Ционистите все пак се пробваха в Сирия

05858378

В нощта на 1-ви срещу 2-ри октомври шест руски изтребителя Су-30СМ са прехванали 4 израелски изтребителя McDonnell Douglas F-15.

Полетният план на израелските изтребители е бил да преминат през Ливан и оттам да влязат в Сирия и по брега да достигнат Латакия /целите и задачите им остават неизяснени/.

Веднага след като в сирийското небе са били вдигнати руските Су-30, за което СА БИЛИ УВЕДОМЕНИ ЕВРЕЙСКИТЕ ПИЛОТИ, израелските изтребители рязко са обърнали на юг и с висока скорост /форсаж/ са прелетели над Ливан обратно към Израел.

Този инцидент е хвърлил в шок израелското военновъздушно командване. Израел смята, че в случай на въздушно стълкновение на F-15 с руските Су-30СМ, това би довело до загуба и на 4-те изтребителя от ВВС на Израел.

Израелското командване се е опитало да „протестира“ срещу въздушно-космическите войски на Руската федерация, но след като им е бил поставен въпроса защо ВВС на Израел се намират в небето на Сирия – бързо са млъкнали.

Ливанската армия е съобщила, че в 23 часа и 13 минути самолети от ВВС на Израел са пресекли границата на въздушното пространство на Ливан по направление към Сирия.“

Превод: Р. Григоров/Българска Легия за информационна защита
Източник: 3mv.ru

Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

4 thoughts on “Ционистите все пак се пробваха в Сирия

  1. е как може толкова наивна статия. та нали самата русия е най големият еврейски бастион. И това ми било пробуждане… Нямам нищо против руснаците, но благодарение на тяхното простодушие евреите завладяха света. А това че някой си литнал със самолети, е точно за такива отчаяни наивници като вас. Само стой та гледай, ще се обиждат, ще се плуят, вие ще чакате Путин да направи нещо и накрая израелците ще получат каквото искат. Тая пиеса сме я гледали вече няколко пъти !

    • Първо, ако Русия беше истински суверенна страна, нямаше да бъде ничий бастион, освен свой собствен. Уви, тя също е полуколония, това е горчивата истина. Путин е бунтар, но Русия все още е в окови, и това си е от 1991 година насам. Второ, Русия даже и в момента не е ничий бастион, просто защото в нея се води вътрешна борба. В резултат Русия няма ясна и категорична, силна национална стратегия и ясна, силна политика – нито външна, нито вътрешна. Поведението й донякъде прилича на колебливо лутане – но това е само поради това, че властта в нея не е единна. Путин с „триста зора“ постига някакви смислени действия, главно във външната политика, където му е силата. Но при това не среща категоричната подкрепа нито на правителството, нито на Думата, особено във вътрешните дела на страната. Вътрешната борба на патриотичните сили около Путин срещу петата колона на Фашингтон кара Русия да прилича на оная каруца, дето я дърпат едновременно орел, рак и щука.
      Освен това не казвате ясно, как именно израелците ще използват ситуацията, за да получат нещо, което искат. И какво ли е то… Кога сме били гледали такава пиеса? По съветско време ли? Днешна Русия е нещо съвсем различно. Във всеки случай, много по-сложно.

  2. Мда. Всички плюят, когато руски самолети преминат турската граница, но за текущия случай няма да чуем по новините.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.