Терористите в Сирия започнаха масово да предават оръжията си

Масово се предават оръжия в Сирия от бивши бойци на терористични групи като „Ислямска държава“ и „Джабхат ан-Нусра“.

2128_800

Стотици от терористите са решили да се откажат и сега искат да се върнат към цивилния живот. За тази информация съобщава кореспондент на ТВ Звезда в град Кенекер.

500 бойци на Фронт ан-Нусра (клон на Ал Кайда в Сирия), много от които на възраст около 18 год, вербувани чрез насилие или пари, доброволно са предали оръжието си на сирийската армия. За своите намерения те потвърждават писмено и под клетва за да прекратят със сътрудничеството си с терористичните организации.

Според бившият командир на отряда на терористите – Мусахмат Алилиях , тренировъчният им лагер се намира в Саудитска Арабия, където са били обучавани от американци.

Ситуацията на фронта се е променила значително за сирийската армия. Войниците на президента Башар Асад освобождават все повече населени места, а хората сами разбират вече, че участват в чужда война.

Източник: tvzvezda.ru


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

15 thoughts on “Терористите в Сирия започнаха масово да предават оръжията си

 1. „…хората сами разбират вече, че участват в чужда война“ – ами ха добро утро, стоплихте манджата най-сетне!…

  Добра статия. Ние отдавна си ги знаем тези неща… Но така или иначе, добре е да получим подкрепа и потвърждение. Когато фактите говорят, и боговете мълчат.

 2. Ама вие наистина ли си мислите, че Русия е спасителят на бял кон??? Русия няма да спаси нокого, нито САЩ ще спасят някого, нито НАТО, ООН или който и да е друг. Всички тези организации са част от миризливите лайна, които се изливат върху Сирия, Ирак и света като цяло. Русия просто постила червения килим по, който да премине новия главорез на света – Китай. Новия световен ред се преструктурира, преминава към резервния план в, който САЩ не играят главна роля и ще бъдат хвърлени на кучетата.

  • Ау, много си компетентен!.. За тези неща #Кой те открехна? Супервайзорчето? Не знам какво щяло било да стане някога, след много години. Пишеш някакви диви фантасмагории. Но в момента (!) е пределно ясно кой какво прави. Кой е престъпникът и злодеят в Сирия. Това не е Русия. А ако пък някой има нещо общо с „Новия световен ред“, то той определено не е в Кремъл, а е на Капитолия и в Белия дом.

   Що се отнася до Китай, той в историята досега никога не е играл ролята на „главорез“. Винаги е бил дипломатична страна, ориентирана към вътрешно развитие, а не към агресия, колонизация и експлоатиране на чужди страни. Единствено спорен при тях е Тибет, пък и той е равноправно интегриран в тялото на Китай, а не е разсипван, тероризиран, унищожаван. Там няма нито колониално ограбване, нито геноцид. Всичко друго са дърти лъжи.

   Да, светът наистина познава една държава-главорез, но това не е Китай; тази страна се казва САЩ. Не виждам как това може някога да се промени.

   Русия пък се случва да бъде и спасител – например, защото е спасила и твоя жалък задник. Иначе и тебе самия, или изобщо нямаше да те има, или най-малкото, щеше да дърдориш на турски, а пишката ти 100% щеше да е обрязана.

   Твоята тролска песничка, и нея я знам, омръзнала ми е вече. Това е поредна тъпа инструкция от методическите опорни точки за тролове на Държ.департамент на САЩ. Един вид, не се стягайте, те сите са еднакви маскари… Покрай мръсния, дай да оклепаме и чистия. Аааа, да, ама НЕ СА! Не минава номерът! Някои тука, все още имаме мозък в черепните си кутии и даже го използваме.

   • AB Администратор: Внимание!
    Придържайте се към темата, rommel. Прочетете правилата за коментарите!

