Да заредим фуража!

Петък 13-ти, Париж, БАМ-БУМ, терористични атентати, около 130 убити. Ей това ако не е лош късмет на тази дата, то какво друго да бъде? Сега ще разберем.

serveeeimageНека разгледаме, какво се случи. Какво се изсипа в хранилката за концентриран фураж.

Спокойствието на Париж било разкъсано през нощта на петък 13, 2015 г. от изстрели, бомби, сирени на линейки и полицейски автомобили, писъци, крясъци на хора в ресторанти и барове, театрална зала, футболен стадион и други места. Страхът и паниката обзел хората в града. 8 въоръжени мъже с експлозивни якета, нанесли координирани атаки срещу цивилни граждани на 6 различни места.

Първата вълна от изстрели станала около 20:20 часа, втората 21:40 и третата в 23:20 ч. Повечето от пострадалите са се намирали на концерт в театъра Батаклан, където 1500 души са гледали музикалното представление. Другото по-трагично място от атаките било около националния стадион, където се провеждал приятелски мач между Франция и Германия, и на който присъствал френския президент Франсоа Оланд. Той бил моментално ескортиран от сцената и евакуиран с хеликоптер.

Атаките се извършили на различни места като се използвали различни методи. В първата вълна двама от терористите активирали бомбените си якета близо до стадиона. Терористите ползвали също и автомати, гранати, експлозиви. След това друг от тях открил огън по претъпкан с клиенти камбоджански ресторант от движещ се автомобил. Приблизително 25 мин. след това се стреляло и по ул. Шарон. След около 1 ч. от първите удари, други от ислямистите атакували до музея Лувър и в магазин в квартал Халите.
Специалните полицейски звена били бързо мобилизирани и подсигурили периметъра на засегнатите зони около стадиона, баровете и ресторантите около 10-ти и 11-ти район, които са известна за туристи и младежи част от Париж. И театъра, където очевидно са били някои от въоръжените с експлозивни колани терористи, които използвали и гранати вътре в залата. Те държали над 80 заложници там. Повечето от крещящите от страх заложници били убити един по един. Общо смъртните жертви в театъра са били 89. Имало и много ранени също. По-късно френските сили за сигурност атакували и подсигурили сградата.

Според последните данни около атаките, умрелите са около 130 души и около 350 са ранени, от които 42 са били в критично състояние. Сред умрелите има по двама белгийци, румънци и мексиканци, по 1 от САЩ, Швеция, Англия, Германия и Италия. От 6-те атаки, които включват атентати с якета бомби, 6-ма от атентаторите са се самовзривили и 1 бил застрелян от полицията. Това е първият случай във френската история, когато се използват за атентати терористи с взривни якета/колани.

serveimdsage

Ислямска държава (ИД) пое отговорността за извършените атаки, но тази информация все още трябва да се потвърди, защото и преди сме били свидетели на операции водени под сянката на фалшивия флаг. Плюс това, има и доста други фактори. ИД беше заплашила по-рано, че през 2016 г. ще бъдат нападнати от нея европейските градове. Те предупредиха, че ще започнат с Франция ако не спрат да нанасят въздушни удари срещу ИД в Сирия.

Това са най-смъртоносните атаки в Европа след 11 март, 2004 г., когато в Мадрид бяха убити 191 и 2000 бяха ранени.

Други атентати в ЕС, които са извършени от ислямски терористи, откакто САЩ и Израел въвлякоха страните от ЕС и стартираха войната срещу тероризма са:

На 7 юли 2005 г., в Лондон се извършиха други атентати, които причиниха смъртта на 56 и раниха 700. По-рано тази година, на 7 януари беше нападнат офиса на парижкото издание Шарли Ебдо, където бяха убити 8 карикатуристи и журналисти, замесени в рисуването и публикуването на сатирични ислямофобски карикатури.

