В Европа се организира смяна на населението

Вече всички достатъчно информирани хора знаят, че има глобален план за смяна на коренното население на цяла Европа с мюсюлмани от Третия свят.

Европейският Титаник бавно потъва след организирания сблъсък с миграционния айсберг. Но когато водата започне да пълни каютите, всяка държава ще се спасява поединично. Думата солидарност ще остане само на хартиите на абсурдните политически документи на ЕС, в текстовете на  европейските регламенти и юридически бюрократични норми. Предстоят чудовищни сътресения на европейско и световно равнище. Австралия прати военните кораби, спря всякакви нелегални емигранти и не дава никакви бежански статути.

Само в Европа се организира смяна на населението, а зависимият и заразен с либералната утопия политически псевдо елит успокоява пътниците на потъващия кораб, че всичко е под контрол.

бежанци3

За мотивите на организаторите на заселването, няма смисъл да се пише. Факт е, че те направиха безпрецедентна пропагандна кампания, за да убеждават европейците, че са длъжни да приемат всички прииждащи от целия свят. И даже да вменяват чувство на вина, че не осигуряват достатъчно добри условия на нахлуващите. Кампанията се осъществяваше и се осъществява чрез големите медии, мрежа от финансирани организации и зависими политици. Този процес на поощрявана нелегална миграция ще унищожи първо малките страни, и особено тези с много слаба раждаемост като България.

Това не са бежанци, това е преселение на народите. Аз не съм против тях, но едно голямо НО. Това са предимно мюсюлмани.  И като дойдат в цивилизована, просперираща, свободна Европа какво искат? Искат си техните закони, искат отново минарета. Искат всички с бурки, фесове и забрадки. И всички западняци, видите ли, трябва да ги издържат. Правят си и собствена полиция. „Шериатската полиция“ носи оранжеви жилетки със светлоотразителни знаци. Те патрулират по улиците на Вупертал край барове, казина, нощни клубове, водят беседи с техните посетители и им предлагат да се откажат от алкохола и цигарите и да следват каноничните норми на исляма.

бежанци1Обвиняват български граничари, че са изпълнили задължението си да не пускат нелегално проникване и са употребили сила срещу нахални нарушители. Прозира очевидният план България по най – бързия начин да се напълни с мюсюлмани от Близкия изток, Средна Азия и Африка, и отново да се отвори коридорът за безпрепятствено преселение. Всеки разумен човек може да прецени, че ако това се случи, в кратки срокове новодошлите мюсюлмани, заедно с голям процент от българските турци, радикализирани помаци и ислямизирани цигани,  ще станат най-голямата избирателна база у нас.   Турция вече възроди амбициите да възобнови Османската империя.

Източник: mejdu-redovete.com

Advertisements

18 thoughts on “В Европа се организира смяна на населението

 1. Пишете за това,че проблемът с масовата емиграция е в Ислямът и различната култура на емигрантите.Не съм съгласен,проблемът е в кръвта и произхода на емигрантите а това е арабският и африкански произход,азиатски също.Отделно са индийци,пакистанци и нашите цигани.
  Целта е унищожение на бялата раса,ние сме единствената пречка пред създаването на Нов Световен Ред,другите раси и континенти извън Европа са на практика под пълен контрол,все още в Европа има критична маса самостоятелно мислещи хора.Всички изобретения и цялото развитие на човечеството доказано е благодарение на бялата раса.Затова тюрките хазари лъжеевреи мразят белите хора и по масмедии,изкуство и особено в киното пропагандата е „антирасистка“,реално „антибяла“ и „антихетеро“ и „прохомо“.Последното цели допълнително намаляване на населението чрез прохомо пропаганда сред децата и младите бели хора.Целта е намаляване на бялото население по света.Друг голям способ е феминизмът,целта са белите жени и промиването на мозъците им,бракове с араби,негри,азиатци за да се унищожи бялата раса.Истинската ни сила е в гените,религията е за заблуда.Ако религиите бяха истински нямаше да се налагат насилствено,както „комунизмът“ и „демокрацията“.
  Веднага след Втората световна война към започва наводняването на Европа с неевропейци,една от най-засегнатите страни в самото начало е Германия,точно,защото германският народ се е борил за генетичното обединение на народът си и за цяла Европа на белите европейци.
  Хитлер е бил прав и все още е!Единственият истински национализъм е етническият национализъм!А това е расизмът!Срещу расизмът на белите хора по света се води борба с антибял расизъм.В типичен юдейски стил лъжеевреите използват черните и други раси срещу белите хора.Черните и други раси са винаги умни,способни,кадърни,но „лошите бели хора“ ги дискриминират и затова те не могат да излязат наравно с белите в обществото.А „наш Тошо“ при „социализмът“ не толерираше ли небългари в България?Да!Под лозунгите за „свобода,братство и равенство“ и „премахване на дискриминацията“ на малцинствата се дават привилегии!И при „социализмът“ и при „демокрацията“!И преди и сега!
  Световните агресори и техните оръжия срещу белите хора по света се изкарват жертви,докато са хищници!Те,хазарите лъжеевреи не са вникнали в приказката за лъжливото овчарче и изводите от нея,не са успели да прозрат поуката от приказката а тя е-внимавай какво лъжеш,защото лъжите ти ще станат истина!В този ред на мисли Холокостът е лъжа,чрез която световните агресори се изкарват жертви на несъществуващ геноцид.Този геноцид предстои!Лъжата им ще се превърне в истина!
  Слава Богу,че има масова емиграция в Европа,това ще доведе до ускорен разпад на това изкуствено образувание.

