Доклад: мюсюлмански мигранти изнасилват жени и деца в германски бежански лагер

В един документ издаден от топ организации за социално подпомагане в Германия се разкриват доказателства за това, че мигрантите в бежанския лагер в Хесен изнасилват жени и деца. Също така се твърди, че принуждават жените да проституират.

Снимка: RT

Снимка: RT

Документът беше изложен публично от организациите LFR (Landesfrauenrat) Hesen, Der Paritätische Hessen, Pro Familia Hessen и Landesarbeitsgemeinschaft Hessischer Frauenbüros.

В него се твърди, че жените и децата в мигрантския лагер в Хесен са толкова редовно сексуално насилвани от мюсюлмански „бежанци“, че се страхуват да отидат до тоалетната през нощта и спят с облеклото си. Жените, които не са придружавани от мъже се считат за лесна плячка.

Групите, които стоят зад писмото призовават жените и децата да бъдат отделени от мъжете.

Scan-244-464x600 Scan-243-464x600Кадри, които медиите отказват да излъчат:

Повече тук: infowars.com


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

3 thoughts on “Доклад: мюсюлмански мигранти изнасилват жени и деца в германски бежански лагер

  1. На ви на вас сега, „мултикултурализъм“ и „толерантност“! Дебили… Дано да ви спукат от любов охранените задници, та да ви се нагънат малко гладките мозъци.

    • Да, и още нещо се сетих. Те, тези, не били „лоши“! Те били просто „други“! „Добро“ и „лошо“ били само субективни понятия, следователно не било толерантно да се използват. Понеже това, което било добро за един, можело да бъде лошо за друг и обратното. Следователно, не съществували изобщо критерии като „добро“ и „зло“, и даже „правилно“ и „неправилно“! Имало било само навици и култури! А културите, те пък били имали равно право на съществуване. (?!?!…) Следователно, даже и канибалите, и педофилите, и некрофилите – не са лоши! Никой не е лош! Ако такава им е „културата“, то те са просто „различни“! Значи, трябва да бъдат „толерирани“ и да им бъдат осигурявани условия за щастливо съществуване, според техните им „стандарти“!… Ако е канибал и е гладен – дайте му немски дечица да ги яде – защо не? То така и така, там има достатъчно деца, дето никой не ги иска – защо тогава да не е хуманно да ги дадеш на канибалите да ги изядат? Или да ги на**ат… Или друго там, каквото им се прииска на варварите… Защо се възмущавате? В крайна сметка, религията на „мултикултурализма“ проповядва именно ТОВА. Именно дотам стига нейното логично и пълно развитие. И даже и това не е краят. „Толерантността“ в нейното либерално западно разбиране изобщо няма край, ако искате да знаете. Тя е безгранична. Ако днес има някакви граници, те утре те ще се придвижат още по-нататък. Технологията за това е известна, нарича се „прозорецът на Овъртън“.

      Само че, дали е евр(оп)ейска тази идея, по своя произход?… Тук трябва много дълбоко да се замислим – КОЙ (#Кой, #Кой, #Кой?!?!?!) стои всъщност ЗАД цялата тази отровна идеология?… Откъде му растат краката на „мултикултурализма“?… Дали от Европа? Въпросът е открит за обсъждане…

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s