Този атентат срещу изданието доведе до това, че френското правителство наложи забрани на жени работнички и момичета студентки да носят забрадки, както и конструирането на джамии, и общо взето се прокараха анти-мюсюлмански политики, и най-важното е, че се даде пълна подкрепа на всички военни премеждия на САЩ и енергичното участие на Франция във военно въздушната кампания срещу ИД в Ирак и Сирия.

Веднага след атентатите в Париж на 13-ти ноември, в едно изявление към френския народ, президента Оланд каза, че страната ще затвори границите си. Френското правителство се съсредоточи в незабавното затваряне на изходите на Париж за да предпази гражданите и да залови терористите. Оланд обяви извънредно положение в страната. 1500 войника били пръснати из френската столица и всички спортни събития се прекратили, концертите също, музеите и театрите се затвориха. Сигурността на френските посолства и официални сгради в други държави били също засилени. Беше обявен тридневен траур.

Страхът прикова европейските страни. Някои столици бяха поставени в повишена бойна готовност, засилиха сигурността им. Британските специални сили започнаха с подкрепа на полицията. Обама заяви, че това било атака срещу цялото човечество и атака срещу цивилизования свят. Той обеща да засили усилията си в премахването на ИД в Сирия. В същия дух той каза, че ще удвои усилията си за да намери мирно решение на сирийската криза. Лидерите на Г-20 са уверили, че изразяват пълна подкрепа на Франция в този час на тъга. Европейските лидери се възползваха от ситуацията и призоваха Русия да насочи своите въздушни удари само срещу ИД. Израел обеща да удължи подкрепата си за Франция във въздушните атаки срещу терористичната организация, въпреки че французите подкрепиха Палестина да бъде част от ООН. Лидерите на Саудитска Арабия посочиха, че атаките са нарушение на етиката, морала и религиите. Главния имам от джамията Ал-Азхар нарече атаките презрителни. Подобни изявления пристигаха от всички части на земното кълбо, все от места, от където си партнират лидерите с тези от Съединените щати. Само какво лицемерие лъха!
serveisssmageОт Пакистан също споделиха скръбта на французите и осъдиха атаките. Те казаха, че разбират напълно болката на Франция, защото знаят много добре, какво е да бъдеш жертва на терористични атаки. Един от последните терористични атентати там беше на 16 декември, 2014 г., когато беше нападнато училище в град Пешавар, където ситуацията беше много по-жестока от тази в театъра Батаклан. Убитите там бяха 141 души, а от тях 132 бяха деца на възраст между 7 и 8 г.

За тези жертви и човешко страдание нямаше никаква съпричастност от европейските граждани. В социалните мрежи в Интернет никой не си сложи пакистанското знаме на профилната снимка. Какви безсрамни двойни стандарти само. Не е честно!
serveirewmageУнищожението на руския пътнически самолет отне живота на 224 души, а френското сатирично издание Шарли Ебдо се изсмя с карикатура изобразяваща ракета, която е забита в задните части на самолета. Никакво състрадание, нито извинение на роднините на засегнатите руснаци. Нямаше и толкова хора в социалните мрежи с руското знаме на профилната снимка. Има си хас. Същото издание, което по-рано беше претърпяло смъртоносни терористични атаки. Французите не се извиниха, нито осъдиха тази постъпка. Обаче пък точно в Русия много хора изразиха подкрепа и състрадание и след двете трагедии в Париж. Какъв парадокс.

2015-11-19_15-09-15

във Франция …

Untitled-1

в Русия …

Западните медии моментално разпространиха видео от 2011 г., на сирийски мюфтия, който заплашваше, че ако страната му бъде нападната ще има големи терористични атаки срещу градове в Европа.

Сирийският президент Асад заяви, че атаките са в резултат на погрешните политики на френското правителство, а евро-лидерите отвърнаха на думите му, че репресивните му политики създават условие за развитието на ИД в Сирия. Не е странно това, защото евро-лидерите гледат само икономическите си собствени интереси и тези на хората, на чиито интереси служат.

