ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО

Няма значение, какво е било миналото. По-важно е то да не опетнява днес господстващите световни лидери.

Индустрията на Холокоста® не обича конкуренция, няма какво да се чудите, че 100 г. не се признаваше арменския геноцид от световната общност и лидерите. Камо ли да се споменава за най-големия геноцид в историята на човечеството – индианския. Масовите престъпления против човечеството са се крили от световните нации в продължение на столетия, и днес продължава всичко по старому. На никой победител не му трябва да се прекратява потокът от ресурси, нито да бъде подаден в международен съд за да изплаща обезщетения. Та за това е така, заради пари и власт.

През 1943-44 г. британската колония в Индия, провинция Западен Бенгал, както и Одиша, Бихар и Бангладеш и др., биват подложени на източване на хранителните ресурси, обричайки приблизително 4 милиона души на глад. Британската администрация още от началото на годината изнесла около 80 хиляди тона зърно. А на хората за да им бъде отнета възможността за изхранване чрез риболов, британците конфискували 55500 лодки под претекст да не попаднат в ръцете на евентуалното японско нахлуване. Това също и нарушило системата на вътрешния воден транспорт.

Abandoned

Индийският икономист Амартя Кумар Сен твърди, че гладът е бил причинен от предизвикания икономически срив в градовете, където цените на продуктите рязко били повишени.

„Мразя индийци. Те са озверели хора със зверска религия. Гладът беше по тяхна собствена вина заради това, че се плодят като зайци.“ – Уинстън Чърчил

Това не е единственото подлагане на местното население на глад, извършвано от британците. Правило се е систематично през годините, започвайки още преди 1770 г., след това и през годините 1783, 1866, 1873, 1892, 1897.

India Famine victims, 1877-78, cabinet card, ca. 1880. Sold by the Women's Missionary Society for the benefit of the Foreign Missionary Work of the Lutheran Church. LCA 16.6.3 box 8 f. 12 India - Photographs. ELCA Archives image. http://www.elca.org/archives

След появата на британците, повечето от гладуванията са били предизвикани от заграбването на местните природни ресурси, завишаването на цените и таксите. Първият и най-брутален глад е бил още през 1769 г. и убивайки около 10 милиона души, милиони повече от затворените евреи в лагерите по времето на Холокоста®. Този глад е затрил една трета от населението на Бенгал. Джон Фиски написа в своята книга „Невижданият свят“, че през 1970 г. в Бенгал е било много по-зловещо и смъртоносно отколкото е било по времето на чумата в Европа през 14-ти век.

1876_1877_1878_1879_Famine_Genocide_in_India_Madras_under_British_colonial_rule_3

Британците започнали с притискането на местния владетел на Моголската империя, изисквайки жителите да им плащат постоянно увеличаващи се такси, като го правили представяйки ги за законен данък, за да избегнат евентуалните бунтове. Така хората плащали мислейки си, че парите отивали за местните власти, а те реално се изнасяли за Британия. Това била първата фаза за идния изкуствено предизвикан глад.

След като останали без пари, местните претърпели силни бури, които унищожили реколтите. Огромни земеделски земи били изоставени от фермерите и след като през 1771 г започнали да измират все повече хора, британците увеличили таксите на 60% с претекст, че имало по-малко продукция и не можело да си позволят да имат големи загуби. За тези, които все още не били паднали от глад се появило задължението да плащат дори двойно, за да гарантират, че британската хазна няма да претърпи никакви загуби.

Bengal-famine1_webarticle

По време на гладът през 1943 г., правителството от Делхи пратило писмо до Чърчил обяснявайки разрушителната сила на трагедията, а единствения отговор на циониста бил: „Защо тогава все още не е умрял Ганди?“.

Британската империя е била най-голямата световна сила и на чело на колонии, протекторати, мандати и територии, контролирайки близо 500 милиона души и 33700000 км2 земи. През 1909 г. империята вече обхващала 20% от територията на Земята и 23% от населението й. Днес кралицата на Великобритания е най-големия земевладетел в света. Пътищата на всички злини, които съществуват в световен мащаб, водят до Великобритания и инженерството на злокобно насилие и сектантство. Днес наследниците на британската престъпна история най-нагло не изразяват никакво желание да се извинят на нито една държава. Заради това британците и техните партньори имат пръснати по целия свят организации и днес, за да влияят на вътрешните граждански и държавни процеси. Само в Индия се изчислиха през 2009 г., че е имало около 3,3 милиона НПО. В България след „подмяната“ започват да се появяват хиляди.

