Машините за електронно гласуване са проектирани за да крадат изборите

Voting-Fraud_alt_b_jpg_800x1000_q100През 2012 г. CICJ Books публикува книгата на Марта Стил “Grassroots, Geeks, Pros, and Pols″. Авторката тогава направи толкова страхотна работа, че е трудно да си го представи човек. Буквално разора историческите архиви и интернет, за да напише материал, който беше почти невъзможната задача да се разкаже за глупостта на електронното гласуване в САЩ между 1988 и 2008 г.

Машините за електронно гласуване са перфектно създадени за да крадат вота на гражданите. Това е тяхната основна функция. Още през 2006 и 2007 г. Ирландия и Холандия изхвърлиха на боклука машините за електронно гласуване, след като хакерски групи доказаха, че подобни машини могат да бъдат манипулирани. През 2005 г. над 45000 германци се опитаха да блокират ел. гласуването, но им беше отказано от правителството. Въпреки това, Германският федерален конституционен съд обяви това „гласуване“ през 2009 г. за противоконституционно и го забраниха. Листата със страни отхвърлящи го не е само тази.

В САЩ, изборите са собственост на корпорациите и са управлявани от тях. По време на изборите през 2004 г., много хора в различни части на САЩ съобщават, че натискайки за един представител им се маркирал друг, този на Джордж Буш. Това показват и документите от книгата на Марта Стил, че това е реалността с електронното гласуване в САЩ. Всеки който се съмнява в истинността на тази информация и обявява това за конспиративни теории, ще бъде разубеден прочитайки тази книга. Същата има едно неоспоримо заключение – че тези хора, които пренебрегват смъртта на демокрацията са глупаци вярващи в теориите на съвпаденията.

Тези корпорации са същите, които ползват американските политици-марионетки за пропагандата за ел.гласуването в множество страни по цял свят. Ползват се всякакви видове институции и организации за да се прокара, колкото е възможно по-масово.

Измамата с ел. гласуването е нещо постоянно и хората го виждат, където и да се е провеждало, но се прикрива от корпорациите до колкото е възможно. Можете да намерите информация за стотици места в САЩ със засичаните проблеми около това гласуване. Всяка една от изложените хипер-връзки показва сигнали на различни места: Масачузетс, Пенсилвания, Крауфорд, Мисури, Питцбърг, Джорджия, Тенеси, Северна Вирджиния, Южна Каролина, Арканзас, Охайо. Ню Джърси, Йова, Северна Каролина и още много други, можете да потърсите и вие.

Anony, 12.2015

Advertisements

3 thoughts on “Машините за електронно гласуване са проектирани за да крадат изборите

  1. А дано все повече хора най-после да ги проумеят тези елементарни неща!…
    Но като се оглеждам около мен… Виждам само едно безумно, тъпо стадо… Всички лоботомирани говеда моментално биха подкрепили „гласуването по интернет“. Това е толкова потискащо…

  2. Което не се купува с пари се купува с много пари. Така е и със съвестта на програмистите и администраторите обезпечаващи поддръжката на системите за това гласуване.

    Нека не се заблуждаваме, че това е панацеята на изборите у нас, а и по цял свят!

    Не оставайте невежи! Останете гладни!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.