NBC NEWS: Всички американци с имплантиран микрочип до 2017 год.

25 Мар 2015 – NBC наскоро прогнозира, че през 2017 г., всички от Северна Америка, ще бъдат задължително маркирани с микрочипове. Те ще бъдат имплантирани за да се помогне по-бързото идентифициране на лицата, дори веднага.

IMPLANT-USA-800-445-785x445

Според доклада, технологията се използва за да отговори на един въпрос:

„Аз ли съм, който казвам, че съм?“

Някои се безпокоят, обаче, че RFID Микрочипът ще даде на правителството твърде много власт, която им позволява да следи всяко движение на индивида. В някои щати обаче, като Вирджиния например, законодателството е в процес да спре това да се случи. В доклада също така се разкрива, че RFID Brain Chip е разработен и в момента се тества от анонимни общности по целия свят. Този доклад за задължителното използване на микрочипове Bill HR 4872 се намира на страница 1014 под „Национален регистър за медицинските изделия“. В него се съобщава за „Клас II устройство, което е Имплантируемо“ и че проектът вече е приет. (Прочетете Page „1014“ В ВП 4872 Read Class II специални управления насоки за службите на FDA.)

С Микрочипът RFID може да се проследи движението на всеки един индивид, във всеки един момент в който е имплантиран. Чрез него също така, може да се контролират парите и храната на хората. Големите хранителни вериги, се интегрират в обществения фон именно поради вмъкването на чипа, като единствено разплащателно средство в близкото бъдеще.

Задължителната банкова сметка също е внедрена постепенно, като закон в страните членки на ЕС и САЩ с подобна цел. Който няма чип, няма да може да пазарува храна в бъдеще.

Разработена е и технология за освобождаване на субстанция в кръвта, която мигновено може да убие индивида, който не се подчинява на закона или под претекст, че е потенциален терорист. Законопроектът „The HR 3962“ е точно копие на законопроекта за HR 3200, където е подчертано задължителното поставяне на импланта с изключение на само едно допълнение:

„…Отстраняването на чипа от всеки гражданин на САЩ ще бъде незаконно.“

Както и препоръка към Европейския парламент, задължителното маркиране с микрочип на всеки европейски гражданин, да стане основен приоритет на институциите, за приемане на подобен закон, най-късно до 2030 година.

Преди години, хората, които предупреждаваха за това, бяха обявени за луди и конспиратори с целенасочено усмиване от масмедиите. Днес е вече реалност, а скоро ще бъде факт!

Източник: peshakoff.net

Advertisements

7 thoughts on “NBC NEWS: Всички американци с имплантиран микрочип до 2017 год.

 1. мамка ви мръсна еврейска ,дано плановете ви за световно поробване и депопулация се прецакат от някоя по-велика сила светла сила ,а не сатанисткоционистка кто вас,проклети да сте,само адът да се отвори за вас!

  • Тогава – научна фантастика, днес – реалност… А утре – добре дошли в „Новия световен ред“…

   Ей, край нямаха овцете! Понякога си мисля, че онея, от „световния елит“, наистина са прави. Наистина хората по природа са тъпи и прости като лоботомирани овце. Истинско изключение е да се намери някъде някой мислещ индивид. Може би затова тези, мислещите, наистина не бива да се смесват със стадото. Може би, наистина трябва да се отделят и наистина заслужават да бъдат някаква висша класа, или каста… И вероятно, поради своя безмозъчен идиотизъм, масата – овцете, наистина не заслужават нищо друго, освен да бъдат доени, стригани, колени и изяждани… Може би… На такива мисли ме навеждат някои идиотски коментари. Дано да е само в моменти на слабост.
   … … …
   Да, не се тревожи, приятелю. Няма нищо такова. Всичко това са просто научни фантастики, измислици. Живей си спокойно… Беееееееее….

  • Общо взето филмът е добър. Смело може да се твърди, че като цяло, ситуацията е точно такава.

   Но, предупреждавам – бъдете критични и мислете със своите глави! Много внимавайте, когато слушате генерал Константин Петров! Той е един много интересен сектант – староверец, приел т.нар. „славянска религия“ (с божествата Перун, Лада и т.н.). Той критикува не само юдаизма, но и християнството и исляма, като и трите ги нарича „библейски проект“. Който проект бил създаден от мафията на злокобните египетски жреци. Според него, наследниците на същите и до днес управляват света.

   Поради неговото тотално неразбиране на същината на християнството, т.е. поради неговата езическа гледна точка ген. Петров не може да бъде считан за достоверен и обективен източник на религиозна информация. Е, поне от хората, които считат, че имат нещо общо с християнството и особено с православието. А тези, които се считат за безбожници, агностици, „толерантни“ всеядници или пък езичници (многобожници) – те могат да му вярват колкото си искат. Но на тях им препоръчвам да се поинтересуват малко от православно богословие – тогава всички заблуждения и пропуски на ген. Петров ще им станат ясни.

   Ако ген. Константин Павлович имаше необходимите познания или поне елементарна православна богословска грамотност, той сам би си отговорил на въпросите и не би изпаднал в някои свои жестоки заблуждения относно християнството.

   Впрочем, той и така е разработил една прекрасна философска система (т.нар. „КОБ“ или „Концепция за обществена безопасност“). Но тя би била не по-лоша, а даже още по-добра, ако беше построена така, че да включва в себе си по органичен начин християнското богословие. Би била още по-духовна и много по-дълбока. В момента тя е деформирана в духовната си част – изкривена е до такава степен, че за съжаление, духовното ниво спъва, осакатява по-ниските философски нива на цялата концепция.

   Как да не се сетим тук за марксистката идеология? Само няколко погрешни фундаментални аксиоми – изходни отправни точки, или мирогледни концепции, наречете ги както искате – парализират цялата система и я правят безплодна, а даже и опасна. Нещо подобно може да се твърди и за КОБ на генерал Петров. Тя не е толкова взривоопасна като марксизма, но за съжаление ми се струва, че ще си остане също толкова ялова.

   Затова като цяло препоръчвам филма и го поддържам, но само предупреждавам: много внимавайте и мислете с главите си, когато Константин Павлович започне да развива богословските си теории! Там, където критикува еврейството – може да го имате предвид, въпреки донякъде дилетантския му прочит на Свещеното писание. Но там, където критикува конкретно християнството – по-добре потърсете експертен съвет, желателно от православен академичен богослов. Много жалко, че самият ген. Петров не е ползвал услугите на такъв, когато е разработвал своята Концепция.

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s