Генералният секретар на НАТО изтълкува погрешно думите на Путин за военно присъствие в Украйна

Всякакви твърдения за Владимир Путин, че е признал за руско военно присъствие в Украйна са „абсолютно неверни,“ заяви президентският прессекретар Дмитрий Песков пред репортери. Песков отвърна по този начин на журналист, който го попита дали е възможно това, че руски военни специалисти се намират в югоизточна Украйна.

lido_275

Йенс Столтенберг

Това се появи ден след като Путин каза на най-голямата пресконференция в Москва, че е нередно да се твърди, че има редови руски войски в Украйна, но пък и никога не е казвал, че там няма хора, които да не са свързани в разрешаването на определени теми, включително такива хора свързани с военната сфера.

Това заявление породи прибързаното и неподготвено изказване на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който обяви, че президента си признал за наличието на свои военни сили в Украйна.

„Той потвърди, че Русия има персонал в източната част на Украйна, и че този персонал провежда военни дейности. Това е това, което обикновено наричаме войници,“ бяха думите на Столтенберг, цитиран от „the Wall Street Journal“.

Ако се вслушвате в думите на Путин без отклонения, ще забележите, че нееднократно споменава за руски и други граждани от ОНД, които ходят по своя инициатива там. Някои от тези хора, нямат настояща работа, или си взимат полагаема ваканция. Хората, които ходят там изразяват своята солидарност със засегнатите и страдащи местни жители от региона на Донбас. Тези хора смятат, че не е правилно украинските военни сили да унищожават населените места и местно население в югоизточна Украйна.

Но да не забравяме все пак, че става въпрос за НАТО, хората, които твърдяха безобразия от рода на това, че Владимир Путин искал да възроди старата СССР. Същите, които показваха остарели фотографии твърдейки, че руски военни били влезнали в Донбас, военни бронирани дивизии, които никой не успя да види.

От друга страна, ако се поразровите в биографията на Йенс Столтенберг, ще се срещнете с това, че дядо му е бил пратен от германците в концентрационен лагер по времето на Втората световна война. Няма да срещнете, защо е бил пратен там. Йенс е човек, който заяви по време на своето управление в Норвегия, че „всеки с норвежки паспорт е норвежец“. Ах, да си го признаем, той е човек на „Индустрията на Холокоста“, точно такива им са най-полезни, това е човек на НАТО/САЩ/Израел.

Anony, 12.2015

Advertisements

3 thoughts on “Генералният секретар на НАТО изтълкува погрешно думите на Путин за военно присъствие в Украйна

 1. За никой не е тайна, че НАТО е създадена милитаристична организация, да противодейства на бившия СССР и страните членки на СИВ. Всеки би могъл да си зададе въпроса, защо НАТО е още действаща военна организация при условие, че нейния аналог – Варшавския договор, отдавна е разпуснат.
  Оправданието за терористични нападения към страните членки на НАТО, е изкуствено и нелепо.
  Днес НАТО съществува и е средство, чрез което се узаконяват агресивните похвати на САЩ, ИЗРАЕЛ и ТУРЦИЯ. Тези държави под прикритието на НАТО, често активират военна агресия спрямо други страни.
  От „изказване на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който обяви, че президента си признал за наличието на свои военни сили в Украйна“, долавям отново опит, съшит с бели конци за успокоението на тяхното съзнание за агресията, която е действаща спрямо руснаци в Украйна, и условие, което искат да използват за продължаване на военното участие на НАТО в тази държава.
  Позор! Позор! Позор!

  • Създателите-господари на НАТО и дори ООН нямат интерес да разпускат тези организации. Те са създадени с цел да предизвикват конфликти и войни по света, а не да се справят с тях. Целта с, която световния елит създаде тези организации е да оперират върху главите на човечеството с цел създаване на насилие и смърт. И очевидно масите нямат нищо против това!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.