Не само заради Путин ционистите мразят Русия

davidduke.com, 29 октомври 2015 г.
Превод: Десислава Атанасова/Българска Легия за информационна защита


(Следващият текст е статия от 25.12.1998 г., публикувана във в.„Washington Post” и запазена в архива на “Jewish Virtual Library”. Откровеността, с която лидерът на руската Комунистическа партия, Генади Зюганов, разобличава ролята на ционизма в разрушаването на страната му през 1990-те, е спираща дъха.)

Зюганов е бил на път да спечели предстоящите избори за президент на Русия. От отчаяние Елцин назначава Владимир Путин (тогава 46-годишен) за министър-председател, за да запази властта на ционистите в Русия от перспективата Зюганов да победи. Елцин открадва изборите през 1996 г. от Зюганов с лъжи, измами и всякакви възможни номера. (Бившият руски президент, Дмитрий Медведев, публично призна, че Елцин фактически не е спечелил изборите срещу Зюганов.)

В. Путин и Г. Зюганов

В. Путин и Г. Зюганов

Всъщност, Путин не действа по начина, по който ционистите са се надявали и самият той се изправя срещу ционистката мафия. Важно обаче е да се разбере, че в Русия, както сред националистическото дясно, така сред комунистическото ляво, има голяма неприязън към ционистката власт, която неприязън няма нищо с Путин и трябва да се извърви един много дълъг път, за да бъде обяснен ционисткия кръстоносен поход срещу Русия.

В отворено писмо лидерът на Комунистическата партия, Генади Зюганов, твърди, че има ционистки заговор за завземане на властта в Русия и заявява, че „ционисткият капитал” е разрушил руската икономика. Изглежда писмото е имало предвид руските бизнес-магнати, известни като „олигарсите,” които са били инструмента за преизбирането на Борис Елцин за президент и победата му над Зюганов през 1996 г.. Повечето от тези бизнесмени са евреи, в това число и Борис Березовски, който е бил натоварен със забраняването на руската Комунистическа партия.

Зюганов пише писмото вследствие на една критика, отправена в парламента към Алберт Макашов, член на неговата партия. В предишните месеци Макашов е правил яростни антисемитски изказвания. Долната камара на парламента, Държавната дума, в която партията на Зюганов е най-голямата самостоятелна фракция, отказва да осъди Макашов.

„Оказва се, че ционизмът в действителност е един от вариантите на теорията и практиката на най-агресивните империалистически кръгове, стремящи се към световно господство,” според Зюганов, който освен това сравнява ционизма с фашизма. „Единствената разлика между тях е, че нацизмът на Хитлер действаше под маската на германски национализъм и открито се стремеше към световно господство. Ционизмът действа под маската на еврейски национализъм и действа безшумно, като използва чужди ръце”.

Зюганов казва, че атакувайки ционизма, той не напада евреите. „Никога не сме слагали знак за равенство между понятията „евреин” и „ционист,” каза той. „Разпростаняването на ционистката идеология сред евреите положително не е грешка, а нещастие за тях.”

Зюганов добавя още, че евреите трябва или да напуснат Русия, или да я признаят „за тяхно единствено „Отечество,” с други думи да се „асимилират” сред нейните етнически групи. Те не могат да бъдат някаквъ вид „вътрешни емигранти в нея, действащи в ущърб на интересите й в полза на друга държава или международна корпорация.”

„Една от причините за настоящата катастрофална ситуация в страната, масовото обедняване и измирането на населението,” настоява Зюганов, е „ционизацията на правителствените органи.” Той твърди, че тези служители са пренебрегвали „агресивната разрушителна роля на ционисткия капитал в унищожаването на руската икономика и разграбването на собствеността й, притежавана от всички.”

Източник: davidduke.com

Advertisements

3 thoughts on “Не само заради Путин ционистите мразят Русия

  1. Ционистите мразят България без причина. Всеки който работи в университет знае зловредната им същност. Спасяването им, дори не ги направи лоялни.

  2. Малко объркващо, а? Комунизмът е идеология – една истински човеконаневистническа идеология – но измислена изцяло и въведена в действителността тъкмо от евреите с като теоретически е разработена и внедрена от американските евреи! Включително и с техните пари!!! И комунизмът има същите цели, които има ционизма!!! Да подчини света на евреите!!! И изведнъж съветският комунист Генадий Зюганов се обявява против своите идеологически отци?!?! Кратката забележка за немския нацизъм и сравняването му с юдейския ционизъм също е погрешно и то нарочно! Само ще кажа че Германия на НСДАП, на Хитлер не се стреми към световно господство. Към световно господство се стремят наистина юдеите-ционисти. Те се смятат от богоизбран народ, те проповядват омраза към всички, които не изповядват тяхното верую, че и не само омраза – те казват че избиването на такива двукраки бозайници (както биха ги определили те!) е много важна и необходима дейност! Нацизмът и Хитлер се стремят към възстановяване на немската империя и оттърваването от ционисткия ярем който е нахлузен на Германия след ПСВ. И винаги когато се говори по тия въпроси, трябва да се изразява и мнението на психиатрията, защото всичко, което ционистите правят се нуждае от психиатрически анализ и обяснения на вършеното от тях. Но това е друга тема…

    • Помак, помак си но не си помъчен.Когато разстрелваха КОМУНИСТИТЕ пред стената на Пер ла шез,там нямаше евреи.Там беше Гаврош и най- праведните хора на тогавашното време.Ние трябва само да се поклониме пред подвига и примера им,както и пред сегашните комунисти.Сега когато илюминатите,част от които са и ционистите,искат над седем милярдното население на Земята да бъде намалено до най-много до милиард и половина и то за сметка на пролетарията,трябва да си припомним призива – ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! и се борете за правата си,защото Вие движите прогреса на света и Ваша е ДУМАТА.!!!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s