Д-р Питър Глидън: Лекарите ви убиват!

Третата причина за смърт, както е публикувано в “JAMA” (списанието на американската медицинска асоциация), е лечението от общопрактикуващи лекари. Това означава да отидеш при такъв лекар, да ти предпише някакво лечение – и да умреш от него!

Според Министерството на здравеопазването 15000 медикаментозно лекувани пациенти месечно биват убивани от лечението на лекари! И никой не влиза в затвора!

Шепа терористи удариха два самолета в двете кули, 3500 умряха и започнахме война! Но 15000 на месец са убивани от лечението на общопрактикуващи лекари и на нас не ни мигва окото! Това е защото, не искам да казвам, че са ни промили мозъците, не е правилният термин, но на нас са ни … за последните 100 години са ни убедили в тези грешни вярвания. Мисля, че Маркъс Уелби започна това. Че лекарят е царят и знае всичко относно всичко! Трябва да мълчиш и да следваш препоръките на лекаря! Повечето хора в Съединените щати въобще нямат идея за историята на еволюцията на медицината в САЩ.

IMG_0098В началото на 19 век е било сравнително просто, хиропрактиците, остеопатите, хомеопатите и докторите. През 1915, 1920 имало нещо наречено доклада на Флекснър. Корпорацията „Карнеги“ спонсорирала този човек на име Ейбрахам Флекснър, който обикалял из цялата страна. Обикалял из страната с автобуси, влакове и на кон. Това било времето преди магистралите. Отнело му 5 години да направи това. Да мине цялата страна и да изготви списък с всички медицински училища, които предписват лекаства. Дал списъка на „Карнеги“, която притежавала фармацевтични компании. И тогава „Карнеги“ и Рокфелер дали милиони безвъзмездно на медицинските университети и болници в САЩ, които да предписват лекарства! Това било началото на краят. След доклада на Флекснър вече не съществуват различни нива в Съединените щати и лекарите станаха неумолима сила.

Повечето хора в САЩ мислят, че във водещата медицина тук лекарите командват фармацевтичната медицина. Мислим, че тези хора са голяма работа, защото техните терапии са по-добри от тези на хомеопатите, натуропатите, хиропрактиката, но не са! Те са водещи, заради политическите и финансови взаимоотношения, които са изиграли и за които повечето хора въобще си нямат идея! И това е гигантски проблем. Това е пълна лудост! Това е третата водеща причина за смърт. И когато правителството вдигне много шум, примерно със застраховките на хората, всички откачат! И това е съвсем друго нещо – какво е медицинската застраховка?

Какво правиш, когато си купиш медицинска застраховка? Обзалагаш се, че ще се разболееш толкова сериозно, че няма да можеш да си платиш! И така плащаш добри пари, всеки месец, за да имаш достъп до медицинска система, която е третата основна причина за смърт в САЩ!

Трябва да ни прегледат мозъците, честно казано.

Затова аз и мой колега предоставяме по 400 безплатни лекции годишно и изграждаме мрежа, хората не знаят за това! Хората идват на мои лекции, гледат ме и казват, че хората със заседнал начин на живот живеят по-дълго, а лекарите са третата водеща причина за смърт? Какво става тук? Ние сме като хората по време на Галилей. „Слънцето, а не Земята, е в центъра на Слънчевата система!“ или „Земята е кръгла, а не плоска!“ „Робовладелството е нещо лошо!“ Имаме социален проблем тук. И имаме социален проблем, защото хората страдат ненужно!

Господ ми е свидетел, че няма да ми повярвате за нещата, от които хората са се възстановявали от холистичната медицина. Способността на тялото да се самолекува е удивителна! През повечето време. Като всичко от което тялото се нуждае, за да го направи, са необходимите му сурови материали! Трябва да престанем да ядем храната, която ни трови. Ако сложиш дизелово гориво на двигател за безоловен бензин, дори и да е чисто ново Ферари, ще върви като боклук, ако въобще се движи. Колата е добре, просто сме сложили грешното гориво. Същото е с човешкото тяло. Ако му дадеш суровите материали, от които се нуждае, изчистиш ли диетата – супер-мъж! Супер-жена! А ако не получиш този суперстатус, то поне кръвното ти налягане ще се нормализира, поне артритът ще изчезне, паник-атаките също, и ще можеш да спиш спокойно през нощта.

7158-4

Д-р Питър Глидън

Част от интервю с Д-р Питър Глидън (връзка към видео)

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.