Орбан: Запада да спре унищожаването на държави, мигрантите застрашават европейската идентичност

Viktor-Orban-

Причината за сегашната бежанска криза в Европа е външната политика на западните държави, смята унгарският премиер Виктор Орбан.
„Би било по-разумно да се спре с постоянното унищожаване на други държави. В Сирия по време на „арабската пролет“ европейците и американците в действителност подкрепиха несъществуваща опозиция, а беше ясно, че те няма да могат да управляват страната“, каза унгарският министър-председател Виктор Орбан пред германското издание „Ди Велт“.

Орбан отново предупреди, че мигрантите в бъдеще могат да станат заплаха за европейската идентичност. Орбан смята, че засега бежанците не представляват риск за европейската идентичност, но тази заплаха може да стане реалност, ако нещата продължават да се развиват така безконтролно. Нещо повече – в бъдеще може да започне съревнование на културите в Европа и християните имат всички шансове да загубят това съревнование, смята унгарският премиер. „В крайна сметка те ще станат повече от нас“, казва Виктор Орбан.

Източник: bgnes.com


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

One thought on “Орбан: Запада да спре унищожаването на държави, мигрантите застрашават европейската идентичност

  1. Чудя се,защо християнските църкви или общности в Европа мълчат?Църквите също ще изчезнат заедно с изчезването на европейското население,ако бежанската криза продължава.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.