Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението

В първата половина на своя живот той привидно беше готин тип. Един средностатистически американец, който направи милиарди от продажбата на софтуер и хардуер, превръщайки се в световна икона и жив пример на „Американската мечта“.

Обаче през втората половина на своя живот започна да си партнира със световният „елит“ в опита му да редуцира с милиарди световното население … това означаваше бизнес!

Не след дълго се превърна в един от най-скандалните активисти по обезлюдяването, който започна да изнася лекции за геноцидни ваксини и провежда кампании за ваксинации, които осакатиха и убиха безброй хора в страните от третия свят. Също така проектира ГМО комари, които да могат да пренасят и инжектират смъртоносни вируси. И е постоянно в търсене на нови методи за постигане на болните си планове.

dd395-gates-site

Разбира се, става въпрос за Бил Гейтс, човекът който наскоро достигна с една стъпка по-далеч в дневния си ред за контрол на популацията: обяви създаването на дистанционно-управляван противозачатъчен микрочип, който може да се имплантира под кожата и може да бъде ефикасен в продължение на 16 г.

Как работи?

След като е имплантиран, микрочипът започва да освобождава дневни дози от противозачатъчния хормон левоноргестрал.

Според фондацията на Гейтс, жената може да избере кога да дезактивира (или активира) чипа използвайки дистанционно управление, но имайки предвид тъмното минало на Бил Гейтс, което е свързано с де-популацията – би било лудост да му се има доверие!

Microchip+-+bill+gates+-+population+control+-+genocide+-+contraception

В конференцията му в TED, Гейтс обяснява увеличаването на обема на CO2 причинен от това, че голям брой човешки същества живеят и дишат:

„Светът днес има 6,8 милиарда души… ако наистина постигнем сега добра работа с ваксините, здравеопазването, репродуктивното здраве, услугите – ще може да намалим този номер с може би 10 или 15% … Ваксините са нещо, което обичам.“

Доста плашещо, нали?

Дистанционно-управляваното противозачатъчно нещо може да изглежда на прима виста нещо готино и свежо, докато не си направите сметката, че микрочипът може лесно да бъде имплантиран под кожата на милиони без тяхното знание и съгласие – и да бъде използван като инструмент за контрол на населението. Не че не е ставало и преди де.

Нещо още по-тревожно. Преди няколко години на Филипините големите сили дори не се притесниха да скрият своите болни планове и имплантираха подобни на RFID микрочипове кой знае на колко много хора:

Сега ако обичате си представете, какво може да направи „елита“ с този вид технология. Драстичното намаляване на населението на Земята е част от техните планове.

Чипът, който един ден може да контролира нашия брой

MIT заяви, че импланта ще трябва да бъде криптиран за да се предпази безжичния поток от данни и да го съхранява защитен. Размерът на чипа е 20mm x 20mm x 7mm и в него се намират резервоарите с хормона.
Според доклада ще освобождава по 30 микрограма на ден.

Как започна всичко

Идеята покълна след посещение на Бил Гейтс в Масачузетския технологичен институт (MIT) две години след като попита професор Робърт Лангър дали има някакъв начин да се обърне контрола на раждаемостта чрез дистанционно управление, което да пощади жените с неприятностите от това да посещават клиниките, когато искат да премахнат импланта за да забременеят.

Лангер свърза фондацията на Гейтс с Масачузетската фирма MicroCHIPS, която е лицензирана да ползва този вид технологии. От тогава това партньорство е доста заето разработвайки тази технология, която може да види бял ден до 2018 г.

Въз основа на факта, че нищо не подозиращи хора са били тайно „микро-чипирани“ в миналото – е силно убеждението на някои хора, че този микрочип вече е бил имплантиран под кожата на много хора, без тяхното знание.

И още едно извъртане на историята …

Ако тези микрочипове са в състояние да държат нужното количество хормони в продължение на десетилетия – не е ли логично да си помислим, че могат да бъдат използвани включително и за други цели? Както, например упояване населението на Земята за да се подчини.