Планът за доминиране на света за първи по-значителен път става виден през 1904 г. след като Халфорд Макиндер го излага пред Кралското географско дружество в писмо със заглавие „Географската ос на Историята“. Като политик-либерал, той участва в подготовката на Версайския мирен договор, чиято основна геополитическа идея, отразява собствените му позиции. Както е известно, този договор укрепва статута на Западна Европа като „крайбрежна база” на морските сили (т.е. на англосаксонския свят) и предвижда създаването на лимитрофни държави, които да разделят германците и руснаците, препятствайки формирането на стратегически континентален алианс между тях.

Според тази концепция, географското положение е определящо за съдбата на народите и държавите, като влиянието му върху външната и вътрешната държавна политика не намалява в хода на историческото развитие, а – напротив – става все по-голямо. Основната идея на Макиндер е, че огромното вътрешно пространство на Евразия играе ролята на „осов регион” в световната политика и история, господството над който е основа за планетарна доминация.

След това, най-значителното споменаване е направено от Збигниев Бжежински, който заяви, че за доминирането на света е нужно да се завладее центъра на Евразия.

Те също вярвали, че ако завладеят вътрешността на Евразия, без значение кой е на власт в този момент, ще могат да завладеят целия свят. Заради това западните сили формираха тази военна коалиция и атакуват с всички сили, създавайки двете световни войни и по-нататъшните военни конфликти в Евразия.

evil-british--empire46

Ако обърнете внимание, ще видите че британския паунд стои винаги на челните места сред топ валутите. Ще видите, че те също така не приемат актуалния бежански поток. Ще видите, че всички погледи са обърнати към САЩ, но релано Америка е създадена по британски дизайн и всички властови фигури и структури са под контрол. Знаехте ли, че концентрационните лагери, бедните квартали, затворите, детския труд, лошата хигиена,  са измислени от англичаните? Знаете ли, че за да контролират използват модерните университети (тяхно изобретение), а и без това използват по целия свят английския език? Така се поддържа съвременната добра визия за Англия. Зомбират ви. Знахте ли, че ако Британия трябва да изплаща репарации на всеки човек по света, ще му се падне да получи около 8000€ минимум, просто за старт. Знаехте ли, че почти всичко в Британският музей е пълно с откраднати предмети от колониите им?

Въпреки че учебници и пропагандните текстове ни натрапват лъжи, че най-великата демокрация е Англия и тя винаги е била на светлинни години пред нас – това са лъжи. Правото на глас за мъжете в Англия за първи път се разширява масово едва през 1885 г. Жените в Англия нямат право да гласуват до края на ХIХ век. Робството в Англия съществува формално до 1841 г. До 1852 г. в Англия мъжът е можел да продава жена си. През 1906 г. женската лидерка Емелин Панкхърст води обществена битка за избирателното право на английските жени.

Казано всичко това, естествено е, че еманацията на Запада–Англия не е подкрепила и Русия в битката й срещу монголите и турците. Дори напротив, през цялото време във войните на Русия срещу Турция, включително и за освобождаването на България и балканските народи, англичаните подло играели с Турция срещу Русия. Лондон умело помагал с хора и пари на Турция в битката й срещу Православните народи. Англия е отговорна и за откъсването на български земи от държавните граници. Англия в стремлението си към териториални завоевания, се явяваше крепител на гнилия азиатски ред в Европейска Турция и спъваха освободителната борба на балканските народи.

Нарастваща тревога предизвиква намесата на политиците в оценката на събитията от миналото и стремежите им да манипулират преднамерено общественото съзнание чрез медиите. Прилаганите подходи имат особено голямо значение при съвременните условия на изострено противопоставяне между стратегическите интереси на държави, които имат преобладаващо влияние в световните дела.

