Докога ще продължава този ужас?

anonymous

Докога ще тънем в мизерия и заблуда?!

Умовете станаха слаби и започнаха да се поддават на евтина пропаганда.. Подминават истината и проблемите на обществото..

Ходиш всеки ден по улиците, гледайки парадокса : Измъчени честни хора и противостоящите им богаташи с грозни гримаси (наподобяващи усмивка).

Свобода на словото?! Една утопия .. Кога за последно Ви накараха да мислите сами и да споделите откровено мнението си по определена тема? В училищата сякаш пускат съзнанията ни на поточната линия, за да сме еднакви.. в противен случай се опитват да ни смачкат като „дефектирал модел“. Въображението е на изчезване, поради идеята, че трябва да се следва определен план и няма нищо извън него, камо ли да се допусне промяна от утвърденото. Пропагандата също не е за подценяване. Карат ни насила да мислим и да вярваме на неща, които „те“ са преценили са достоверни и истински, а всичко останало са глупости, лъжи и т.н. Аз пък, имам друго мнение.. което остава глас в пустиня на фона на роботизираните, промитите мозъци.

И след училище, сценария е подобен.. Когато се опитваш да се опълчиш или да кажеш нещо ново, авангардно, различно, нетипично .. в най-добрия случай получаваш сръчкване под масата.. То не са молби да напуснеш залата, че и самата сграда.. Намекват ти да си държиш езика зад зъбите и да си мълчиш, защото освен лична вреда, ще навредиш на съответния човек или институция (която искаш да осмееш, поправиш и т.н). Докато „стадото“ в което сме се превърнали не се разбунтува и не започне да мисли самостоятелно, ще си останем заблудени и прости овце.

„Могат да ни накарат да кажем всичко, ВСИЧКО, но не могат да ни накарат да го повярваме“
„Не могат да проникнат в мислите ни. Ако чувстваш, че си струва да запазиш човешкото в себе си, дори това да ти носи беда, значи си победил!“

(П.С Цитатите са от „1984“ на Джордж Оруел)

Автор: Santhony

Advertisements

5 thoughts on “Докога ще продължава този ужас?

 1. Говоря с хора всеки ден по най-различни теми.. като тази не е изключение .. Всички са много нахъсани, големи патриоти и ценители на мира, свободата.. Обаче много бързо забравят какво казват или просто го използват като параван. Обсъждат много разпалено, но ги е страх да го признаят към някой извън обичайният приятелски кръг.
  Роби сме били.. Страхувам се, че и такива ще си останем, ако не направим нещо.
  Благодаря Ви, че мислите подобно на мен!
  Благодаря Ви, че искате промяната!

 2. На хората им е удобно да живеят по старата позната система и както се изразяват някои колеги -“ само ме натоварва тематиката, на мен сега ми се живее“.
  Надявам се,че повече хора четат написаното в този сайт и вникват в съдържанието му. „Пъкленият“ план на илюминатите е все още само в началото. Но трябва да знаете, че колкото повече информация имаме, толкова по-силни ставаме!

 3. споделям мнението ти. повечето хора го споделят вече, но така са привикнали с тази робска система, че се страхуват от промяната.

  • Да,хората са стадни,искат водач,търсят „Месия“,но има един критичен момент,когато загубят всичко, да възроптаят….но ОНИЯ са го предвидили и са се подготвили…ще ни направят разногледи!
   Остава да се осланяме на духовното, истинното, естественото и да се обърнем към корените си! Вечните изконни ценности – към Русия! (тя е най-голямата
   ИзточноПравославна държава)!!!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s