Някои експерти подозират, че зад атаките в Париж стои израелската ръка, която се опитва да присъедини повече страни от ЕС в сирийската война. Вече бяхме свидетели на участието на израелски висши военно командващи в редиците на ИД.

Френските власти заключиха, че атаките са планирани извън страната, но се провели с вътрешно участие. Роденият в Белгия Абдеслам Салах френски поданик е най-сочения в разследванията. Използвани са 2 автомобила за превозването на терористите към театъра. Другият е бил отново френски поданик от алжирски произход, Омар Мустафаи. Той се взривил. Друг самовзривил се е бежанец със сирийски паспорт. 7 души са арестувани в Брюксел и се твърди, че е възможно да са замесени. Беше задействано и един международен лов на хора, подобен на този с Осама бин-Ладен през 2001 г., за да се стигне до ръководителя планирал парижката касапница.

Значи имаме и бежанец, обърнете внимание, със сирийски паспорт. Ето това го разправяме от миналата година с колегите и вече не един или двама виждаме що за мигранти пристигат на камари.

Да разгледаме сега възможностите, стоящи зад тези атаки.

Най-голямата причина е разбира се стартирането на глобалната война на САЩ и партньорите им срещу тероризма, появила се пряко в следствие от атаките през 9/11 в Ню Йорк и Пентагона, където бяха убити 3000 души. Както вече е известно, тези атаки бяха планирани от нео-контра разузнавателните служби на САЩ и ционистите под изчислената доктрина, която беше тотално специфично свързана с мюсюлманите.

Ако сте уважаващ себе си човек интересуващ се от близкото минало, ще сте наясно с водената от тези две сили доктрина и използването на телевизията и киното за многогодишната обработка на популациите в т.нар. Западен блок и страните изкарани от Източният. Листата с филми, които започват от тези за деца и свършват с мега продукциите на Холивуд е много дълга. Един малък пример е филма „World War Z“, където израелската армия и служби за сигурност са изобразени като пазителите на Йерусалим, за да се предпазят от зомбитата заключени зад изградената стена.

от ляво е снимка с палестинци, а от дясно кадър от филма

от ляво е реална снимка с палестинци, а от дясно кадър от филма

Много хора вече знаят, че 9/11 беше вътрешна операция водена под фалшив флаг (вижте видео). Целта на същата беше нашествието във Афганистан и Ирак за разграбването на ресурсите им и създаването на постоянни военни зони-трамплини за водене на локални войни и подривни дейности в Пакистан, Иран, Китай, Русия, богатите на енергетика Централно азиатски страни (Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан, отчасти обхваща Афганистан, Монголия и др.). След това целта им е вероятно да „балканизират“ жертвите си за да отворят нови пазари на петрол и газ.

Нашествието в Афганистан беше управлявано от гео-икономически интереси, а не от любов към афганистанците.След това се окупира Ирак през май 2003 г., а през 2010 г. се създаде Арабската пролет, чрез която с използването на т.нар. „Цветни революции“ и обучените и финансирани активисти – се свалиха правителствата в редица държави и се пренаписаха конституциите им за да са в по-голямо удобство за интересите на САЩ и партньорите им. Засегнатите страни са: Тунис, Египет, Либия, Йемен, Сирия, Бахрейн, Алжир, Ирак, Йордания, Кувейт, Мароко, Мавритания, Оман, Саудитска Арабия, Джибути, Северна Сахара и Палестина, както и отчасти в доста др., включително във Европа. В Мали, Нигер и Нигерия също се получиха турбулентни конфликти. В целия този хаос се създаде от контра разузнавателните служби на САЩ и Израел добре охраненото чудовище „Ислямска държава“.

Кадафи беше повален за да се улови либийския петрол изчиствайки пътя на Израел, а не да се освободят либийците. Франция и бившия президент Саркози са отговорни също за това.