Малцина са знаещите и съвестни наши съвременници, а още по-малко тези, на които е угодно да си спомнят за направеното през юни 1944 г. послание от английския премиер Уинстън Чърчил чрез британския посланик във Вашингтон лорд Халифакс до президента на Съединените щати Франклин Рузвелт. То съдържа съдбоносното за страната ни предложение: СССР да поеме отговорността за Румъния и България, а Англия – за Гърция и Югославия.

Ръководителите на трите велики сили – съюзници във Втората световна война, превърнаха България в разменна монета при пазарлъците си за подялбата на Европа в зони на „отговорност“, което доведе до нещастна участ за много минали, а и за бъдещи поколения българи.

В първите дни на септември 1944 г. Чърчил изпраща двама свои емисари в Пловдив за среща със Стойчо Мушанов. На нея те ултимативно заявяват:

„Ако българите не искат да бъдат окупирани от съветски войски, те трябва да се съгласят веднага България да бъде окупирана от турски войски преди да са дошли тук руснаците.“

В края на XIV век, когато падаме под турско робство, България и Англия са имали еднакво по брой население – около 2,2 млн. души. След Освобождението българският народ е 3,3 млн., англичаните са 33 млн.

Планът на британците да се де-индустриализират всички съюзнически на Съветския съюз страни влиза в пълна сила след 1989 г. Целта е да се отнемат възможностите да се отбраняват отделните държави, затова националната армия на България, както и оръжейните й арсенали бяха ликвидирани и раздадени на държави от отцепените след края на ВСВ български територии.

Британските аристократи не са глутница глупаци, както са изобразявани от медиите, с чашка чай, комично. Те и техните банкери са най-кръвожадните и студенокръвни гангстери, цинични масови убийци, най-лошата колекция събирана някога. Те ще използват заболявания, революции, глад, планирани икономически бедствия, граждански войни, концентрационни лагери, атомни бомби, и масово избиване от ваксинации както тук, така и в чужбина, докато те спечелят, или докато не бъдат отстранени на сила от властта им. Тази широка картина около плана им за световно завоевание ще осигури рамка за разбиране на съвременните събития в очите на наблюдателните, тъй като злото вече е почукало на вашата врата, а лидерите ви са я отворили за тях.

A-young-Queen-performing-a-Nazi-salute-with-her-family-at-Balmoral

Anony, 2.3.2016

Бележки и използвани извадки:

Унищожжаването на българсската армия…и нещо за НАТО
„Голямата шахматна дъска“, Збигниев Бжежински
geopolitica.eu
vestnikataka.com
septemvri23.com
duma.bg
standartnews.com
indianexpress.com
britishreparations.org

Искаш ли да подпишеш петицията, която изисква Великобритания да изплати репарациите, които ти дължи на теб и на целия свят? Направи го тук!

Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

5 thoughts on “ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО

  1. Най-после някой да обърне внимание на истинската империя на злото, която тероризира света до ден днешен. Америка е само мускула, който британците използват да ограбват и мачкат народите. Мозъка обаче е в Лондон.

    Някой не си ли е задавал въпроса, как така най-голямата световна империя, която нашата история познава изведнъж ще изчезне след победата си в най-голямата световна война? Империя може да се разпадне след загуба на голяма война, но не и след спечелването й. Просто британските стратези са решили да вкарат Британската империя в режим „стелт“, а да прокарват интересите си чрез американската си колония.

    Всички масонски организации са подчинени на британската корона чрез ордена на Гартер. Тавистокския инстут в Лондон измисля всички гнусотии, които подопечните им НПО-та пласират по целия свят. От сексуалната революция, рокендрола, метъла, феминизма, джендер технологиите, стимулиране на малцинствата за сметка на коренното население, технологии за контрол чрез „правозащитнически“ претексти, като права на децата, права на животните, права на жените и прочие и прочие. Повечето водещи стилове в музиката също произлизат от Великобритания и нейните институти за социален инжинеринг.

    Крайно време е българския народ да разбере, кой е истинския му враг и да започне да концентрира знание, мъдрост и енергия за борба с поробителя.

  2. Pingback: ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО | Дейли Прес

  3. За жалост много вярно и тъжно за България и за нашите деца.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.