Цветанов на среща със съветник на Джордж Буш

photo_verybig_1393423Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с Бари Стивънс Джексън – бивш старши съветник на президента Джордж У. Буш (2007 – 2009 г.) и началник на кабинета (2010 – 2012 г.) на председателя на Камарата на представителите на САЩ Джон Бейнър, предава БГНЕС.

Работната среща се е провела в рамките на 6-та трансатлантическа конференция на „мозъчни тръстове“ във Вашингтон (САЩ), организирана съвместно от Международния републикански институт, Института „Хъдсън“ и „Вилфрид Мартенс център за европейски изследвания“, съобщиха от ГЕРБ.

По време на разговора с Джексън и други участници в конференцията, Цветанов обсъди теми свързани с регионалната сигурност и взаимосвързаността й с процесите в Източна Европа, Близкия Изток, Северна Африка и двустранни въпроси на евроатлантическото сътрудничество.

Източник: hashtag-bg.com

Advertisements

2 thoughts on “Цветанов на среща със съветник на Джордж Буш

  1. Цветанов е по-напреднал от кучетата – те лижат на господарите си само ръцете, а този им лиже и з…ците. Ама, има и от кого да се учи, я… От Боко Тиквоча. Естествено. Днес мутро-ченгесарите, дето израснаха върху фекалиите на комунистическата номенклатура, са първи еврейоатлантици. Щото тя мухата никога не падала, както казва капитан Петко. Винаги си намирала ново л…но да се качи отгоре му.

  2. Цветанов с неговата идея за приемственост в сталинското МВР и „Мозъчни тръстове“ – САЩ.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s