Порошенко забранява западни журналисти в Украйна

Дали не трябва да започне тази статия с едно подчертано JeSuis BBC?

Майданът се самоизяжда: президента на Украйна, Петро Порошенко отклони западните медии от своята важна роля на мажоретка за своето правителство. Забраната на журналисти от BBC беше голяма грешка от страна на шоколадовия цар.

Лудите управници не са нов феномен.

1403826357_e56fc8c2cccd351f0e9a08989ae9cccc

Ако бяхте съветник на украинските лидери след всичко, което се извърши и извършва там благодарение естествено и на западните медии, бихте ли ги посъветвали да налагат забрани върху тези им съюзници? Едва ли.

Докато тези, които разбират, че режимът в Украйна е дори по-лош от предния, западните водещи медии не отчитаха тази реалност никак. Дори напротив, прикриваха я. Следователно широката публика от Европа и Северна Америка не разполага и с най-беглата представа за положението там. Дори бомбардирането на цивилното население с касетъчни бомби не бе разпространено по централните емисии. Мъгла.

В сряда вечерта Порошенко подписа указ за забраната на 388 души от Украйна. Едва ли това е голяма изненада за запознатите с темата. В крайна сметка, вече се вкарваха по затворите журналисти от известно време.

Може би ако беше издал забрана на няколко стотин руски, полски или български журналисти, никой нямаше да обърне внимание. Обаче, въпреки всичко, Порошенко включи 41 международни журналисти и блогъри в своята „черна листа“. Тези от листата са от различни страни като Германия, Израел, Русия, Испания и Обединеното Кралство. Порошенко в интерес на истината се оказа, че не е чак толкова умен и се издъни. Така президентът милиардер на потъналата във войни европейска страна реши да лови някои от големите риби. Двама журналиста от BBC, Стив Розенберг и Емма Уелс, работила преди това в RT. Записа ги като „заплаха за националните интереси“.

Така се отблагодари на точно тези журналисти от BBC за това как отразяваха в негова и на съюзниците му полза за Майдановия режим.

Другите забранени бяха испанските журналисти Антонио Памплиега и Анхел Састре от El Pais. За жалост и двамата едва ли ще посетят отново Украйна, защото са безследно изчезнали в Сирия. Тъжно.

B7svLpdCAAIM41gЕдно е ясно. Властта в Киев тормози, вкарва в черни списъци и по затвори репортери от началото на въоръжения преврат в Украйна, започнал с организирания от Западния блок Евро-Майдан. Репортери, които ги смятаха за враждебни за режима, бяха ликвидирвани отдавна. Като нещастният Олес Бузина. Въпреки всичко, което се случва, западните партньори се опитват да се правят на слепи за тези неща и да оправдават глупостта на дебила Петро и най-вероятно няма да отклонят вниманието си от про-американската/НАТО подкрепа.

За жалост живеем във времето на слепците и тези, които им вадят очите с перца.

Източник: RT


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

4 thoughts on “Порошенко забранява западни журналисти в Украйна

 1. Прасенко е просто една „говореща глава“, една щатска марионетка. Изобщо не е важно какво прави – нито той, нито който и да било от днешната киевска власт. Не са важни куклите, а кукловодите.

  Всъщност Покрайнината („Украйна“) беше нападната, превзета и окупирана от САЩ чрез технологията на фалшивата „цветна революция“. И, естествено, това стана със съдействието на национал-предателите от петата колона на САЩ. При това интересното е, че предателите бяха и от двете страни на разигравания театър: и от страната на крадеца Янукович и неговата стара политическа банда, и от страната на ненаядените (тогава) бандеровски ненормалници.

