83% от германците казват, че „най-голямото предизвикателство“ за страната им е миграцията

6753874-3x2-700x467

Миналата година немците ги манипулираха доста добре от различни НПО, и общата гледка беше някак известната ни вече, тази шарената, с усмивки и прегръдки от страна на разните му там съмнителни умни и красиви „протестъри“. После обаче дойдоха масовите изнасилвания и случайните масови убийци.

Аха.

Оказва се, че разнообразието е малко прекалено оживено за германците.

Повече от 4/5 от германците са на мнение, че миграцията е най-голямото предизвикателство за тяхната страна, с което се срещат след рекордния наплив на повече от 1 млн. нашественици.

И сега през последните дни: атака с брадва, стрелба с огнестрелно оръжие, атака с мачете, самоубийствен атентатвсичко това в рамките на само 1 седмица. Извършителите на всичките тези атаки са имали мигрантски произход. Трима от четиримата виновници са били новопристигнали в Германия, това вече започва да притеснява много хора за огромната бежанска вълна, за която ги приветства с „отворена врата“ миграционната политика на канцлера Ангела Меркел.

angela-merkel-dogface-bitch-618x464

Да бе, никой не би могъл да го прогнозира все пак. Ха-хъ.

Миналата година, когато тя канеше всички тези хора в страната, само истинските „ксенофобски отрепки“ казваха до какво ще доведе всичко това.

Нали се сещате? Все едно Ангела Меркел не можеше още тогава да начука в Google за нивото на престъпността сред мигрантските населения, статистиките за изнасилвания в Швеция, или данни за нивото на неграмотност в Афганистан, Сомалия, Пакистан, Нигер и др. Все едно дори не е ходила до съседна Франция за да види до какво води ситуацията с вноса на милиони мюсюлмани.

Обърканата Меркел, да покани 2 млн. неграмотни и на военна възраст мюсюлмани да живеят добросъвестно в Германия, защото тя се е почувствала зле за горките.

Бабичките са перфектните лидери на западните нации. Всеки прави грешки.

Според едно проучване, германците са били притеснени от миграцията повече от колкото всяка друга европейска нация. В проучването са участвали 23 страни.

Ето, на това му се казва „позитивна интеграция“, както се опитваха да ни го представят на всички. Като французите с тяхната масивна мюсюлманска популация.

Френските мюсюлмани толкова са се интегрирали, че са повече французи от французите. Нали?

Френските мюсюлмани толкова са се интегрирали, че са повече французи от французите. Нали?

Обаче докато ги интегрират, да премахнат свободите на местните и да наложат военна диктатура – за да се научат гоите на покорност.

И тогава, ако германците се почувстват някога несвободни, и че цялото им общество изчезва, да погледнат към съседна Франция, където чрез прогресивния хаос се въвежда тоталитарен контрол.

angela-merkel-21-618x378

Няма проблеми, интеграцията е на няколко години разстояние само. Ако не вярват немците, а бе питайте ни нас българите как чудесно винаги сме живели с циганите.

Anony, 27.7.2016

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.