Германското здравно министерство популяризира секса с бежанци

Германското правителство създаде илюстриран уебсайт, посветен изключително за насърчаването на междурасовите секс отношенения на „бежанци“ и европейци, пише сайтът New Observer.

1 SEX

Новият сайт, наречен „Zanzu – моето тяло в думи и образи“ е дело на германското Министерство на здравеопазването („Федерален център за здравно образование,“ BZgA) в сътрудничество с Фламандския „Експертен център за сексуално здраве“ наречен Sensoa, който се финансира от правителството на Белгия. В своето встъпително видео, на сайта изрично се казва, че неговата цел е да се дадат „съвети за секса и сексуалността за мигранти, които не са живели дълго време в Германия.“ Разделени в шест основни „теми“, на интернет страницата са използвани сексуално ориентирани чертежи, проектирани да обрисуват междурасов секс толкова често, колкото е възможно.

В допълнение, на сайта също така се насърчават хомосексуалността, лесбийството, бисексуалност и „транссексуалност.“

2 SEX

В друга част на сайта се казва, че бежанците не трябва да се включват в сексуално насилие срещу жени. Интернет страницата се опитва да обясни и какво е „сексуално насилие“ и защо то е неприемливо в Европа.

3 SEX

Сайтът е изготвен на арабски, фарси, турски и девет европейски езика, но от съдържанието и разискваните теми става ясно, че то е насочено изключително към тези, които не са европейци, а дошли от Третия свят и почти всяка илюстрация изобразява междурасови двойки.

4 SEX

Бележка на редактора: И ако някой ви каже, че целта на организираните мигрантски нахлувания е подмяна на коренното население в Европа – не му вярвайте! Това е долна инсинуация и конспирация. Нищо такова няма. Това са обикновени бежанци, бягащи от война /Войната на САЩ/. Те идват само за кратко тук, и после по живо по здраво, /след като са онодили авропейките/, си отиват по родните места. Няма какво да търсят тука. Дядо Сорос, ще им даде пари и за връщане! Не се страхувайте уважаеми Европейци и Европейки!

Ако ви прави впечатление, че на илюстрациите към „образователното” четиво партньорите са нарисувани с различен тон на кожата, ми то може би е случайност. А и според древноегипетският художествен канон, мъжът трябва да е с по-тъмен цвят на кожата, от жената. Така че, няма нищо нередно, белите жени да са обладавани от тъмнокожи мъже. Даже напротив – така европейките ще се чувстват по-мултикултурно настроени. Пък и като се има предвид, че голяма част от белите мъже вече са открити хомосексуалисти, какъв избор ви остава мили европейски дами? Взимайте наръчника, отивайте на граничната бразда или ако ви е далече – на улица „Симеон”, зад централният пазар в София и хващайте по един бежанец за секс! А може и по двама – те няма да се сърдят! Нали трябва да следваме примера на Германия и да бъдем истински Европейци! И още нещо – ако някой иска да ви изнасилва – не се дърпайте! Пуснете му вие – така хем няма да сте „изнасилена“, хем ще скрепите дружбата между народите и ще покажете „толерантност“!

Източници: nakratko.bg, newobserveronline.com, zanzu.de

Advertisements

4 thoughts on “Германското здравно министерство популяризира секса с бежанци

 1. За пореден път се уебждавам как se извърта истината. Първо, по този проект се работи от доста време преди сегашните бежанските вълни. Второ, идеята за първи път е реализирана в Белгия и взаимствана в Германия. Трето, сайта е насочен към мигранти, а не специално към бежанци (който не разбира разликата, не мога да му помогна). Четвърто, целта е да се образоват хора от други култури по теми, които в родните им места са табу (как се ползва презерватив, какво е цикъл и т.н.т.), все неща, които да улеснят живота на мигрантите в новата родина. Живея от 15 год. в Германия, ето ви източник за информацията (един от най-сериозните ежедневници).
  Поздрави и си отваряйте очите! 🙂

  • Абсурдееее! Май ти не правиш разлика между мигранти и бежанци! Тези в Германия не са бежанци, а и повечето изобщо не са бежанци. В най-добрия случай са икономически мигранти, в най-лошия-терористи.
   И друго! Много странно, защо оцветяват мигрантите в тъмно, ако няма връзка със сегашната криза!

   И трето – Какво значение има дали по сайта се работи от днес или от преди 5 години. Ти да не си мислиш, че събитията в Сирия и мигрантската криза са планирани снощи?

 2. Как да го коментирам това? Ами може би по най-краткия начин:ГНУСНО Е, НО НЕ Е НЕОЧАКВАНО, това сайтче! Толкоз по въпроса за „европейските ценности“.

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s