Рокери, медиен буламач … и пердах

Пристигнаха в България членове на руския рокерски клуб „Нощни вълци“. За тези мотористи още от седмици наред се бълваше от „българските“ медии, „информационни“ портали и разните му там соросоиди из интернет-пространството „буламач“. То това тяхното е някаква космическа любоффф. Раздуваха темата, естествено, заради вентилационната поредица „Русия-Путин-комунизъм-хибридна война“ и майко мила, „ко стаа“.propaganda-fightПреди няколко години, 2011 г., също бяха на посещение в страната тези хора, или техни колеги, но тогава не ги отразиха толкова „подобаващо“. Дали е, защото САЩ/НАТО не бяха притеснени, за разлика от сега, от това което се случи през последните години – „обръщането на монетата“? Все пак, руските власти и партньорите им почти изместиха влиянието на Вашингтон в Азия. На американските власти & Cie не им беше дори позволено да проведат докрай плана си в Украйна.

Докато руските рокери и българските им колеги садели дръвчета из квартал на Бургас, групичка от няколко души, между които и украинци, организирани според някои от чужденка с лош български език, според други от украински служби (дявол знае от кого), решили да направят демонстрация против Путин и „комунизма“ – това, съдейки по лозунгите им. „Нашенските“ медии не спираха да ги наричат „рокерите на Путин“, а НПО активистите организираха всевъзможни опити за събития, подканвайки хора на разни демонстрации срещу преминаването на мотористите през територията на България. Това според тях е „кремълска провокация“. Какво стана със свободата на движението? Все едно самият Хрушчов трябваше да идва като зомби в България. Бедните рокери, дори не разбраха нищо от случващото се сигурно и си караха по трасето снимайки се на всяка спирка, с най-голямо уважение към страната ни, докато тече медийния театър.

По същия повод утре ще вземат да ламтят и против руските туристи. „Спрете ги, те са приближени до Путин“, могат да скандират. Нереално, но не е за учудване да се случи.

Когато има реакция, има и контра-реакция. Недоволстващите от „рокерите на Путин“ се нахвърлили по някое време на наши съотечественици, които им отвърнали с малък пердах, по бързата процедура. Русофобите ревнали по медиите моментално, типично като по „учебниците“ на Карл Попър за цветните революции. Дори на бързо и линейка пристигнала, точно като в британска пътна инсценировка на местни пакистанци в опит да измамят системата. Веднага някакъв от тях си разпрал и фланелката, за да изглежда по-голям екшъна. Е, сега ще имат тема за паша, около водоизточника, чрез която да величаят „великата хибридна война на Русия срещу България“.

„Сагата“ продължава.

Медиите продължиха воя на ревящите, за да ги изкарат жертви на „руската агресия“. Какво следва? Намерен някой соросоид сексуално насилен в парка с $5 банкнота в джоба и ревящ гръмогласно „мамичко а я сум се посрало“? Вече се представят от послушните медии „нападателите“, като удобно слагат думата националисти в кавички, по начин, по който все едно тази дума провъзгласява нещо ужасно. Как не ревнаха и за антисемитизъм, не знам. Може би да почнат, няма да е учудващо. Стига сте се смеели, това е сериозно. Сериозно, защото развитието на тази случка показва близките отношения на соросоидите с политико-медийното пространство, защото толкова бързо се заговори в тези среди на тази тема.

Защо обаче не се говори за това, защо е имало чужденци на политическа демонстрация в България? Защо е имало чужди граждани? Била ли е демонстрацията легално одобрена от български органи? Не застрашава ли този акт националната сигурност? Щом днес могат да протестират чужденци по улиците на страната ни и да наричат „рубладжии“ български граждани, за каквото си искат, то утре такива и подобни ще ни стрелят, защото така са решили. И защото нашите служби ги пазят.

Според хората участвали в малката контра-демонстрация (за да я нарека някак), които били няколко души, баба и момче, са иззети телефоните им от полицията, която отказала и да гледа записи на близка до случилото се бензиностанция.