 2. Това се прави с цел да се стопи бялата раса която в момента се намира основно в Америка ,Европа ,ЮАР и Австралия и така като я стопят евреите с техен висш интелект по-лесно ще могат да ръководят света,по-умният ще ръководи по-глупавият-но това е и начин за контрол-ще има по-малко открития.
  – Да,това е истина.Ние сме умни.Ние сме могъщи.В подходящото време ще смесим вашите жени нееврейки с черните и след 50 години ще бъдете омешани.Негрите обичат да чукат вашите бели жени.Ние ги поощряваме, като по този начин ги използваме за нашите цели.

  Еврейското световно господство

 3. Охраната на границата да бъде поета от ловните сдружения,и да им бъде разрешено да стрелят по всичко което се движи.Те и без това са в пъти повече от армията ни а и много обичат да стрелят.Така хем ще бъде запазено биоразнообразието в в България,хем и границата сигурна.

 4. Точно в духа на модерното българско общество всички пискат щото има проблем, никой не дава реално решение! 7 молиона не са единни по нито един въпрос свързан с бъдещето на таз прекрасна държава, но разбирасе са много компетентни по всички въпросисвързани с нея.
  Гордея се с вас красиви и умни хора, вече сте компетентни дори към глобалните проблеми!
  Завинаги съм вдъхновен и респектиран от вас.
  Ура!

  • Докажи, че си по-различен! Дай ни едно конкретно предложение, па да те послушаме и да се оправим…

 5. Политическият елит съвсем не е заразен с либерална утопия.Всичко се прави съвсем целенасочено и е част от ГОЛЕМИЯ ПЛАН.

  • Не е късно, имаш ли пари в джоба всичко ще се оправи. Но парите на света не ги държи бялата раса…

 6. Очаквам населението от държавата българия да не е сред европейските и скоро да бъде циганизирано. И без това са мургави и прости…

  • Яж ми мургавият кожен ръкохват, подстрекател долен!
   Марш обратно в аналния отвор от където си излязал!

 7. Зная и чувствам, че всичко това е вярно, изпълва ме с ужас и възмущение, но не зная какво може да се направи, след като всеки обикновен човек го знае, а други сили движат нещата

 8. Публикуваните снимки са кадри от видео с грозната истина.

  Спрете да казвате „мен не ме засяга“ и „такова животно няма…“, както и да отправяте груби нападки един към друг – това е част от плана – разделяй и владей! Пред очите ви е реалността, независимо харесва ли ни се или не!

   • Къде пък видя мозък за промиване. Два ганглия – единият отговаря за храненето, а другият за отделянето и толкова.

  • „Вие“ сте срам за Българската нация г-це.
   Един ден ще „Ви“ дойде акъла, но ще е вече късно!
   БЪЛГАРИЯ ХРИСТИЯНКА ДЪРЖАВА!!!

  • Мира, този етап,че бедните нещастни хора бягали от войната го минахме вече. Чети, слушай повечко преди да се изказваш защото звучиш като тъпа патица. На влизане в чужд дом не съм виждал по-нагли хора,а като поостанат направо ще ни изритат.

  • Е, заради такива идиоти като г-жа мира – България и Европа ще станат цигански! Е, заради такива идиоти сме на това дередже! Е, заради – липсата на такива идиоти във историята, България е оцеляла!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s