Автор: Александър Лайт, HumansAreFree.com
Източник: humansarefree.com


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!
Advertisements

10 thoughts on “Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението

 1. Не луд този който е написал статията. Има филм ..Дилъри на времето.. вуе Италия до края на 2016 почват да ги слагат иначе затвор и глоба който откаже

 2. Моят съвет към авторите на подобни „статии“ е да си пият редовно хапчетата.

 3. Първо това не е вярно, не зная кой ви е пуснал по пързалката
  Второ ако е истина се отнася само и еднствено за африка и азия което продължавам надоло
  Трето, и аз съм съгласен, че африка и азия(в голяма частност, филипини,виетнам,индия и китай), трябва да им се наложи редукция на популацията, поради една проста причина, и те ядат, и те ‘цапат’ земята, ама средната популация на една европейска държава е около 40милиона, докато при тях е от стотици милиони и част от тях са МИЛИАРДИ.Никой не ме пита дали на мен това ми харесва. В африка такава им била културата да имат по 8-10 деца, дори в нормални семейства, и когато някое от тях умре абсолютно никой не скърби, безчувствени са като убиици, а другите в азия, изкусвтено да се разможават с цел изместване на продукцията в техни ръце. И в двата случая, говорим за нечовешки цели, идеи и практика, които не са присъщи за нормално функциониращия и здравомислещ човек, това е лудост което се случва на тези два континента. И когато един ден земята се пренасели и пренацапа(главно от индия, китай и филипините) никой няма да му пука за културата, колко духовни били тези мизерници, а ще се чудим къде да скрием целия този боклук. И когато африканците станат твърде много и обеднеят още повече, ще се си даваме средства и време в милостинята за тези непросещи просяци, след това много от тях ще плъзнат по нашите държави, дисбалансирайки и без това издъхващите ни икономики, вдигайки престъпността до безумие и пренаселвайки нашите градове. Това няма да е научно популярен филм а ще се случи в близкото бъдеще, защото просто стават твърде много и вместо да го приемете и осъзнаете, вие ревете как никой не се грижел за тях, как се възползвал света от тях, колко страдали. Страдат, защото те самите са си го позволили. точно в тези държави, властта е много по-корумпирана от нашата мижава България, а ние като едно нищо в днешно време, изплюто на кръстопътя между европа и азия, ще отнесем лайната най-бързо и ще пострадаме най-много. Замислете се преди да джафнете с малоумните си слепи усти. И като сте толкова милостиви и загрижени за страдащите, отивайте помагайте на слепите, на бедните, на сирачетата в собствената ни държава, и тия там по африки и азии където си ебават майките сами не ги мислете, сами са стигнали до там.

  • А-така, Адолф! Разказваш им играта на чернилките, личи си че си на Маргарет Сангер ученик. Браво, хайл!
   Забрави само да споменеш – защо на геноцид са подложени днес предимно и именно белите хора?… И преди всичко европейците?… Дали и това пак гадните чернилки са го измислили, та затова се размножават така гадовете, като едни хлебарки?…
   Ама то, и това според теб „не е вярно“ – нали? Нема да верваме сега на конспиративни теории, нъл тъй?… Кулите на Търговския център (и особено съседната сграда) ги събориха самолети, управявани от терористи на Ал-Кайда. Кенеди го уби един шантав самодеец. Това е вярно, па другото са само „пързалки“. Аха, да. Да-да. Страшна работа, какви луди хора има по света, да откачиш направо. Как могат да не вярват на очевидни работи. И как си измислят разни щуротии…
   Накратко, да мрат низшите раси – нали така, Адолф? Зиг хайл!

  • т. е. ти си същото бил гейтсче, което се мисли за бог, че и по умен от него, и се смята за застрахован, защото е бял. А ако се обърне играта и ти се окажеш редуцируем като един ненужен на Европа паразит? М?

  • В САЩ мнозинството са луди затова се налага тази чудовищна диктатура.

  • Луд е, да. Но той е само изпълнител. (Макар и богат.)
   Впрочем, той не е виновен. Всичко си е в реда на нещата. Докато има говеда, ще има и касапи.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.