отделна личност/човек, а най-вече за тенденции в модела на поведение на обществото. Особенно ценна информация представлява търпимостта на населението. Тя винаги е била обект на интерес в миналото и днес. НПО-та с техните отдадени продажни служители за които национален суверенитет и национална идентичност не значат нищо, инфилтрират свои поставени лица във всяка възможна обществена, пилитическа, икономическа, образователна, здравнна и културна структура или институция. Хората които работят за НПО-та са национални предатели, родоотстъпници. Забраната НПО да развиват подривната си дейност на територията на България(в този случай) трябва да се уреди с закон. Не се заблуждавайте. средствата които „майката НПО“ дава на филиалите си за „подобряване на живота на нуждаещите се“ е инвестиция целяща да се отклони вниманието на част от обществото(колкото може по-голяма), да се приспи бдителността на обществото за истинскита дейност на организацията. Например един нищо неподозиращ родител, чието дете е лекувано/излекувано безплатно е много по-убедителна и силна реклама от купеният политик, вербуваният гражданин дорти от агента за влияне. Срещу буквално нулева инвестиция организацията получава изключителната и непоклатима подкрепа не само на родители, но и на роднини и приятели, а за медиите остава само да драматизират случая до такава степен, че зомбираният зрител да се трогне до сълзи. После случаят се подема от социалните мрежи и така до следващият. Разберете, Америка за България весяка година дава 500 000 само за култура и въпреки, че за много четящи това е ужасно много всъщност е нищо, защото реално цялата сума се плаща от обществото, през енергийните проекти. Например така наречените американски централи, зелената енергия и прочие други. Всичко излиза от джоба на бедния Българин! У нас липсва експертно знание, а „стратегическо мислене“ е научна фантстика, абстракция която малцина разбират.

  • Браво, съгласен съм на 100%! За съжаление – да, вие сте прав, но тук народът е толкова затъпен и замаян, толкова дебилизиран, че в България просто няма кой да спре пропагандната машина… Затова и отровните НПО-та се вихрят на воля, и се множат… Затова и народът ни загива. Дебилизацията е първата стъпка към тоталния „нежен“ геноцид.

 4. да припомня и местни величия от Отворено общество- Томислав Дончев- Философ, учител по философия и после ….. секретар в „Отворено общество“ Габрово. А после ….. министър. Ей това е експерт…….

  • Разправяй го ти на овцете, те само две си знаят: сламата и „бееееее“…

   • А ти какво правиш за да подобриш положението, ревльо ? 😉

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.