За приликите между ЕС и СССР

Kaтo ce зaпoчнe c пpeдyпpeждeниeтo нa  Mapгapeт Taчъp (ĸoeтo ceгa изглeждa пpopoчecĸo) зa тoвa, чe cфopмиpaнaтa oт EC cтpyĸтypa в ĸpaйнa cмeтĸa, щe cъздaдe „нecигypнocт, бeзpaбoтицa, вceoбщo нeдoвoлcтвo y xopaтa и eтничecĸи ĸoнфлиĸти“ и ce зaвъpши c нeoтдaвнaшнитe изявлeния, нaпpaвeни oт Haйджъл Фapeдж зa зaдънeнaтa yлицa, в ĸoятo нeизбpaнитe oт ниĸoгo лидepи нaбyтвaт Eвpoпa – тo мeждy ceгaшният Eвpoпeйcĸи и бившия Cъвeтcĸи cъюз имa пopaзитeлни пpилиĸи.

Paзбиpa ce, ĸoнтeĸcтът e cъщo вaжeн – Cъвeтcĸият cъюз, нaпpимep, e cъздaдeн cъc cилaтa нa opъжиeтo, a фopмиpaнeтo нa Eвpoпeйcĸия cъюз e cвъpзaнo c пoлитичecĸa пpинyдa и иĸoнoмичecĸи зaплaxи.

В Cъвeтcĸият cъюз ca yпpaвлявaли дeceтинa чoвeĸa, ĸoитo ca ce нaзнaчaвaли eдин дpyг и ĸoитo нe ca били зaдължeни дa ce oтчитaт пpeд ниĸoгo. Eвpoпeйcĸия cъюз ce yпpaвлявaн oт двe или тpи дyзини xopa, ĸoитo cъщo ce нaзнaчaвaт eдин дpyг, пpaвят тaйни cpeщи и нe мoгaт дa бъдaт лишeни oт влacт.

B cъвeтcĸo вpeмe ce  ĸaзвaшe, чe cъюзнoтo пpaвитeлcтвo e нeoбxoдимo зa дa ce пpeдoтвpaти вoйнa. B Eвpoпeйcĸия cъюз ceгa ĸaзвaт cъщoтo нeщo.

B CCCP e имaлo ГУЛAГ. EC cъщo тaĸa имa cвoй coбcтвeн Гyлaг – мeнтaлeн, извecтeн ĸaтo „пoлитичecĸo пpoĸлятиe“.

B paмĸитe нa EC, ĸaĸтo и в бившия Cъвeтcĸи cъюз, paбoти oгpoмнa бюpoĸpaтичнa мaшинa – чинoвници c пpивилeгии, бoнycи и имyнитeт oт cъдeбнo пpecлeдвaнe зa цял живoт, ĸoитo пpocтo ce пpeмecтвaт oт eднo мяcтo нa дpyгo, бeз знaчeниe, ĸaĸвo ca нaпpaвили или нe ca ycпeли дa нaпpaвят.

Πo oнoвa вpeмe ce ĸaзвaшe, чe цeлтa нa Cъвeтcĸия cъюз e cъздaвaнeтo нa нoв тип чoвeĸ – „cъвeтcĸи чoвeĸ“, чe ниe тpябвa дa зaбpaвим нaшитe eтничecĸи paзличия, eтничecĸи тpaдиции и oбичaи. EC иcĸa пpиблизитeлнo cъщoтo –  oпитвa ce дa cъздaдe нoв чoвeĸ – „eвpoпeйcĸи“.

Cъвeтcĸият cъюз чecтo  изпoлзвa мeтoдитe нa вoeннa oĸyпaция, EC изпoлзвa мeтoдa нa иĸoнoмичecĸoтo cплaшвaнe.

Cъвeтcĸaтa cиcтeмa бeшe нecпocoбнa зa пpeoбpaзyвaния – ĸaĸтo и тaзи нa Eвpoпeйcĸия cъюз.

Πoняĸoгa e пoлeзнo дa ce нaпpaви ĸpaчĸa нaзaд и дa ce пoглeднe ĸaĸ иcтopиятa ce пoвтapя.

Източник: nepoznato.energetika-bg


Истинската същност на еврокомисарите и фалшивата демокрация

Истинската същност и идеология на еврокомисарите и силите, които стоят зад тях могат да бъдат разбрани единствено през призмата на историческия анализ.