  Впрочем, каква ирония! Най-големите киевски национал-предатели днес имат наглостта да се наричат „националисти“… А всъщност, те са две неща едновременно: 1)откровени нацисти и 2) колаборационисти, т.е. слуги на окупатора. Накратко – бандеровци…

  Нищо ново под слънцето. Само дето днес бандеровците не слугуват на нацистка Германия, а на Вашингтон. Иначе, всичко си е точно същото, както преди 70 години. Да, и още нещо – днес окупацията на Покрайнината не е така очевидна. Тя е „мека“, незабележима за безмозъчните кретено-дебили. На пръв поглед изглежда, сякаш Покрайнината има все още някакъв суверенитет. Докато всъщност тя е окупирана, колонизирана и управлявана ОТВЪН на ВСИЧКИ НИВА! А за да бъде управлявана, естествено, се намират достатъчно предатели и колаборационисти, които да изпълняват чуждите команди през органите на самата страна.

  И това е повече от явно. Защото страната е управлявана по демонстративно самоубийствен начин – така, че да се саморазруши и самоунищожи, като при това даде възможност на външни корпорации да я разграбят. Нима не е очевадно, че управлението на страна с такова политическо поведение не може да бъде национално? Че страната е превзета отвън, чрез „хакване“ на собствените й властови органи? И че окупаторът има твърдото намерение да изсмуче кръвта й, да асимилира всичко в нея, което може да се изяде, а после да унищожи остатъците и да ги „подари“ на геополитическия си враг (Русия), за да повлече към дъното и нея? Елементарно, просто очевадно, Уотсън!…

  Всеки нормален образован човек знае истината и вижда какво се случва ВСЪЩНОСТ в руската Покрайнина.

  Така, че е глупаво и смешно да се разисква надълго и нашироко, ама какво бил направил там Заю-Баю Яйценюх, или пък Прасенко, или пък Турчина, или която и да е друга от днешните бандеровски политически кукли. Всичко, което те правят, е по команда от МВФ, Държавния департамент на САЩ и някои други, подчинени на Вашингтон, „специализирани международни учреждения“. Следователно – правят го не те, а САЩ. Това е единствената правилна гледна точка. Оттам нататък си правете изводите.

  • AB Администратор: Внимание!
   Вкарани са трите ви коментари в един. Прочетете правилата за коментарите!

   Що ми триеш мненията,по темата са!По темата коя е например Юлия Тимошенко еврейката със слепените уши и равната глава или пък Турчинов и други тюрки евреи завладели властта в Украйна евреи!
   Въпросът е защо Путин спи за евреите в Русия,евреите във властта,олигархията,тези,които са покрай него,нали Русия на Путин е против световното еврейство и техният Нов Световен Ред?!?
   Нека видим хазаринът лъжеевреин Медведев (Мечкаров),Путин също има такива ушенца,вижте снимките.Хрушчов,Ленин (половин),дружката на Тимошенко и Турчинов евреинът Симеон Могилевич (Semion Mogilevich).В зависимост с каква народност имат смесени бракове другите им физически белези се променят (очи,цвят на кожата,черти на лицето).Често задната им част на главата е равна (като отсечена вертикално).Смесените бракове им дават възможност да омекотят чертите си и да минат за европейци,част от бялата раса.
   Типичният вид на евреинът с огромен гърбав нос,къдрици е заблуждаващ,защото не е верен или е някакво изключение.Примерите,които давам са истински,снимките са истински,има още много евреи по световната политика,едър бизнес,медии!
   Авторе,нямаш причина да триеш коментарите ми освен ако и ти не си от същите хора,които назовавам.Бъди сигурен,че тази информация се разпространява из Интернет,така,че еврейката Миглена Кунева е само част от международната ИМ мрежа и хората ще се научат да разпознават тези хора,които са вредители за всички нормални такива.
   ,Аз пиша конкретни неща срещу евреите и как да бъдат разпознати.Ако авторът има против коментарите ми може да ми го съобщи,но това,което пиша е ПО ТЕМАТА,доколкото Миглена Кунева е една от еврейският народ,който прави геноцид над българите и други европейски народи!

