Новини от всички посоки, залягайте

Нека обърнем внимание на някои новини, за които медии и НПО мълчат като гъзове със запек. Вулгарно, но наложително. Така че ако сте с диагноза „толерантност“, молим да престанете да четете и да се „образовате“ от медии като Капитал, Вести и ОфНюз, които са между повечето подвизаващи се с американски пари на българска територия.

Liberalism-is-a-Mental-Disease

Та за какво мълчат гореспоменатите шибаняци?

Само преди няколко дни на някои места в САЩ бяха разлепени надписите „Вярваме в Бог“ на полицейските коли в отговор на увеличаващото се насилие срещу служителите на реда на територията на цялата страна. Шерифа на окръг Рандолф, Мисури дори заяви, че „Това е мотото на нашата нация и ние искаме да бъдем патриотични към нашата страна.“

В това няма нищо лошо при условие, че САЩ са една християнска страна, естествено, но веднага се разскачаха като жаби в гьол тамошните НПО, за да се храчат, че видите ли това не било много гейско и толерантно спрямо 20-те и няколко процента не изповядващи религии и другите около 6% изповядващи различни от християнството.

Продължаваме. Друга акция на либералните организации беше, че призовават да се забрани разпространението на Библията в сайтове за електронна търговия като Amazon, както и по рафтовете на някои книжарници. Как не, това е заради писанията против хомосексуалността в страниците на тази книга.

Това ли им е педерастката свобода на словото? Какви са тези двойни стандарти да му се не види. Та тези пиявици правят точно същото обръщайки другата страна на монетата. Нещо като „Хей, нас ни ебаха едно време, дай сега да си отмъстим.“ Изворът на толерантността, чудесно.

Средата на месец август, тази година, най-големите лобистки гей-групи, което не са нищо по различно от нашенските НПО, пък настоятелно призоваха училищата в Америка да забранят думите „момче“ и „момиче“. Какво? Добре прочетохте, точно така. И ето, че отново кацаме на поредното разделение на хората, след познатото „бели и черни“. Само че сега отново е замесена половата дискриминация.

Хората са различни, дори и някои от тях са и забавни, но ако всички бъдем еднакви, то това би било доста скучно. Нещо като всички да се обличат в сиво и да носят панталони притискащи до болка слабините.

Друго, което умишлено се пропуска, е че Ислямска държава e заплашена от това, че унгарските медии докладват за екстремисти инфилтрирани в ЕС чрез създадените от САЩ и Израел бежански вълни. Но как се случва това? Не е просто.

Всички сте чували за геополитика, войни за ресурси и надмощие, цветни революции и НПО спонсорирани от САЩ. Непрестанният насилствен натиск оказван на страните от Близкия изток тормозят милиони хора, което следователно води до над 19 милиона бежанци по света. Сирия беше поредната в списъка на лидерите от Вашингтон и тези от Тел Авив. Решиха да направят цветна революция в едно начало за да свалят от власт легално избрания президент Башар Асад. Но кура му, не успяха. Тогава пуснаха обучаваните и спонсорираните от САЩ, което не е нещо ново, и Израел терористки орди, които започнаха вътрешна война разрушаваща всичко що е цивилно по пътя си. След като видяха, че страната беше разрушена и силите за сигурност отслабени, американските власти решиха като мършояди да нападнат Сирия, но след като Русия и Китай се противопоставят на това решение, спират. След тази намеса, те решават да контраатакуват нападайки един от вече подготвените преди години терени във Европа, Украйна. Така подпалват бунтовете в цялата страна. Да обаче пак удрят на камък, защото руските власти предвиждат хода им и мирно и тихо анексират стратегическия Крим, докато САЩ назначават пионките си по етажите на украинските власти. Това не се нрави на агресорите и последва следващия план – пускането на бежанските вълни към ЕС, чрез които да се инфилтрират екстремистите за да подготвят Европейския съюз за платформа на конфликти, от които да се печели по всестранни начини.

Докато се инфилтрират екстремисти и се дестабилизира Европейския съюз, Саудитска Арабия, Катар, Кувейт и Оман не приемат никакви бежанци. Защо ли? Ами защото са стратегически партньори на САЩ. За Израел въобще не споменаваме, тъй като някакъв вид изложени в ООН данни са от 2013 г., но за сирийски бежанци категорично не става въпрос, нито ще става някога, както заяви техния министър-председател.

Та така, в България по официални данни на Обединените нацисти (нации) са над 15000, а НПО в България и в другите страни членки си организираха протести с мото „Добре дошли в Европа!“. О, да, много добре и организирано сте дошли. Заповядайте направо. Хррр, пуу!

На фона на всичко това се прокарват в Европа така нареченото Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ), което, как не, е планирано за догодина тъй като отново срещат затруднения. На кратко историята е, че хората, които се противопоставят намериха вратичка в Лисабонският договор, който предоставя възможност европейските граждани да проявяват законодателна инициатива, но през 2014 г., Европейската комисия блокира предварително инициативата „Спрете ТТИП“ под претекст, че Съветът на Европа също има роля в реализирането на „партньорството“.

Да си отворим по една биричка и да засядаме пред телевизора да им слушаме помията на либералните говна, пръц (това си беше, чиста пръдня). Скука.

Anony


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

6 thoughts on “Новини от всички посоки, залягайте

  1. Тези неща, за които става въпрос в статията, наистина са свързани. Правилно! И наистина медиите или ги замитат под килима, или ги изопачават до неузнаваемост, а често даже ги обръщат (по щатски) надолу с главата.

    Но как точно са свързани тези събития? Каква е системата? Накъде водят конците? Кой ги дърпа? И какво се опитва да направи? Нещо повече – ако има някакъв опонент, то каква е неговата игра?

    Или, ако започнем да ги разказваме тези работи, вече няма да бъде толкова весело? Шегичките ще угаснат, усмивките ще се изпарят… Истината е мрачна и скучна, no fun. Ще ни остане само биричката в ръката. А това си е чист битов алкохолизъм.

    • С извинение, че не е по темата!!!

      Не мога да разбера на този човек проф. Янко Янков, какво му е направено? А на близките му, за които пише? Прочетох от хипервръзката на Анонимен, че обвинява за нещо, но не разбирам за какво става въпрос. Някой ако е разбрал, нека сподели, въпреки и да не е темата на изложената публикация!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s