1337203996_transporant

Казват, че определени исторически събития имат цикличност и свойството да се повтарят под една или друга форма; „кукловодите“ от световното задкулисие обаче нарочно им слагат различни наименования, а пропагандната машина въвежда нови термини за да объркат непосветените в сатанинските им дела. По някой път обаче „богоборците“ са така самоуверени, че допускат фатални грешки, които ги демаскират пред Гражданското общество…….

В прицела ми сега са структурите на Европейския съюз и опитите на определени сили той от свободен съюз на суверенни държави да се превърне незабелязано в тоталитарна федерална супердържава по подобие на САЩ, със всички произтичащи от това негативи. Особена роля в това имат т.нар. еврокомисари с разширени пълномощия към ЕС и извън него.

Ако сравним настоящите еврокомисари с болшевишките комисари в Съветския съюз от началото на 20 век, веднага ще видим общите тенденции, същата престъпна идеология, пропагандно „промиване на мозъци“ и геноциден план (които очевидно произлизат от един и същи Център) и всичко ще си дойде на мястото. Онези, които са чели великолепната книга на д-р Джон Коулман „Комитетът 300“, както и книгите на Никола Николов, проф. Григорий Климов, Бил Купър („Тихи оръжия“), Георги Ифандиев, Хенри Форд („Интернационалните евреи“) и Дъглас Рид („Спорът за Цион“) ще разберат какво имам предвид. Разликата между двата вида комисари май е само в облеклото и фалшивите усмивки, с които ви забиват прецизно ножа в гърба.

Да, сегашните използват доста по-рафинирани методи (научно разработени в институти като зловещия институт „Тависток“), но целите и пораженията са същите; дори може да се анализира и поспори дали сегашния скрит геноцид не е по-ефективен от едновремешните разстрели, концлагери и масово избиване на хора, например чрез „Гладомора“ в Украйна където по този начин бяха ликвидирани над 7 млн. души. В България например след 1944 г. комунистите с помоща на комисарите и полу-грамотните милиционери избиха над 140 000 души от интелигенцията, а 300 000 бяха репресирани по лагери, затвори и интернирани. По време на „демокрацията“ и „прехода“ (1989-2013 г.) ние загубихме пряко около 1 млн. души преждевременно умрели в активна възраст (от стрес, болести, безработица, негативни облъчвания и др.) и около 2 млн. икономически и политически емигранти бяха принудени да напуснат страната, при това без България да е водила война. Сравнявайте да видим; тук дори не навлизам в детайли за да не травмирам допълнително аудиторията. Достатъчно е да спомена за 300 000 българи болни от рак и, че според официалната статистика всяка година 30 000 от тях умират, някои без дори да ги лекуват. Т.е. всяка година в България умира един средно малък град, без това да притеснява никого от официалните власти, още по-малко еврокомисарите и отговорните фактори в ЕС! Считате ли това за нормално и защо до сега не е било така; я анализирайте малко по-внимателно и ще разберете?!?

Ако на сегашните еврокомисари им сложим едновремешните униформи, кожените куртки, каскетите и наганите на кръста, в никой случай няма да можем да ги различим от болшевишките, защото са от едно и също тесто!…… Също така задачите и на едните и на другите са поставяни и спускани от едно и също място – това е повече от сигурно. Някои сегашни са изключително нагли и арогантни, като например еврокомисарката Кристалина (Сталинка) Георгиева, която си позволи да изкаже публично мнение, че имигрантите от Африка и Близкия Изток щели да подобрят демографския срив в България?!? Ами да започнат първо от нейното семейство тогава и да не използват вазелин…..

Дори и за неспециалиста е ясно, че и едните и другите комисари изповядват една и съща разрушителна идеология; само методите са им малко по-различни. Нека видим общите неща:

– Едните говореха за „интернационализъм“, а сегашните за глобализъм и „мултикултурно общество“, т.е. смесване на раси и култури в безличен „тюрлюгювеч“ – колкото по-безличен толкова по-добре. Така нацията идеално се превръща в аморфна маса без тежест – лесна за манипулиране, мачкане, управление, унижение и унищожение.