Противно на бързото падение на Кадафи и Либия през 2011 г., Башар ал-Асад в Сирия продължава да се държи въпреки чуждестранно спонсорирания бунт от март 2011. Основните причини са единството на сирийската армия, която продължава да е вярна на президента си, а след това са помощта на Русия, Иран, Хизбула и др.
САЩ/НАТО, Саудитска Арабия, Катар и Турция подкрепят бунтовническите групи наричани от тях „умерена опозиция“. В действителност тези бунтовнически групи, като Свободната сирийска армия (ССА) и много други, са съставени от обучавани в Близкия изток от Израел и САЩ наемници, като в доста случаи много от същите стават терористи. Командващият ССА Салим Идрис, дезертьор от Сирийската Армия, беше финансиран и въоръжаван от САЩ, но след завладяването на базата Баб ел-Хауа, където бяха много от тези оръжия, беше превзета от Ислямски фронт, Идрис отново побягна.

От август 2014 г., САЩ/НАТО водят военновъздушна кампания срещу ИД в Ирак и Сирия, като също подкрепят и кюрдите в техните сухопътни битки срещу терористичната организация. Сред коалицията на САЩ, френските военновъздушни сили са най-активни срещу ИД. Така че, защо не са очаквали подобни атаки? И дори след като вече имаше преди няколко месеца пак в Париж. Руснаците от своя страна виждат проблема по различен начин и целите им не изключват ликвидирането на т.нар. „умерена опозиция“. Въпреки всички военни коалиции срещу ИД, те продължават да са силен фактор. Асад е последната сила стояща на пътя на израелските амбиции. Неговото падение би завършило цикъла на умишлено създавания финален хаос.

Ал-Кайда беше създадена от САЩ, а тя се сля в групите от „умерената опозиция“, които водят война срещу правителството на Асад. Ислямска държава (Даеш) също бяха създадени от САЩ.

САЩ създават постоянно концепцията за добрите и лошите талибани, локални войни, смяна на режими, операции водени под фалшив флаг, психологическа война, дестабилизации на чужди икономики и др. Те просто се само назначиха за някакво световно корумпирано ченге, чиито империалистични интереси са определили съдбата на другите страни. „Цивилизованият“ Западен блок определя по какъв начин трябва да се развиват другите „нецивилизовани“ страни. Светът е силно ранен с воденето на цялата тази война на САЩ/Израел. Унищожените страни Афганистан, Ирак, Либия и др., не бяха нападнати от цивилизован свят, а точно обратното. Милиарди хора по Земята страдат от тези политики. Милиони биват изтребвани всяка година. Те не губят животите си от ръцете на възпитани и културни хора, а от тези на варварите от нецивилизования Западен свят. Изстрадали хора в страни, които са сочени от Запада за недемократични и с диктаторски режими са жертви на масови терористични атентати. Обаче никой не скърби за тях в „цивилизования“ Запад. На кой му пука, нали са мюсюлмани, нали са други диваци! Но виж, ако терора се пренесе в ЕС и САЩ, или някой от другите им партньори, тогава това е ужас, „удар срещу цивилизования свят“.

Обърнете внимание, че ударите на този вид терористи са винаги срещу цивилни хора.

Същите тези терористи създавани от САЩ удрят Европа. Атаката срещу цивилни в Париж е дело на Запада. САЩ не може да си позволи да се създадат партньорски отношения между европейски страни и Русия, и затова трябва да припомнят от време на време на европейците, че войната с терора трябва да продължава да се води. Разбира се, че трябва, но за почти 15 г. не направиха нищо друго освен да подсилят силите на „своя противник“.

След влизането на Русия във войната срещу тероризма, ордите от множество наемнически терористични групи бяха финансирани за да се насочат към ЕС. Каналите за трафик на хора заработиха чрез множеството НПО и днес вече има няколко милионна терористична армия пръсната из целия ЕС. Навсякъде. Очакват сигнала просто и ще бъде превърнат този лицемерен съюз в това, което е днес Украйна.

