Руските военни са унищожили над 29000 терористични цели в Сирия за около 7 месеца

Руските военни самолети са унищожили от началото на анти-терористичната въздушна кампания над 29000 терористични цели в Сирия за около 7 месеца, казаха от руския генерален щаб в сряда.

1034562792-640x346

Генерал-лейтенант Сергей Рудской каза, че финансовите източници на Даеш (Ислямска държава) и Фронт Ан-Нусра са отрязани. Над 200 от използваните от терористите петролни съоръжения са унищожени, както и повече от 2000 средства за предоставяне на петролни продукти.

Рудской каза, че сирийските правителствени сили са в състояние да победят във войната срещу терористите с помощта на останалата в страната част от руската авиация.

Сътрудничеството между руските въздушно-космически сили и сирийската армия разбиха множество терористични опити, които са били предназначени да провокират руснаците удари по граждански обекти, допълни генерал-лейтенанта. Множеството военни опити за провокация на удари по цивилни съоръжения са били част от стратегията на терористите да подкопаят руските военни, като провокират негативна реакция от страна на международната общност и принуди лидерите на Русия да спрат борбата срещу тероризма.

Руските сапьори вече са обезвредили над 3000 експлозиви в древния град Тадмор (Палмира), изчиствайки 23 километра пътища, 234 хектара земя и 10 исторически обекта. Преди дни, подразделенията на инженерните войски започнаха също и обезвредяването на жилищните райони в града.

116 Около 70 безпилотни летателни апарати и други средства за разузнаване наблюдават ситуацията в конфликтните зони в Сирия, на фона на прекратяването на огъня. Спокойният живот вече се е върнал в някои сирийски региони, според думите на Рудской. Съвместните действие със САЩ в Йордания и оперативния център за прекратяване на военните действия от Международна група за подкрепа на Сирия в Женева са градивни според генерала.


Ако Русия в частност може многократно да запази популяризирането на това, за което се харчат парите на данъкоплатците на Запад, по отношение на създаването на фалшивите заплахи и масивната разположена машина, която се финансира от американо-еропейските общности, добрите хора ще се разбунтуват. Следователно, мисленето на Запада е създаването на заплаха за националната сигурност, за да могат лидерите да имат право да потискат народите си. Това мошеническо разсъждение, разбира се, е точно това заради, което се прави всичко това на нас, хората наврели ни без питани в тази „коалиция“.

Руските анти-терористични постижения правят на джудженца тези на Запада. И като добавите в това число изброените от САЩ за терористични поддръжници, такива като Иран и Хизбула, че са допринесли за усилията в борбата срещу тероризма, тогава Вашингтон му се затяга още повече възела на шортите. Това става очевидно за всички, с изключение на мъртвите вече, че САЩ са станали държавни спонсори на тероризма, защото той служи на техните интереси.

Другият ярък пример за тази маневра за „изплъзване“ на медийния западен апарат е, че САЩ и ЕС настояват да оставят санкциите срещу Русия докато не бъде изпълнено споразумението от Минск, но пък Киев може лесно да не го изпълнява, както вече показа чрез пълното одобрение на поддържаните от Запада превратаджии в региона. Което прави дори още по-лошо всичко, е това, че Германия и Франция са официални гаранти на киевските „добри“ намерения и въобще не си направиха труда да притиснат украинските власти с блокиране на финансите им. Фактът, че тази шарада се е превърнала в една постоянна психологическа операция срещу американския и европейските народи изглежда, че не интересува почти никой. А щом ги оставяме да се измъкват всеки път с неща, които са толкова подли и непочтени, то тогава как да ги разубедим да не ги правят винаги, когато им е удобно?

В края на деня всичко се свежда до това, че няма видима съпротива. Това подкопава всеки, който се опитва да покаже, че обществата стават все по-прецакани от репресивната мярка. Нещо от рода на „Да бе, тогава защо не се казва нищо за това от тях?“, което е един отличен въпрос … за старт.

veteranstoday.com
sputniknews.com

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.