   Забравих в бързината най-важното нещо да напиша а то е,че Порошенко има същите физически белези като на Тимошенко,Путин,Медведев и много други от нарочените за евреи по света а именно белият народ “хазари”(за който народ или племе в учебниците по история не сме учили НИЩО именно за да не ги познаваме,да не знаем заплахата от тях) и тези черти са слепените ушенца и равната отзад глава,другите физически белези не винаги се проявяват заради смесените бракове (как ще минат за гоим или говеда,тоест неевреи ако не правят смесени бракове с неевреи ?).
   Вижте снимки в Google на известни политици по света,комунисти,демократи а също певци,артисти,активисти и какви ли не и ще видите истината с очите си!Затова тези политици,които са “врагове” на САЩ и НАТО не са казали и една дума против евреите,те също са част от международната им мрежа!Политиците неевреи и други известни неевреи нямат реална власт и влияние.Евреи има и сред другите раси,говорих за смесените бракове.Хайде изтрий и този коментар,в който пиша конкретно срещу Порошенко,но споменавам и друга информация.

   Порошенко е турчин лъжеевреин,както и Янукович,както повечето “евреи” в днешни времена а именно тюрки хазари лъжеевреи,като турците,които правят геноцид над българите и ни управляват и досега.Порошенко е евреин като Янукович,като Путин,Медведев,Кличко също е турчин евреин,Тимошенко,както и маса други хора.Порошенко няма как да е просто една “говореща глава”,той е един от племето ИМ.Слепените ушички в долният край,равните отсечени глави отзад,другите физически белези се различават в зависимост от това с кое племе са се смесвали евреите по места в различните части на света и варират в известна степен.

   • Браво бе, голям си бил френолог! Ц-ц-ц… Така ги нареди всичките, че само по едно етикетче остана да им сложиш! И после да ни обясниш, как точно да постъпваме спрямо онея, дето са им плоски тиловете и прилепнали ушичките?… Да ги избягваме, да ги игнорираме? Да ги сегрегираме? Или, направо – концлагерчета, газови камерки? Или кастрацийки така, нежно, лекичко?… Или да ги накараме да носят по една цветна значка, с надпис „унтерменш“ („недочовек“)?… Или имаш някакви по-добри идеи?… Кажи, не се стеснявай…

    Май, пред тебе Ханс Гюнтер, най-големият идеолог на немския расизъм, eвгеник и, естествено, нацист, скръбно хлипа в шепите си… Да не си ученик на „учителя“ Петър Дънов? Кажи си, кажи… Еретик и борец срещу православието, Дънов освен това е бил и голям френолог… Предполагам, че с Гьобелс биха намерили много общи допирни точки.

    Впрочем, ти самият нали не си евреин от тези, които са „клин, дошъл от Азия, който разрушава и разлага европейската култура“? Може би си от нордическата раса, или чист ариец?

    Слушай драги, не отричам съществуването на расите и различните типове черепи. Но теориите за това, че тези външни белези били определяли еднозначно и категорично качествата на хората и даже етиката им, морала им и т.н. – са несъстоятелни. И не случайно са били отхвърлени от учените. Затова пък са били използвани от нацисти и расисти. Които „герои“ вече окончателно са осъдени от човечеството като идеологически чудовища и престъпници, чиито престъпления са без давност, и за чиито престъпления се полага смърт.

    Ако защитаваш такива като Гюнтер, то не защитаваш ли и Гьобелс, Хитлер и компания, които са се възползвали от „трудовете“ му?… Защото ако си расист и нацист, то разговорът с теб трябва да приключи ТУК.

    Ако пък считаш, че нацистите са злоупотребили с една наука, която сама по себе си е полезна, добра и правилна, хайде тогава да ни обясниш, по какъв начин расовите теории на Гюнтер (проповядвани от Гьобелс) допринасят за мира и благоденствието на човечеството? Може би с това, че дават почва на евгениката? Може би евгениката ти харесва, като една „добра идея“? Кажи си, кажи… Обясни ни какви изводи трябва да си направим от твоята расова, френологична и физиономична класификация? Какво да ги правим тези, с „неправилните“ черепи? Какво отношение заслужават според теб?

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.