Докога ще продължава този ужас?

anonymous

Докога ще тънем в мизерия и заблуда?!

Умовете станаха слаби и започнаха да се поддават на евтина пропаганда.. Подминават истината и проблемите на обществото..

Ходиш всеки ден по улиците, гледайки парадокса : Измъчени честни хора и противостоящите им богаташи с грозни гримаси (наподобяващи усмивка).

Свобода на словото?! Една утопия .. Кога за последно Ви накараха да мислите сами и да споделите откровено мнението си по определена тема? В училищата сякаш пускат съзнанията ни на поточната линия, за да сме еднакви.. в противен случай се опитват да ни смачкат като „дефектирал модел“. Въображението е на изчезване, поради идеята, че трябва да се следва определен план и няма нищо извън него, камо ли да се допусне промяна от утвърденото. Пропагандата също не е за подценяване. Карат ни насила да мислим и да вярваме на неща, които „те“ са преценили са достоверни и истински, а всичко останало са глупости, лъжи и т.н. Аз пък, имам друго мнение.. което остава глас в пустиня на фона на роботизираните, промитите мозъци.

И след училище, сценария е подобен.. Когато се опитваш да се опълчиш или да кажеш нещо ново, авангардно, различно, нетипично .. в най-добрия случай получаваш сръчкване под масата.. То не са молби да напуснеш залата, че и самата сграда.. Намекват ти да си държиш езика зад зъбите и да си мълчиш, защото освен лична вреда, ще навредиш на съответния човек или институция (която искаш да осмееш, поправиш и т.н). Докато „стадото“ в което сме се превърнали не се разбунтува и не започне да мисли самостоятелно, ще си останем заблудени и прости овце.

„Могат да ни накарат да кажем всичко, ВСИЧКО, но не могат да ни накарат да го повярваме“
„Не могат да проникнат в мислите ни. Ако чувстваш, че си струва да запазиш човешкото в себе си, дори това да ти носи беда, значи си победил!“

(П.С Цитатите са от „1984“ на Джордж Оруел)

Автор: Santhony

Advertisements

5 thoughts on “Докога ще продължава този ужас?

 1. Говоря с хора всеки ден по най-различни теми.. като тази не е изключение .. Всички са много нахъсани, големи патриоти и ценители на мира, свободата.. Обаче много бързо забравят какво казват или просто го използват като параван. Обсъждат много разпалено, но ги е страх да го признаят към някой извън обичайният приятелски кръг.
  Роби сме били.. Страхувам се, че и такива ще си останем, ако не направим нещо.
  Благодаря Ви, че мислите подобно на мен!
  Благодаря Ви, че искате промяната!

 2. На хората им е удобно да живеят по старата позната система и както се изразяват някои колеги -“ само ме натоварва тематиката, на мен сега ми се живее“.
  Надявам се,че повече хора четат написаното в този сайт и вникват в съдържанието му. „Пъкленият“ план на илюминатите е все още само в началото. Но трябва да знаете, че колкото повече информация имаме, толкова по-силни ставаме!

 3. споделям мнението ти. повечето хора го споделят вече, но така са привикнали с тази робска система, че се страхуват от промяната.

  • Да,хората са стадни,искат водач,търсят „Месия“,но има един критичен момент,когато загубят всичко, да възроптаят….но ОНИЯ са го предвидили и са се подготвили…ще ни направят разногледи!
   Остава да се осланяме на духовното, истинното, естественото и да се обърнем към корените си! Вечните изконни ценности – към Русия! (тя е най-голямата
   ИзточноПравославна държава)!!!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.