Федералните ликвидират лекари практикуващи алтернативна медицина

През последните месеци петима лекари, занимаващи се с холистична медицина са били или мистериозно умрели или са били умишлено убити, а други пет са изчезнали по неизяснени обстоятелства.

5-doctors-killed

Както вече беше съобщено, любопитните смъртни случаи започнали на 19 юни, когато д-р Джеф Брадстрит, известен изследовател на аутизма от Флорида, последно практикуващ в щата Джорджия, е бил намерен с огнестрелна рана в гърдите. От полицията бързо започнали да твърдят, че огнестрелната рана била причинена от самонараняване, което почти веднага довело до заключението, че смъртта е самоубийство.
Семейството на доктора подозира, че има някаква мръсна игричка и учредяват страница за дарения в опит да се намерят отговорите на многото въпроси довели до смъртта на доктора.

Следващата съмнителната смърт се случила няколко дни по-късно, на 21 юни, когато д-р Брус Хедендал, от района на Маями, бил открит в колата си без доказателства, каква била причината за смъртта. Подробностите относно смъртта му са по-неясни дори от тази на Брадстрит. За Хедендал било съобщено, че преди смъртта си практикувал някакви натоварващи физически упражнения.

Повишеното ниво на съмнения около смъртните случаи на лекари се появява от факта, че преди това същите са имали проблеми с федералните поради методите на лечение на пациенти. Само няколко седмици преди смъртта на Брадстрит, кабинета му бил обискиран от Администрацията по храните и лекарствата (FDA).

През същия ден, когато е намерено тялото на Хедендал е бил намерен мъртъв и д-р Бейрън Холт във Флорида. Холт умира неочаквано по време на едно пътуване до Джаксънвил, Флорида.

Въпреки че 33-годишният Холт през последно време имал здравни проблеми, членове на семейството му не смятат, че са били животозастрашаващи, според „The News & Observer“. В доклада на „Observer“ се посочва, че семейството в момента изчаква резултатите от аутопсията.

Трима мъртви лекари, които са били от същата област в професията, намерени в същия район на страната, както и в такъв кратък период от време – вече повдигат много съмнения.

И мистериозните смъртни случаи продължават…

Д-р Тереза ​​Сиеверс, лекарка от Флорида пък е била брутално убита в дома си на 29 юни. Колегите и казват, че тя е била известна под псевдонима „Майка Тереза ​​от Южна Флорида“. Хората разследващи случая са заявили, че това не е случайна атака, а целенасочено събитие, и че когато подробностите се разкриват ще се пишат книги и филми за случая.

След това на 1 юли, Лиза Райли, 34 г., с местожителство в Лий, Джорджия, била намерена убита в дома като причината била огнестрелна рана в главата. Първоначално бил заподозрян съпругът й, тъй като той позвънил на 911 и съобщил за смъртта й, но много хора смятат, че е бил прецакан. Следователите са нарекли смъртта й мистериозна.

Според „HealthNutNews“ пък няколко доктори практикуващи в същата област на медицината са изчезнали безследно.

Повече подробности ще намерите от източника на информацията тук: thefreethoughtproject.com


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!
Advertisements

One thought on “Федералните ликвидират лекари практикуващи алтернативна медицина

  1. По-интересното е, че медиите не са словоухотливи за такива случаи. Ако човек се разрови в аналите на съвременната историята на медицината и фармацефтичната индустрия, твърде вероятно е да се натъкне на доста любопитна информация. Фармацевтичните гиганти са извънредно алчни, а това ги прави и извънредно опасни. Спомням си как в едно интервю д-р Проданов спомена, за негов „познат“ който му обяснил, защо неговото лекарство за лечение на рак няма да види бял свят – образно казано. Причината е направо прозаична. Вложени са милиарди – забележете не милиони, а милиарди – в разработката на медикаменти за лечение на ракови заболявания, та в тази връзка сериозно ли някой би повярвал, че ще бъде допуснато алтернативното лечение дори да е с минимален положителен резултат. Ако вярвате в това, значи сте по детски наивни или се шегувате. Всъщност онези които си мислят, че контролират света го правят, защото притежават фундаментални познания за човешката психика. Наясно са, кое би повлияло на човек или група от хора да закупят даден продукт или дасе доверят на политик, да възприемат дадена идеология или да възприемата дадена идея/теза като своя. Основните мотиви са страхът от неизвесното и/или миналото, различните видове фобии, любовта към близките, чувстото на принадлежност към дадена група, желанието на човек да чуе признание, че е прав в своите разбирания, домогват се до егото на индивида. Казано по-простичко използват човешките слабости срещи самите хора. Примерно една не особенно интелигентна майка в комбинация с вече силно развит майчин инстинкт, страхът от общественото неодобрение и доза превзетост дори няма да се замисли има ли смисъл да ваксинира детето си с предлаганата в рекаламата ваксина. Дори няма да потърси алтернативна информация, нали е „добра майка“! И като се съберат няколко такива, ето ти теорията за стадния принцип в действие! И така човешки слабости се използват за манипоилиране на населението, ако ли това е невъзможно винаги може да се разрази епидемия или война и това се използва много успешно от корпоративния бизнес.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.