У нас знаем, че „комунистите“ станаха „анти-комунисти“ и натовски демократи, но тези чуждите, кой ги знае откъде идват, и какви цели имат? Какво следва? Всеки, който има автомобил Лада – на съд и в затвора? Да се събори Шипка? Да се претопят всички монументи свързани с Освобождението на България? Да се събори всичко построено преди 1989 г., дори домовете ви, „путинофили“ такива. Всеки роден преди 89-та да мигрира незабавно в Сибир. Да се забрани достъпа до интернет на всеки дръзнал да не плюе поне веднъж дневно нещо против Путин. Да се напише в Конституцията на България, че нейните граждани са верни членове на НАТО/САЩ и ЕС, и ООН, и МВФ, и Федералния резерв.

Не ви ли се струва, че от няколко години се възобнови „студената война“ в България, от служителите в различни НПО, медиите и доста политици? Не можаха за 26 години да покажат някакви данни за руско финансиране на НПО в България, но открито се излагат финансовите преводи от САЩ, и в това нямало нищо нередно? Ебах ти и логиката. Това че хората сами си избират предпочитанията, за едната малка шайка соростутки означава, че българите не са годни. Трябва да се пращат в Сибир, в Гулаг и т.н.

Хората само искат да живеят нормален живот, да бъдат равноправни и да се гледат със самочувствие по между си, а тя каква стана. Пак в кюпа на западната пропагандна машина, че видите ли Русия ни атакува. Я с рокери, я с „паравоенни“ български формирования (понеже имало двама-трима с камуфлажи сред контра-демонстрантите), я със споделяни в социалните мрежи новини. А бе направо сме окупирани от Русия.

В нещо обаче се бъркат тези хора и техните медии трамплини. Българите, колкото повече ги обстрелват с лъжи, измами и помия, толкова повече хора започват да ги виждат, какви са в действителност. Вземи му учебника на българина и го подмени, той ще го предава устно на другите като никога до сега. Направиха ни зли един към другиго една малка шайка медийно-политически НПО чиновници. Няма да им мине номера. Вече ги виждаме все повече и повече. Кранчето се завърта, стават негодни за донорите си.

Anony, 1.7.2016

Advertisements

One thought on “Рокери, медиен буламач … и пердах

 1. Голямата война така започва! С точно такива, малки локални сблъсъци тук-там – малки, дребни безредици… Не случайно в това събитие са замесени всички театрални персонажи, които играят и в големите роли на големия политически театър. Тук са, на местата си – и украинските щатски марионетки, и соросоидите, и бойно настроените патриотични сили, и предателската колониална полиция, и руската мечка (някъде там, зад кадъра, тя даже няма нужда да се показва), и лицемерните манипулативни медии… А зад кулисите се крият точно същите сили, които волно или неволно ще движат и голямата война.

  Така, че това е едно много знаково събитие. Пробват ни, скъпи братя и сестри! Вие си мислите, че това е просто малък инцидент?… О, не. Това е само една от първите проби за разпалването на граждански безредици, а по-късно и на въоръжени сблъсъци, а накрая – и на гражданска война.

  Но, от малкия ми уличен опит знам със сигурност едно: когато някой се държи така нагло, той явно не е дошъл да си играе. Дошъл е да се бие с теб. И тогава единственото, което трябва да правиш, е да УДРЯШ – здраво, бързо, тежко и болезнено, и за предпочитане е да удариш ПРЪВ.

  Бих им казал на такива провокатори само едно: чудесно! – щом ни провокирате, значи искате война. А щом искате война, Бога ми, ще я получите – и малка, и голяма, и на всички нива, ако трябва – кървава, унищожителна и страшна война. Потресаваща, ако е нужно. И тогава Господ да ви е на помощ! Защото по-късно даже и да съжалите, ние вече няма да се откажем, докато не ви изтребим напълно. Както пее „Металика“ за Гърмящата змия (по стар текст на Б.Франклин) „…никога не започва първа; но щом се задейства, никога не се предава…“ Добре. Приемаме предизвикателството. Не сме го искали, вие го поискахте. ТАКА ДА БЪДЕ! ДА БЪДЕ ВОЙНА.
  (Алоо, заспалите!…)
  Да… За всичко си има време под слънцето. Явно наближава времето за война. Мръсници винаги е имало и винаги ще има. И винаги за тях е имало само едно лекарство – единственото, което на тях им „помага“.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.