    Ха-ха! В много смешни филми се вкарваш. Явно е, че грам не си вникнал в това което съм написал. Табелка „Трол“ може да окачаш само на себе си ████████████████████████████

   • Вникнал съм аз много добре. „Русия просто постила червения килим по, който да премине новия главорез на света – Китай“ – значи, един вид, Русия е помощник на главореза Китай. Значи, самата тя е бандитска страна. Така излиза, аз поне така го разбрах…
    Но това си е бая подло твърдение – много невярно, много долно. Много тролско. Направо типично.
    Във филми се вкарваш ти (от 6 до 5). Като се насмееш, гаси джойнта и ела да говорим сериозно за сериозни работи.
    За съжаление, горчивият ми опит е такъв, че в България всички евр(ей)оатлантици по форумите са тролове. (Може да има и 1-2 % реално лоботомирани говеда, но те не променят картинката.) Троловете си личат отдалеч по ниското им речево и интелектуално ниво. Не се обиждай на истината и не се вълнувай – троловете са гадни, долни плужеци и мерзавци, но с нищо не са по-лоши от нашия Прецедент Плювналиев и Ментистър-председателя ни, Боко Тиквоча. В този смисъл, да си трол в България си е даже нещо нормално. Даже може да мине за комплимент.

 3. Незнам от, кого са обучавани, но виждам с какво оръжие са въоръжени.

  • На снимката нищо не можеш да видиш, затова пък ние ясно виждаме, че ЛЪЖЕШ.

   Знаем какво намекваш, тролчо! Тази теза, дето я развиваш, вече толкова често се повтаря, че явно влиза в методическите указания на Държавния департамент на САЩ за уеб-тролове. Умните хора няма да се вържат, но тъпичките, с гладките мозъчета, може да ти кажат „да-да“. То, към тях именно е насочена гадната ви пропаганда, лъжльовци! Само при простичките фаща дикиш, ама вас това напълно ви устройва.

   Намекваш, че Русия била въоръжавала терористите, защото те уж имали „руски калашници“. (Всъщност това на снимките изобщо не си личи, но вие троловете си знаете песничката и си я карате наизуст, само левчета да падат.)

   Абе, аланколу! Калашници се продават вече на едро и на дребно, по целия свят! Масово оръжие са вече и в самите САЩ! И това не е случайно – те са най-надеждното, най-стабилно, просто и ефективно оръжие, което е особено подходящо при битки в пустини и в други разни диви прашни местности. То е и най-евтиното. Естествено този, който снабдява терористите, им изпраща не М-16, а калашници. Така може и да дава указания на разни „умници“ като тебе, да пелтечат за „руска връзка“. Ами я си представи, че терористите имаха щатско оръжие? Как щяха да го обяснят? Къде са са си го купили – от бакалията на ъгъла? Или са го пленили от правителствената армия, дето има само руско въоръжение?

   Руското оръжие се закупува и превозва по схема, разработена в ЦРУ. Това става по много най-различни канали, в т.ч. и чрез държавни поръчки (!) от най-различни държавни структури в САЩ, даже и от Държавната им поща – колкото и да е смешно и странно! Това важи и за боеприпасите (пълнители и патрони). След което оръжието сменя собствениците си няколко пъти и после по тайни канали пристига в Сирия. Може да дойде и от Малайзия, и от Сингапур, и от Гана, от където и да е на майната му. Само някакъв пълен кретен би „видял връзка“ между руския патент на автомата и фактическия снабдител на терористите.

  • да въоръжени са с най-доброто оръжие , но от американците

  • Сирия беше в зоната на влияние на соц. страните както и Ирак и Авфанистан нормално е оръжието да е Калашников, но заяо не попиташ първо къде е оръжието от нашите складове и коя щатска фирма го изкупи като старо желязо а го изнесе с охрана през ромънски пристанища!

 4. Ще предават, какво да правят иначе. Усетиха дебелия опрял в задното им изходно отверствие и веднага им стана ясно какво ще последва. Щото като дойде оня брадатия от Чечня, те ще станат агънцата на бати за заколение…

 5. Моето лично мнение е, че тези „терористи“, бойци на АнНусра и други такива туморни образувания, са генетични изроди при които доминиращ е стремежът към убийство и изтезание на жертвите. Бидейки такива изроди обаче, не бива да се забравя че те са и много страхливи, свръхценящи собствения си живот – както е при много от генетичните уроди! И затова сега е почти паническото бягство от предишният им начин на живот – когато виждат че руската армия ще ги смели и унищожи за нула време! Затова аз мисля че не 4000 а поне 40000 от така наречените бежанци са главорези от „Ислямска държава“!!! Те трябва да бъдат идентифицирани по някакъв начин и незабавно екстерминирани! Иначе си остават потенциална смъртоносна зараза за човечеството! Това е – няма друг начин за справяне с проблема!

  • Хира, прости и без образование са много лесни за промивка на мозъка. Като им се предложи и храна и пари, а те са много бедни по принцип, са готови на всичко

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.