Живеем в гнусен диктаторски свят, в който цари лицемерието и на престъпността и се дава Нобелова награда за мир. Където едни могат да бъдат по-добри жертви, а други просто странични загуби. Свят в който докато умират от глад милиони човешки същества всяка година, милиони тонове храна се хвърлят на боклука всекидневно. Свят в който хората казват: „Е, какво очаквате, така функционира света. Ако не ви харесва се самоубийте! Свят в който престъпленията на Израел не са престъпления, а са само тези на страните от третия свят. Не бях Шарли преди, и никога няма да бъда!

П.П. Сменете си профилната снимка, по-горе съм я сложил, положих усилия да я направя за всички вас, „съпричастните“.

Anony, 19/11/15

Бележки

 1. co.uk, Louvre and shopping centre ‘among 6 high-profile sites targeted by terrorists’
 2. com, Iran’s leader says US behind Paris terror attacks
 3. com, Bashar al-Assad Blames Paris Attacks on France’s Foreign Policy …
 4. org, 2014 Peshawar school massacre
 5. Възникването на Ислямска държава. Изследване за формирането на ISIS (ИДИЛ)
 6. Пленен е израелски висшестоящ, който е бил командващ в „Ислямска държава“
 7. co.uk, Everything we know on Thursday morning
Advertisements

4 thoughts on “Да заредим фуража!

 1. Поздравления за страхотно написаната статия!!! Споделям мнението ви и по същия начин виждам събитията, които за съжаление хвърлят мрачна сянка върху бъдещето на Стария континент. Съгласна съм напълно с двойните стандарти!!! Фрапиращ е примерът, който давате с Пакистан, със сваления руски самолет, но никой никой не прояви съчувствие….а сега всички направлявани от Щатите се надпреварват да изказват мъка, пристрастност, топли чувства. Живеем в свят с абсолютно подменени ценности. Всичко е демагогия, от всичко лъха фалш, арогантност, бандитизъм. А относно бъдещето на Европа и света, аз лично не съм оптимистка. Не, няма да свършат безчинствата на Щатите…всички виждате колко войни водят от колко години зад маската на „борба с тероризма“!!! Войните са им нужни не само да се домогнат до богатствата и петрола на страните от Близкия изток, но и да си продават оръжията, а разбира се да управляват по-голямата част от света. Европейските лидери са техни лакеи и всички виждаме това. И да….“бежанската вълна“ заляла Европа е контролирана от тях с цел безпрепятствено нахлуване на терористи тук. Какъв срам!!!!! Като гражданин и историк, аз се срамувам от това, което се случва! След като през 1529 и по-късно през 1683г. османците са спрени пред Виена и така Европа е спасена от исляма, на какво сме свидетеи с вас днес??? Орди от терористи, крайни ислямисти нахлуват в Европа и то с благословението на политиците -пионки от Европейския съюз? Те много добре знаят, че това не по-голямата част не са бежанци от войната, тогава? Знам, че ще запишат имената си с безчестие в историята, ала какво от това…когато благодарение на тянхата продажна политика с Европейската цивилизация ще е приключено.

 2. PARIS Hoax

  The French Government Staged The Attacks

  Psyop in Paris

  tchaykovsky.ru

  Инсценировка терактов в Париже

  Веднага след оповестените събития Волен Сидеров се усъмни в тях и незабавно подготви материал по въпроса. Той беше излъчен по ТВ Алфа:

  Извънредно студио с лидера на ПП АТАКА Волен Сидеров по повод атентатите в Париж /14.11.2015г./

 3. Страхотни сте, обективни както винаги! С нетърпение очаквах да прочета статия, показваща лицемерната и нагла страна на този скапан континент. Може би след десетки години, когато този ад приключи (дай боже) ще ни е срам да кажем, че идваме от Европа, един от двата континента, нанесли невъобразими щети върху човечеството.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s