Бъдещият посланик на САЩ у нас: Ще се боря с руската пропаганда

Агресивна борба с руската пропаганда в България обеща да води бъдещият посланик на САЩ Ерик Сет Рубин пред Комисията по външните работи в Сената. Той намекна, че определени групи и медии в България получавали финансови стимули, за да поддържат тезата, че страната трябва да изостави евроатлантическите ценности и да се върне на естетвеното си място – близо до Русия.
3rubin1

„Мнозинството в парламанта и сред народа обаче са наши съюзници“, изтъкна Рубин пред комисията, пише „Труд“.

На въпрос на републиканския сенатор Рон Джонсън за това как България се справя с бежанците, Рубин дава отлична оценка на работата на правителството и Гранична полиция, като казва, че от 90 хил. души, опитали се да влязат нелегално, 30 хиляди били арестувани. „Какво става с останалите 60 хиляди?“, пита Джонсън. „Не зная какво става, след като ги върнат в Турция“, отговаря бъдещият посланик. „Значи сега те се движат около България“, заключава сенаторът.

Рубин заявява още, че България може да се превърне в енергиен хъб на Балканите, а договорът за интерконекторната връзка с Гърция да бъде подписан преди пристигането му в София. Той обещава също и лично да се бори с корупцията в страната.

Източник: glasove.com, 04.12.2015

Advertisements

6 thoughts on “Бъдещият посланик на САЩ у нас: Ще се боря с руската пропаганда

  1. Смешник! Предстои ти борба с вятърни мелници. Можеш ли да се бориш с векове взаимоотношения и кръвни връзки между два народа?!

  2. Еех, милият той. Дошъл да се бори срещу Русия. А срещу американо-евроатлантическата им пропаганда кой ще се бори. Искат да си опекът баницата нацистите му с нацисти!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s