– Тогава властта беше „народовластие“ (ама точно на едно определено племе), всички бяха равни, но едни бяха по-равни от другите; сега имаме „демокрация“, което смислово е същото. Тоталитарната диктатура сега е умело замаскирана като „демокрация“.

– Разбиване и унищожаване на традиционното семейство; сега включително и чрез еднополовите бракове, които тихомълком се разрешават чрез прокарвани закони в някои страни от ЕС.

– Заробване и обезличаване на нацията; отричане на националната държава и изземване на суверенитета.

– Подмяна на традиционната ценностна система и замяната и със сурогати и сатанински материализъм и атеизъм.

– Пропагандиране на някаква псевдо толерантност, либерализъм и поносимост към всякакви извратености и сбърканяци (хомосексуалисти, гейове, лесбийки, педофили, содомити, наркомани, бисексуални, травестити, психопати, дегенерати, юдео-масони и др.), които се обявяват за нормални и законово преследване на нормалните хора, които не са съгласни с натрапените им отвратителни и отблъскващи норми на поведение.

– Заклеймяване на „врага“ (нормалните хора) с термини като „нацисти“, „фашисти“, „антисемити“, „ксенофоби“, „националисти“, „хомофоби“, „терористи“ и др. подобни етикети, чиято цел е да сплашват и тероризират хората и да блокират свободната мисъл и воля! Тези етикети се лепят най-вече на прогресивни хора и организации, които са патриотично настроени и са защитници на националната държава запазваща суверенитета си, специфична култура и идентичност.

– Воюват с християнската религия („опиума на народите“), но не и със сектите, окултизма (всякакви псевдо духовни и сатанински учения) и исляма, които се използват като оръжие и терор срещу християните, особено православните. Стимулират разкола в Църквата и по всякакъв начин се „набиват клинове“ за да я обезсилят и да намалят влиянието и в обществото.

– Идеологията на комисарите и еврокомисарите това е идеологията на глобализма или с други думи „Новия световен ред“; зад което прозира тоталитарна диктатура, мракобесие, мизантропия, унищожение, деградация и сатанински богохулни учения, които даже не е необходимо да дискутираме – толкова са отвратителни!

Колкото по-скоро ги разобличим напълно и се отървем от тях; толкова ще е по-добре за хората и Европа ще стане едно по-добро място за живеене; без престъпна имиграция, бангстери/лихвари, олигарси и обществени паразити, без войни, тоталитарна диктатура, двойни стандарти и геноцид!

Автор: д-р Дориян В. Александров
Източник: doktora757.blog.bg

Advertisements

3 thoughts on “За приликите между ЕС и СССР

 1. Едно и също са. Демокрация и комунизъм, червени и сини, леви и десни. Контролират се от едни и същи хора. Путин и Обама са с еднакви господари. Пред телевизора го играят врагове и противници за да им действа тактиката – разделяй и владей. Именно за това Ротшилд спонсорират и двете страни във всяка война. Джон Кери и Джордж Буш противници на президенските избори 2000 г. и двамата членове на тайното общество Череп и кости, двамата са също така братовчеди. Невероятно? Ами за да владеят света трябва да имат „воюващи“ ЗА ПРЕД ВАС политици, за да ви контролират. Разделяй и владей! Двама се карат (Путин-Обама), третия печели. (Ротшилд и компания от поредната война)

  • Той, този лаф – „те онези сите са маскари“ – не е нов. Знаем го вече. Но май, само глупаците му вЕрват.
   Всъщност истината е, че винаги едната страна е ПО-ГОЛЯМА МАСКАРА от другата. ВИНАГИ! От нас се иска само малко да си напрегнем атрофиралите мозъчета, да потърсим още информация, алтернативни източници, да помислим и да видим, коя е правилната страна. Но точно това не им се иска на някои.
   Вярно, че светът е театър. И вярно е, че зад сцената, зад кулисите, се крият истинските играчи. Но те съществуват! И те също не са единни. Винаги има противоборстващи страни. И винаги сред тях има една най-права и най-истинска. Една е тази, която ние сме длъжни да подкрепим. И това важи както за сцената, така и за зад кулисите.
   Изобщо, когато някой иска да ни хвърли прах в очите, винаги се опитва да приравни противоборстващите страни и изобщо, да неглижира темата.
   Да, ама не, няма да мине.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.