NBC NEWS: Всички американци с имплантиран микрочип до 2017 год.

25 Мар 2015 – NBC наскоро прогнозира, че през 2017 г., всички от Северна Америка, ще бъдат задължително маркирани с микрочипове. Те ще бъдат имплантирани за да се помогне по-бързото идентифициране на лицата, дори веднага.

IMPLANT-USA-800-445-785x445

Според доклада, технологията се използва за да отговори на един въпрос:

„Аз ли съм, който казвам, че съм?“

Някои се безпокоят, обаче, че RFID Микрочипът ще даде на правителството твърде много власт, която им позволява да следи всяко движение на индивида. В някои щати обаче, като Вирджиния например, законодателството е в процес да спре това да се случи. В доклада също така се разкрива, че RFID Brain Chip е разработен и в момента се тества от анонимни общности по целия свят. Този доклад за задължителното използване на микрочипове Bill HR 4872 се намира на страница 1014 под „Национален регистър за медицинските изделия“. В него се съобщава за „Клас II устройство, което е Имплантируемо“ и че проектът вече е приет. (Прочетете Page „1014“ В ВП 4872 Read Class II специални управления насоки за службите на FDA.)

С Микрочипът RFID може да се проследи движението на всеки един индивид, във всеки един момент в който е имплантиран. Чрез него също така, може да се контролират парите и храната на хората. Големите хранителни вериги, се интегрират в обществения фон именно поради вмъкването на чипа, като единствено разплащателно средство в близкото бъдеще.

Задължителната банкова сметка също е внедрена постепенно, като закон в страните членки на ЕС и САЩ с подобна цел. Който няма чип, няма да може да пазарува храна в бъдеще.

Разработена е и технология за освобождаване на субстанция в кръвта, която мигновено може да убие индивида, който не се подчинява на закона или под претекст, че е потенциален терорист. Законопроектът „The HR 3962“ е точно копие на законопроекта за HR 3200, където е подчертано задължителното поставяне на импланта с изключение на само едно допълнение:

„…Отстраняването на чипа от всеки гражданин на САЩ ще бъде незаконно.“

Както и препоръка към Европейския парламент, задължителното маркиране с микрочип на всеки европейски гражданин, да стане основен приоритет на институциите, за приемане на подобен закон, най-късно до 2030 година.

Преди години, хората, които предупреждаваха за това, бяха обявени за луди и конспиратори с целенасочено усмиване от масмедиите. Днес е вече реалност, а скоро ще бъде факт!

Източник: peshakoff.net

Advertisements

7 thoughts on “NBC NEWS: Всички американци с имплантиран микрочип до 2017 год.

 1. мамка ви мръсна еврейска ,дано плановете ви за световно поробване и депопулация се прецакат от някоя по-велика сила светла сила ,а не сатанисткоционистка кто вас,проклети да сте,само адът да се отвори за вас!

 2. Материалът на NBC е от 2007 г. и представлява просто една научна фантастика. Поне засега.

  • Тогава – научна фантастика, днес – реалност… А утре – добре дошли в „Новия световен ред“…

   Ей, край нямаха овцете! Понякога си мисля, че онея, от „световния елит“, наистина са прави. Наистина хората по природа са тъпи и прости като лоботомирани овце. Истинско изключение е да се намери някъде някой мислещ индивид. Може би затова тези, мислещите, наистина не бива да се смесват със стадото. Може би, наистина трябва да се отделят и наистина заслужават да бъдат някаква висша класа, или каста… И вероятно, поради своя безмозъчен идиотизъм, масата – овцете, наистина не заслужават нищо друго, освен да бъдат доени, стригани, колени и изяждани… Може би… На такива мисли ме навеждат някои идиотски коментари. Дано да е само в моменти на слабост.
   … … …
   Да, не се тревожи, приятелю. Няма нищо такова. Всичко това са просто научни фантастики, измислици. Живей си спокойно… Беееееееее….

  • Общо взето филмът е добър. Смело може да се твърди, че като цяло, ситуацията е точно такава.

   Но, предупреждавам – бъдете критични и мислете със своите глави! Много внимавайте, когато слушате генерал Константин Петров! Той е един много интересен сектант – староверец, приел т.нар. „славянска религия“ (с божествата Перун, Лада и т.н.). Той критикува не само юдаизма, но и християнството и исляма, като и трите ги нарича „библейски проект“. Който проект бил създаден от мафията на злокобните египетски жреци. Според него, наследниците на същите и до днес управляват света.

   Поради неговото тотално неразбиране на същината на християнството, т.е. поради неговата езическа гледна точка ген. Петров не може да бъде считан за достоверен и обективен източник на религиозна информация. Е, поне от хората, които считат, че имат нещо общо с християнството и особено с православието. А тези, които се считат за безбожници, агностици, „толерантни“ всеядници или пък езичници (многобожници) – те могат да му вярват колкото си искат. Но на тях им препоръчвам да се поинтересуват малко от православно богословие – тогава всички заблуждения и пропуски на ген. Петров ще им станат ясни.

   Ако ген. Константин Павлович имаше необходимите познания или поне елементарна православна богословска грамотност, той сам би си отговорил на въпросите и не би изпаднал в някои свои жестоки заблуждения относно християнството.

   Впрочем, той и така е разработил една прекрасна философска система (т.нар. „КОБ“ или „Концепция за обществена безопасност“). Но тя би била не по-лоша, а даже още по-добра, ако беше построена така, че да включва в себе си по органичен начин християнското богословие. Би била още по-духовна и много по-дълбока. В момента тя е деформирана в духовната си част – изкривена е до такава степен, че за съжаление, духовното ниво спъва, осакатява по-ниските философски нива на цялата концепция.

   Как да не се сетим тук за марксистката идеология? Само няколко погрешни фундаментални аксиоми – изходни отправни точки, или мирогледни концепции, наречете ги както искате – парализират цялата система и я правят безплодна, а даже и опасна. Нещо подобно може да се твърди и за КОБ на генерал Петров. Тя не е толкова взривоопасна като марксизма, но за съжаление ми се струва, че ще си остане също толкова ялова.

   Затова като цяло препоръчвам филма и го поддържам, но само предупреждавам: много внимавайте и мислете с главите си, когато Константин Павлович започне да развива богословските си теории! Там, където критикува еврейството – може да го имате предвид, въпреки донякъде дилетантския му прочит на Свещеното писание. Но там, където критикува конкретно християнството – по-добре потърсете експертен съвет, желателно от православен академичен богослов. Много жалко, че самият ген. Петров не е ползвал услугите на такъв, когато е разработвал своята Концепция.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.