Трамплините на САЩ в България са отново мобилизирани срещу „руската агресия“

На кратко …

Владимир Владимирович Путин и Русия започнаха преди няколко дни военни удари срещу терористичните организации разрушили цяла една държава в Близкия Изток – Сирия. Така нареченият „западен блок“, или по-точно лидерите и масмедиите им, засилиха информационната война срещу Русия. Медийната американска атака, както винаги, не пропусна да ползва каналите си и в България. Зависимите и спонсорирани медии и техните уебсайтове започнаха усърдно да дезинформират и без това добре манипулираната вече част от българското общество, която обаче не е чак толкова голяма, колкото и да я изкарват, но това се случва, защото е най-тиражираното навсякъде.

Погледнете заглавията през последните дни. Да започнем с Дневник-ът на Иво Прокопиев и неговата Икономедиа АД, които всички знаем – са добре заплатени за да бъдат трамплин на мозъчните тръстове създадени от САЩ в страната.

Оставете Путин един месец сам на сирийското дърво

Ще цитираме някои изрезки от горната статия:

„… на Путин се гледа като на основният защитник на един убиец, хвърлящ от хеликоптери варели-бомби в жилищни квартали“
„Барак Обама и Джон Кери трябва да го оставят за един месец – Путин и Асад, да се борят сами с „Ислямска държава“…“

Всеки един трезво мислещ и информиран човек знае, че САЩ и съюзниците им създадоха, финансират, тренират и насочват военните действия на „Ислямска държава“. Как мислите, че ей така нормалните хора станали недоволни от режима на Башар Асад и грабнали автоматите тръгвайки да побеждават сирийската армия?

О, чакайте малко. Та дори от същия медиен трамплин твърдят, че той ги бомбардирал с варели-бомби. И това при условие, че всички видяхме още тогава кой наистина го прави със самоделни бомби, да, това не беше армията на Сирия, а бяха същите тези терористични групи подкрепяни от Вашингтон & Cie. Не сте видели? Ето:

26C6642300000578-3005413-image-a-17_1426942393869 aleppo-terrorist-3-warpress-info anadole barrel-bombs-dropped-syria-refugee-camp fsa-bomb

САЩ и съюзниците им срещу „Ислямска държава“ призоваха Русия да спре ударите в Сирия“ Разбира се, другите им колеги също подсилват дезинформацията. Някои от тяха са Капитал, Вести и Дарик.

Значи в тази публикация се пише, че „в общо изявление САЩ, Германия, Франция, Великобритания, страните от Залива и Турция заявяват, че действията на Москва представляват „допълнителна ескалация“ на конфликта и ще доведат до увеличаване на проявите на екстремистите.“

Е, това ако не е лицемерие и наглост то никой не знае какво е реално. Та лидерите на тези страни, да лидерите, а не самите страни и гражданите им, били недоволни от това, че някой реално воюва с най-голямата терористична организация съществувала някога? Хмм, защо ли недоволстват, нима защитават терористите от ИД?

Чакайте, чакайте малко! Преди да пуснат тази статия и да бъдат подкрепени същите от една дузина други дезинформационни канали, същите преди това цитираха германския канцлер Ангела Меркел, която заяви, че „… всички от години знаем, че може да има решение (в Сирия) само с помощта на Русия.“ Как не, после добавиха в заключение, че „САЩ обаче смятат, че военните действия на Русия в Сирия създават риск от удължаването на сирийския конфликт“ слагайки гъза на масата отново. Обаче на края на същата им публикация ни споделиха: „Според сирийски бунтовници в днешните си въздушни удари Русия е бомбардирала лагер на обучавани от ЦРУ бунтовници.“

Е, това щом и те го знаят, тъй като им го казват същите тези „бунтовници“ обучавани от ЦРУ, то тогава отпадат всичките им други публикации по темата им за защитата на САЩ от „Руските удари в Сирия“.

Да погледнем следващия вредителски медиен портал „Mediapool.bg“ (издание на Медияпул ООД) на Стояна Георгиева и нейната „Фондация Инфо спейс“. Същите са спонсорирани не само от „Отворено общество“ и „Америка за България“, но и от Капитал на Икономедиа АД/ Иво Прокопиев, човека на Росен Плевнелиев и Левон Хампарцумян. Тази мрежа е в пъти по-голяма, но не е това темата сега.

Водената от САЩ коалиция призова Русия да спре ударите срещу сирийската опозиция
„Катастрофичният сценарий на Путин за Сирия ще доведе до война без край“

OK, OK. Стига толкова! Наричат терористите „сирийска опозиция“? Прочетохте ли последното заглавие? „…ще доведе до война без край“ Ето че продължаваме да сме свидетели на лицемерието, с което заливат обществото. Не бяха ли американските лидери и техните партньори-мажоретки, които инициираха никога не свършващата война с тероризма? Всеки човек, който не завира главата си в хранилката поставена в обора на овчелюдието, знае че 9/11 беше изкуствено създаден за да пуснат в ход една от най-големите световни войни за природни ресурси в историята на човечеството.

