Доклад: мюсюлмански мигранти изнасилват жени и деца в германски бежански лагер

В един документ издаден от топ организации за социално подпомагане в Германия се разкриват доказателства за това, че мигрантите в бежанския лагер в Хесен изнасилват жени и деца. Също така се твърди, че принуждават жените да проституират.

Снимка: RT

Снимка: RT

Документът беше изложен публично от организациите LFR (Landesfrauenrat) Hesen, Der Paritätische Hessen, Pro Familia Hessen и Landesarbeitsgemeinschaft Hessischer Frauenbüros.

В него се твърди, че жените и децата в мигрантския лагер в Хесен са толкова редовно сексуално насилвани от мюсюлмански „бежанци“, че се страхуват да отидат до тоалетната през нощта и спят с облеклото си. Жените, които не са придружавани от мъже се считат за лесна плячка.

Групите, които стоят зад писмото призовават жените и децата да бъдат отделени от мъжете.

Scan-244-464x600 Scan-243-464x600Кадри, които медиите отказват да излъчат:

Повече тук: infowars.com


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

3 thoughts on “Доклад: мюсюлмански мигранти изнасилват жени и деца в германски бежански лагер

  1. Да ги беха оставили на релсите мама им гадна черна свинска ….

  2. На ви на вас сега, „мултикултурализъм“ и „толерантност“! Дебили… Дано да ви спукат от любов охранените задници, та да ви се нагънат малко гладките мозъци.

    • Да, и още нещо се сетих. Те, тези, не били „лоши“! Те били просто „други“! „Добро“ и „лошо“ били само субективни понятия, следователно не било толерантно да се използват. Понеже това, което било добро за един, можело да бъде лошо за друг и обратното. Следователно, не съществували изобщо критерии като „добро“ и „зло“, и даже „правилно“ и „неправилно“! Имало било само навици и култури! А културите, те пък били имали равно право на съществуване. (?!?!…) Следователно, даже и канибалите, и педофилите, и некрофилите – не са лоши! Никой не е лош! Ако такава им е „културата“, то те са просто „различни“! Значи, трябва да бъдат „толерирани“ и да им бъдат осигурявани условия за щастливо съществуване, според техните им „стандарти“!… Ако е канибал и е гладен – дайте му немски дечица да ги яде – защо не? То така и така, там има достатъчно деца, дето никой не ги иска – защо тогава да не е хуманно да ги дадеш на канибалите да ги изядат? Или да ги на**ат… Или друго там, каквото им се прииска на варварите… Защо се възмущавате? В крайна сметка, религията на „мултикултурализма“ проповядва именно ТОВА. Именно дотам стига нейното логично и пълно развитие. И даже и това не е краят. „Толерантността“ в нейното либерално западно разбиране изобщо няма край, ако искате да знаете. Тя е безгранична. Ако днес има някакви граници, те утре те ще се придвижат още по-нататък. Технологията за това е известна, нарича се „прозорецът на Овъртън“.

      Само че, дали е евр(оп)ейска тази идея, по своя произход?… Тук трябва много дълбоко да се замислим – КОЙ (#Кой, #Кой, #Кой?!?!?!) стои всъщност ЗАД цялата тази отровна идеология?… Откъде му растат краката на „мултикултурализма“?… Дали от Европа? Въпросът е открит за обсъждане…

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s