Не само заради Путин ционистите мразят Русия

davidduke.com, 29 октомври 2015 г.
Превод: Десислава Атанасова/Българска Легия за информационна защита


(Следващият текст е статия от 25.12.1998 г., публикувана във в.„Washington Post” и запазена в архива на “Jewish Virtual Library”. Откровеността, с която лидерът на руската Комунистическа партия, Генади Зюганов, разобличава ролята на ционизма в разрушаването на страната му през 1990-те, е спираща дъха.)

Зюганов е бил на път да спечели предстоящите избори за президент на Русия. От отчаяние Елцин назначава Владимир Путин (тогава 46-годишен) за министър-председател, за да запази властта на ционистите в Русия от перспективата Зюганов да победи. Елцин открадва изборите през 1996 г. от Зюганов с лъжи, измами и всякакви възможни номера. (Бившият руски президент, Дмитрий Медведев, публично призна, че Елцин фактически не е спечелил изборите срещу Зюганов.)

В. Путин и Г. Зюганов

В. Путин и Г. Зюганов

Всъщност, Путин не действа по начина, по който ционистите са се надявали и самият той се изправя срещу ционистката мафия. Важно обаче е да се разбере, че в Русия, както сред националистическото дясно, така сред комунистическото ляво, има голяма неприязън към ционистката власт, която неприязън няма нищо с Путин и трябва да се извърви един много дълъг път, за да бъде обяснен ционисткия кръстоносен поход срещу Русия.

В отворено писмо лидерът на Комунистическата партия, Генади Зюганов, твърди, че има ционистки заговор за завземане на властта в Русия и заявява, че „ционисткият капитал” е разрушил руската икономика. Изглежда писмото е имало предвид руските бизнес-магнати, известни като „олигарсите,” които са били инструмента за преизбирането на Борис Елцин за президент и победата му над Зюганов през 1996 г.. Повечето от тези бизнесмени са евреи, в това число и Борис Березовски, който е бил натоварен със забраняването на руската Комунистическа партия.

Зюганов пише писмото вследствие на една критика, отправена в парламента към Алберт Макашов, член на неговата партия. В предишните месеци Макашов е правил яростни антисемитски изказвания. Долната камара на парламента, Държавната дума, в която партията на Зюганов е най-голямата самостоятелна фракция, отказва да осъди Макашов.

„Оказва се, че ционизмът в действителност е един от вариантите на теорията и практиката на най-агресивните империалистически кръгове, стремящи се към световно господство,” според Зюганов, който освен това сравнява ционизма с фашизма. „Единствената разлика между тях е, че нацизмът на Хитлер действаше под маската на германски национализъм и открито се стремеше към световно господство. Ционизмът действа под маската на еврейски национализъм и действа безшумно, като използва чужди ръце”.

Зюганов казва, че атакувайки ционизма, той не напада евреите. „Никога не сме слагали знак за равенство между понятията „евреин” и „ционист,” каза той. „Разпростаняването на ционистката идеология сред евреите положително не е грешка, а нещастие за тях.”

Зюганов добавя още, че евреите трябва или да напуснат Русия, или да я признаят „за тяхно единствено „Отечество,” с други думи да се „асимилират” сред нейните етнически групи. Те не могат да бъдат някаквъ вид „вътрешни емигранти в нея, действащи в ущърб на интересите й в полза на друга държава или международна корпорация.”

„Една от причините за настоящата катастрофална ситуация в страната, масовото обедняване и измирането на населението,” настоява Зюганов, е „ционизацията на правителствените органи.” Той твърди, че тези служители са пренебрегвали „агресивната разрушителна роля на ционисткия капитал в унищожаването на руската икономика и разграбването на собствеността й, притежавана от всички.”

Източник: davidduke.com

Advertisements

3 thoughts on “Не само заради Путин ционистите мразят Русия

  1. Ционистите мразят България без причина. Всеки който работи в университет знае зловредната им същност. Спасяването им, дори не ги направи лоялни.

  2. Малко объркващо, а? Комунизмът е идеология – една истински човеконаневистническа идеология – но измислена изцяло и въведена в действителността тъкмо от евреите с като теоретически е разработена и внедрена от американските евреи! Включително и с техните пари!!! И комунизмът има същите цели, които има ционизма!!! Да подчини света на евреите!!! И изведнъж съветският комунист Генадий Зюганов се обявява против своите идеологически отци?!?! Кратката забележка за немския нацизъм и сравняването му с юдейския ционизъм също е погрешно и то нарочно! Само ще кажа че Германия на НСДАП, на Хитлер не се стреми към световно господство. Към световно господство се стремят наистина юдеите-ционисти. Те се смятат от богоизбран народ, те проповядват омраза към всички, които не изповядват тяхното верую, че и не само омраза – те казват че избиването на такива двукраки бозайници (както биха ги определили те!) е много важна и необходима дейност! Нацизмът и Хитлер се стремят към възстановяване на немската империя и оттърваването от ционисткия ярем който е нахлузен на Германия след ПСВ. И винаги когато се говори по тия въпроси, трябва да се изразява и мнението на психиатрията, защото всичко, което ционистите правят се нуждае от психиатрически анализ и обяснения на вършеното от тях. Но това е друга тема…

    • Помак, помак си но не си помъчен.Когато разстрелваха КОМУНИСТИТЕ пред стената на Пер ла шез,там нямаше евреи.Там беше Гаврош и най- праведните хора на тогавашното време.Ние трябва само да се поклониме пред подвига и примера им,както и пред сегашните комунисти.Сега когато илюминатите,част от които са и ционистите,искат над седем милярдното население на Земята да бъде намалено до най-много до милиард и половина и то за сметка на пролетарията,трябва да си припомним призива – ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! и се борете за правата си,защото Вие движите прогреса на света и Ваша е ДУМАТА.!!!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.