Другите заглавия на тези и подобните им медийни-трамплини са все в един тон. Само ги разгледайте следните: Дойче веле, ОфНюз, Дарик Нюз, Вести, Уеб кафе … и … още?

12047079_883941125027439_5246649837188455550_n

И това добре подкрепено и от „нашия“ любящ и загрижен президент и политическа клика.

Край … де да беше.


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

3 thoughts on “Трамплините на САЩ в България са отново мобилизирани срещу „руската агресия“

 1. Ами вие какво очаквате от едни колониални медии? Те са инструмент на колонизатора – естествено е да лъжат. Какво друго трябва да правят, според вас? Това им е работата. Като си поробен, не само ще те експлоатират и убиват, но и ще те лъжат, че това е нещо прекрасно. Това е системата, тя е отработена от юдео-англосаксите, докарана е до съвършенство, изпробвана е успешно в десетки страни. Така се прави, просто това е технологията.

  Даже и ще те гладят по главичката, говедце мило! Да не се дърпаш, като му дойде ред на ножа. Ще наричат бялото черно и черното бяло – и какво по-естествено от това? Та нима е „лъжа“, ако заблуждаваш едно добиче, че отива на паша, а пък то всъщност отива в кланицата? Кой очаква „честност“ и „откровеност“ от касапина? Не, разбира се, тук няма лъжа – нали моралът не важи спрямо животните? Това си е просто хитрост, и даже не хитрост, а професионална ловкост – да заблудиш добичето, за да не се плаши и да не се нервира, че така хем по-лесно се води, хем и месото му не се разваля от адреналина. Нали така?

  Не е проблемът САМО в медиите, те са ясни… Те си вършат работата.

  Тук мен лично ме учудва друго – до каква степен, с каква впечатляваща лекота колонизаторите успяха да превърнат в България мислещите, съмняващи се, преценяващи хора, в елементарни, доверчиви добитъци! Нормално е да те лъжат, нормално е даже и да вярваш. Но толкова лесно (!) да вярваш?… Да се превърнеш в тъпо, доверчиво, безмозъчно говедо! Толкова бързо (!) и масово (!) народът да оскотее – ето това ме шокира! Нима ние, българите, сме си предразположени към оскотяването? Нима ни е вродено да бъдем добитък? Нима робството е оставило толкова дълбок отпечатък в психологията ни? Ето този въпрос ме вълнува мен. Защо, как?!… Как е възможно това? Защо в никоя друга страна – Унгария, Чехия, Австрия – оскотяването и отъпяването не е така тотално, а пък с пропаганда ги заливат много по-дълго от нас?

  Впечатляващо, наистина…

  Сещам се за един льольо, дето в училище всички го бъзикахме, че все чете, все чете и все по-глупав става… А днес наблюдавам, че абсолютно всички (!) младежи са точно такива льольовци – тъпи, елементарни добитъци с пластилинови мозъци без никакви гънки, податливи на всяка манипулация. Податливи на лъжа, на пропаганда, на всякаква обработка – колкото им сипеш, толкова ще изядат. Каквото им внушиш, всичкото ще го приемат. Абсолютни кретено-дебили. И най-интересното е, че уж все четат, все в интернет висят, все смартфони и таблети им в ръцете… И все по-тъпи и по-тъпи стават. Направо потресаващо!

  Никога не съм подозирал, че е възможно да бъдат превърнати хора в… НЕЩО ТАКОВА. В биоединици, в биомаса. Даже, къде там – говеда, по-лошо! В някакви жалки мисловни плужеци, в амеби, в пълни интелектуални нищожества. Достатъчно е само да прочетат някаква статия, на каквато и да е тема, и 90% от тях веднага се съгласяват, а в коментарите започват да пригласят в тон с основното внушение на автора, и то го правят даже без пари! Внушаемост и конформизъм – тотално! Не на 100%, ами направо чупят стрелката на тъпомера. Идете да почетете коментарите под статиите в соросоидно-герберасткия боклук вести.бг и ще се убедите сами.

  Да… Наистина, много четат някои хора. Тежки, да не четяха толкова! – по-добре щеше да бъде! Може би, постоянните им, дълги и безсмислени разговори нямаше да се превеждат на български само с една дума: „мууууу“…

 2. Много ми хареса колажът на Росица Плевнелиева, най-сляпата поддръжничка на ,,евроатлантическите ценности“, а че няма независима журналистика у нас, това е ясно на всеки средноинтелигентен българин.

  🙂

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.