„Наръчник“ на „Отворено общество“ за улеснение на нашествениците в ЕС

Наръчникът с груба информация съдържа карти, съвети и телефонни номера на организации, които биха могли да помогнат на нашествениците по време на пътуването им в ЕС.

2015-09-17_14-44-15

Джонатан Самюелс, репортер на Sky News

Този наръчник им се дава на лодките, с които контрабандистите ги вкарват в ЕС.

Екипът на Sky News е намерил наръчника на остров Лесбос, Гърция, сред изхвърлените от мигрантите/нашествениците спасителни жилетки и пробити гумени лодки. Оръфаното копие на уникалното ръководство е написано на арабски език. Сред телефоните на описаните организации е и една с името „w2eu“, чиетo име означава „Добре дошли в Европа“.

Соня, която не искала да даде фамилното си име, активист (говореща арабски език) на „w2eu“, казала на репортерите, че активистите от нейната мрежа раздават книжките безплатно на мигрантите в Турция. Обяснила, че са голяма организация с повече от 100 служители разположени в Европа и Северна Африка.

Малкото джобно упътване има детайлни карти на Европа и точките, където са лодките.

2015-09-17_14-59-03

Споменатата организация е финансирана от организацията „Отворено общество“ на Джордж Сорос.

Сред неправителствените организации в България, посочени на уебсайта на w2eu, които улесняват трафика на мигранти към ЕС се намират „Български хелзинкски комитет“ (БХК), фондация „Център за правна помощ – Глас в България„, „Правна клиника за бежанци и имигранти„,  „Червен кръст България – Служба за бежанци и мигранти„, „Каритас България – служба за мигранти„, както и „Български адвокати за правата на човека„. Също така и едно малко НПО с офис в Стара Загора, ръководено от Мухамед Немер.


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

3 thoughts on “„Наръчник“ на „Отворено общество“ за улеснение на нашествениците в ЕС

 1. Мохамед Немер е арабче (най-вероятно,но може и еврейче да е,те обичат да сменят имената си и да говорят чужди езици за да скрият произходът си),ето доказателството,че онези се поддържат помежду си и основните „антифашисти“ и радетели за „помощ към бежанците“ са първо,второ,трето поколение бежанци а също и евреите,които са за унищожение на белите народи по света!Хората,които са били из Европа знаят за масовата емиграция,особено по големите градове из страните на Европа,знаят какво представляват тези емигранти и бежанци.
  Те са за „равенство,братство“ и затова често говорят за това,че проблемът с бежанците е,че са мюсюлмани и не са цивилизовани,създават проблеми,но виж ако са християни няма проблеми. 🙂
  Не,проблемът с бежанците е,че са негри и араби,азиатци,индийци,пакистанци и тяхната кръв не е бяла,те са на по-ниско ниво като ум и развитие от белите хора.Ние белите го знаем,те също го знаят,усещат,разбират и затова ни мразят в червата,завиждат ни за това,че сме повече от тях и живеем по-добър живот.В типичен еврейски стил агресорите се оправдават с минали събития като колонизацията на някои страни в Африка и Азия и целят да насаждат чувство на вина на белите хора по света с тези събития,за които сегашните поколения европейци нямат вина.
  Етническите небели малцинства са оръжието на евреите за унищожението на бялата раса,затова и евреите и емигрантите разчитат на нашата добрина,търпение,човещина,толерантност!Затова и по еврейските медии се дават кадри с разплакани бебета,целта е да се търси съчувствието на хората.
  На новият световен ред са нужни природно тъпи хора,те са лесни за управление и затова белите народи са избивани,след втората световна война главно с невоенни методи!Отрови в околната среда,порнография,наркотици,видео игри,занижаване на образованието,изкуствена бедност чрез разрушено производство и производство на стоки изнесено в Азия,масова емиграция,мултикултурализъм,който цели да разруши етнически белите европейски народи, разрушаване на паметници на културата с цел фалшифициране на историята на светът (активно вършено по цял свят,но наскоро в Близкият Изток като Ирак,Сирия от „ислямисти“).
  Религиите няма да ни спасят,целта на религиите е страх и контрол и това да очакваме външна помощ за решаването на собствените си проблеми,да чакаме спасение от „Господ“.
  Всичко опира до гени,затова хората властваме над другите живи организми на планетата, а белите сме създали (доказано) технологиите и сме усъвършенствали светът,в който живеем.Всичко опира до гените.В Европа ще има война и целта е налагане на нов световен ред с помощта на технологиите.

  AB Администратор: Внимание!
  Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.