„Наръчник“ на „Отворено общество“ за улеснение на нашествениците в ЕС

Наръчникът с груба информация съдържа карти, съвети и телефонни номера на организации, които биха могли да помогнат на нашествениците по време на пътуването им в ЕС.

2015-09-17_14-44-15

Джонатан Самюелс, репортер на Sky News

Този наръчник им се дава на лодките, с които контрабандистите ги вкарват в ЕС.

Екипът на Sky News е намерил наръчника на остров Лесбос, Гърция, сред изхвърлените от мигрантите/нашествениците спасителни жилетки и пробити гумени лодки. Оръфаното копие на уникалното ръководство е написано на арабски език. Сред телефоните на описаните организации е и една с името „w2eu“, чиетo име означава „Добре дошли в Европа“.

Соня, която не искала да даде фамилното си име, активист (говореща арабски език) на „w2eu“, казала на репортерите, че активистите от нейната мрежа раздават книжките безплатно на мигрантите в Турция. Обяснила, че са голяма организация с повече от 100 служители разположени в Европа и Северна Африка.

Малкото джобно упътване има детайлни карти на Европа и точките, където са лодките.

2015-09-17_14-59-03

Споменатата организация е финансирана от организацията „Отворено общество“ на Джордж Сорос.

Сред неправителствените организации в България, посочени на уебсайта на w2eu, които улесняват трафика на мигранти към ЕС се намират „Български хелзинкски комитет“ (БХК), фондация „Център за правна помощ – Глас в България„, „Правна клиника за бежанци и имигранти„,  „Червен кръст България – Служба за бежанци и мигранти„, „Каритас България – служба за мигранти„, както и „Български адвокати за правата на човека„. Също така и едно малко НПО с офис в Стара Загора, ръководено от Мухамед Немер.


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

3 thoughts on “„Наръчник“ на „Отворено общество“ за улеснение на нашествениците в ЕС

 1. Мохамед Немер е арабче (най-вероятно,но може и еврейче да е,те обичат да сменят имената си и да говорят чужди езици за да скрият произходът си),ето доказателството,че онези се поддържат помежду си и основните „антифашисти“ и радетели за „помощ към бежанците“ са първо,второ,трето поколение бежанци а също и евреите,които са за унищожение на белите народи по света!Хората,които са били из Европа знаят за масовата емиграция,особено по големите градове из страните на Европа,знаят какво представляват тези емигранти и бежанци.
  Те са за „равенство,братство“ и затова често говорят за това,че проблемът с бежанците е,че са мюсюлмани и не са цивилизовани,създават проблеми,но виж ако са християни няма проблеми. 🙂
  Не,проблемът с бежанците е,че са негри и араби,азиатци,индийци,пакистанци и тяхната кръв не е бяла,те са на по-ниско ниво като ум и развитие от белите хора.Ние белите го знаем,те също го знаят,усещат,разбират и затова ни мразят в червата,завиждат ни за това,че сме повече от тях и живеем по-добър живот.В типичен еврейски стил агресорите се оправдават с минали събития като колонизацията на някои страни в Африка и Азия и целят да насаждат чувство на вина на белите хора по света с тези събития,за които сегашните поколения европейци нямат вина.
  Етническите небели малцинства са оръжието на евреите за унищожението на бялата раса,затова и евреите и емигрантите разчитат на нашата добрина,търпение,човещина,толерантност!Затова и по еврейските медии се дават кадри с разплакани бебета,целта е да се търси съчувствието на хората.
  На новият световен ред са нужни природно тъпи хора,те са лесни за управление и затова белите народи са избивани,след втората световна война главно с невоенни методи!Отрови в околната среда,порнография,наркотици,видео игри,занижаване на образованието,изкуствена бедност чрез разрушено производство и производство на стоки изнесено в Азия,масова емиграция,мултикултурализъм,който цели да разруши етнически белите европейски народи, разрушаване на паметници на културата с цел фалшифициране на историята на светът (активно вършено по цял свят,но наскоро в Близкият Изток като Ирак,Сирия от „ислямисти“).
  Религиите няма да ни спасят,целта на религиите е страх и контрол и това да очакваме външна помощ за решаването на собствените си проблеми,да чакаме спасение от „Господ“.
  Всичко опира до гени,затова хората властваме над другите живи организми на планетата, а белите сме създали (доказано) технологиите и сме усъвършенствали светът,в който живеем.Всичко опира до гените.В Европа ще има война и целта е налагане на нов световен ред с помощта на технологиите.

  AB Администратор: Внимание!
  Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s