Германското здравно министерство популяризира секса с бежанци

Германското правителство създаде илюстриран уебсайт, посветен изключително за насърчаването на междурасовите секс отношенения на „бежанци“ и европейци, пише сайтът New Observer.

1 SEX

Новият сайт, наречен „Zanzu – моето тяло в думи и образи“ е дело на германското Министерство на здравеопазването („Федерален център за здравно образование,“ BZgA) в сътрудничество с Фламандския „Експертен център за сексуално здраве“ наречен Sensoa, който се финансира от правителството на Белгия. В своето встъпително видео, на сайта изрично се казва, че неговата цел е да се дадат „съвети за секса и сексуалността за мигранти, които не са живели дълго време в Германия.“ Разделени в шест основни „теми“, на интернет страницата са използвани сексуално ориентирани чертежи, проектирани да обрисуват междурасов секс толкова често, колкото е възможно.

В допълнение, на сайта също така се насърчават хомосексуалността, лесбийството, бисексуалност и „транссексуалност.“

2 SEX

В друга част на сайта се казва, че бежанците не трябва да се включват в сексуално насилие срещу жени. Интернет страницата се опитва да обясни и какво е „сексуално насилие“ и защо то е неприемливо в Европа.

3 SEX

Сайтът е изготвен на арабски, фарси, турски и девет европейски езика, но от съдържанието и разискваните теми става ясно, че то е насочено изключително към тези, които не са европейци, а дошли от Третия свят и почти всяка илюстрация изобразява междурасови двойки.

4 SEX

Бележка на редактора: И ако някой ви каже, че целта на организираните мигрантски нахлувания е подмяна на коренното население в Европа – не му вярвайте! Това е долна инсинуация и конспирация. Нищо такова няма. Това са обикновени бежанци, бягащи от война /Войната на САЩ/. Те идват само за кратко тук, и после по живо по здраво, /след като са онодили авропейките/, си отиват по родните места. Няма какво да търсят тука. Дядо Сорос, ще им даде пари и за връщане! Не се страхувайте уважаеми Европейци и Европейки!

Ако ви прави впечатление, че на илюстрациите към „образователното” четиво партньорите са нарисувани с различен тон на кожата, ми то може би е случайност. А и според древноегипетският художествен канон, мъжът трябва да е с по-тъмен цвят на кожата, от жената. Така че, няма нищо нередно, белите жени да са обладавани от тъмнокожи мъже. Даже напротив – така европейките ще се чувстват по-мултикултурно настроени. Пък и като се има предвид, че голяма част от белите мъже вече са открити хомосексуалисти, какъв избор ви остава мили европейски дами? Взимайте наръчника, отивайте на граничната бразда или ако ви е далече – на улица „Симеон”, зад централният пазар в София и хващайте по един бежанец за секс! А може и по двама – те няма да се сърдят! Нали трябва да следваме примера на Германия и да бъдем истински Европейци! И още нещо – ако някой иска да ви изнасилва – не се дърпайте! Пуснете му вие – така хем няма да сте „изнасилена“, хем ще скрепите дружбата между народите и ще покажете „толерантност“!

Източници: nakratko.bg, newobserveronline.com, zanzu.de

Advertisements

4 thoughts on “Германското здравно министерство популяризира секса с бежанци

 1. За пореден път се уебждавам как se извърта истината. Първо, по този проект се работи от доста време преди сегашните бежанските вълни. Второ, идеята за първи път е реализирана в Белгия и взаимствана в Германия. Трето, сайта е насочен към мигранти, а не специално към бежанци (който не разбира разликата, не мога да му помогна). Четвърто, целта е да се образоват хора от други култури по теми, които в родните им места са табу (как се ползва презерватив, какво е цикъл и т.н.т.), все неща, които да улеснят живота на мигрантите в новата родина. Живея от 15 год. в Германия, ето ви източник за информацията (един от най-сериозните ежедневници).
  Поздрави и си отваряйте очите! 🙂

  • Абсурдееее! Май ти не правиш разлика между мигранти и бежанци! Тези в Германия не са бежанци, а и повечето изобщо не са бежанци. В най-добрия случай са икономически мигранти, в най-лошия-терористи.
   И друго! Много странно, защо оцветяват мигрантите в тъмно, ако няма връзка със сегашната криза!

   И трето – Какво значение има дали по сайта се работи от днес или от преди 5 години. Ти да не си мислиш, че събитията в Сирия и мигрантската криза са планирани снощи?

 2. Как да го коментирам това? Ами може би по най-краткия начин:ГНУСНО Е, НО НЕ Е НЕОЧАКВАНО, това сайтче! Толкоз по въпроса за „европейските ценности“.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.