Саудитска Арабия праща „ядрени изтребители“ в Турция, подготвят се за инвазия на Сирия

Руските и сирийските изтребители са в изчакване да свалят всеки турски или саудитски самолет, който премине в Сирия. Турция е готова да затвори Босфора и да атакува руските кораби в Средиземно море.

mag-article-large1

Турция започна обстрел в Сирия над кюрдските „Отряди за народна самоотбрана“ (про-американски). Това изглежда точно като атака срещу противниците на Ислямска държава (ИД).

Сайта veteranstoday, който писа за придвижването на тактически ядрени ракети в Турция, за да бъдат по-близо до бойното поле в Сирия, и публикуващ новости по темата, беше подложен на няколкочасова хакерска атака вчера, с цел да се скрие информацията от публиката. В българското медийно пространство е спусната, както винаги, дебелата завеса по темата, но имайки предвид темата с турските самолети „пазещи“ небесното ни пространство – не е за учудване.

Всичко това се случва след като беше стигнато до споразумение в Мюнхен, между коалицията за борба срещу ИД, в което става въпрос да се прекратят всички военни и паравоенни действия срещу всички други страни, които не са срещу ИД и групите определени за терористични организации.

Отделно скоро ще излезе информация за това, че Турция е закупила свински грип от служител на американска био-лаборатория в Тбилиси, столицата на Грузия. Дълго време беше отричано от американските власти, че съществува това съоръжение. Този вирус вече уби много души в Украйна, също беше пуснат и в Русия, а сега започват да се разболяват и членове на кюрдската съпротива.

Американската лаборатория за изследвания в Грузия, Тбилиси

Американската лаборатория за изследвания в Грузия, Тбилиси

Вчера сутринта източници на veteranstoday съобщиха, че Турция е привела в действие номера-прикритие със старата линейка, като част от стяхната война с биологични оръжия. Едва ли турските власти са в състояние да отрекат за същото, тъй като следите на голямата газова атака със зарин в Сирия, състояла се преди няколко години, водят обратно към турското участие, споменатата по-горе лаборатория и други такива прикрити за създаване на био-оръжия, за които от Руската федерация са добре информирани и ги наблюдават много отблизо.

Джефри Силверман

Джефри Силверман

Един от хората разследващи темите с биохимическите оръжия, и който поради тази причина пребивава в Грузия, Джефри Силверман, е често нападан и пребиван. Този човек разкри през 2002 г. също и за задкулисната подкрепа на САЩ, насочена към чеченските терористи, след което американските власти се опитваха да го притиснат.

Вече е известно, че Турция има ядрени оръжия в контролираната от НАТО военновъздушна база Инджирлик. Саудитска Арабия, също имат и американски изтребители F-15 и F-16, които са модифицирани от Израел за ядрени атаки. Барак Обама премахна от Турция всички самолети, които са предназначени за този вид атаки, но турците имат план за извънредни ситуации, чрез което задействане ще се възползват от ядрения арсенал на НАТО благодарение на саудитските специални сили обучени в Израел, както и от това, че саудитците придвижват своите ядрени самолети към американската база в Турция. От същата тази ядрена база, американски самолети вече бомбардираха цивилни в град Алепо, Сирия.

Руснаците вече очакват да има мащабна турска инвазия в Сирия и заемат позиции, като така ще се блокира достъпа на Турция до партньорите им от ИД в Сирия.

Както сирийските източници, така и руските потвърждават, че е неизбежно започването на по-широка война. Турция вече заяви официално, че са готови да влезнат в Сирия срещу подкрепените от САЩ кюрдски бунтовници.

На фона на турските подготовки за военна намеса в Сирия, основният поток от медии и мозъчни тръстове предпочитат да осигуряват политически спекулации и местни слухове, вместо факти и анализ.

Повече по темата четете във:

Турция върви към война
veteranstoday

– хипервръзките в публикацията

Advertisements

4 thoughts on “Саудитска Арабия праща „ядрени изтребители“ в Турция, подготвят се за инвазия на Сирия

 1. Дами и господа, нашенци българи все още не са готови за да се запознават с подобна информация 🙂 Натежава им и се получава ефекта на отричането без никаква форма на реална критика. Отричане единствено към самия текст, тъй като е продукт на реални новини зад завесите. Теле-овцете най-много шепа трева пред водоизточника и не ги занимавайте с истински анализи 😀

  • Не им е нужно – те се отчитат пред друг…

   И еничарите едно враме…

   Само че тези са…

   Презокеански?

 2. Няма „ядрени самолети“, още по-малко изтребители. Има самолети – носители на ЯО.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.