ЦИОНИЗАЦИЯТА НА АМЕРИКА

Global research, 19.05.2015 г.
Антъни Белчеймбърс (Anthony Bellchambers)
Превод: ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА/Българска Легия за информационна защита


Как американската демокрация беше изхвърлена на боклука, за да се преначертае картата на Близкия Изток и да може Израел да колонизира Западния бряг.

John_Kloss_Zionist_USA_Cartoon

През последните три десетилетия общо повече от 56.73 милиона долара са платени, за да може със сигурност Конгреса да бъде населен само с хора, които приемат програмата на Американския ционистки съвет (American Zionist Council).

Това, според официалните документи, е количеството, платено от Американския ционистки съвет от 1978 до 2014 г., за да бъде подсигурена селекция от одобрени от него кандидат-конгресмени така, че Долната камара и Сенатът да подкрепят ционисткия политически дневен ред, който включва незаконната колонизация на Западния бряг.

Това се прави, за да се осуети волята на ООН и международната общност, включително и на ЕС. Правителството на Нетаняху явно създава „Велик Израел” (т.нар. Ерец Израел, на иврит: ארץ ישראל השלמה‎, Eretz Yisrael Hashlemah) и затова извършва принудителен „трансфер” на всички местни араби извън територията на бившата замя на Палестина. Това е в пълен разрез с клаузите на Балфурската декларация на правителството под британски мандат, с която Държавата Израел е основана през 1948 г. под натиска на Американския ционистки съвет (American Zionist Council, предшественик на Американо-Израелският комитет по обществени въпроси – American Izrael Public Affairs Commitee -AIPAC), където еднозначно се казва, че „трябва ясно да се разбере, че не се допуска да се прави каквото и да било, което би могло да бъде в ущърб на гражданските и религиозните права на съществуващите не-еврейски общности в Палестина…”

Планът на Нетаняху не е само да ционизира цялата територия от Йордан до Средиземно море, за да създаде „Велик Израел”, но също – и което в крайна сметка е много по-опасно – да поддържа без ограничения и постоянно ядрена заплаха срещу граничните му държави – Египет, Ливан, Йордания, Сирия и страните от Залива, политика, в която Долната камара на конгреса на САЩ е съучастник, тъй като очевидно е много по-заинересувана от почивките в луксозните вили на Херцлиа (град в централната част на израелската брегова ивица, в северната част на района на Тел Авив, кръстен на Теодор Херцел – основателят на ционизма, един от най-богатите градове в Израел, в който живеят посланици, чужди дипломати и бизнесмени – б. пр.), отколкото от свободата, справедливостта, гражданските права и американското общество, което се предполага че тя уж представлява.

Документираният списък на индивидуалните ПЛАЩАНИЯ /в долари/ НА ЧЛЕНОВЕ НА КОНГРЕСА може да се намери на този адрес: The Lobby Doesn’t Care if the Senate Stays Democratic or Goes Republican — as Long as It’s ProIsrael

Източник: globalresearch.ca


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!
Advertisements

2 thoughts on “ЦИОНИЗАЦИЯТА НА АМЕРИКА

  1. За Велик Израел не съм съгласен,понеже ще го закриват ,като държава или ще е Израел от 1967 година.А населението ще бъде преместено в Новорусия (Кримска Калифорния),вероятно в България ще се насели от още евреий.Приказват че скоро Саудиска Арабия ще има ядрена бомба.

    • … не ти ли прави впечатление, че има все още бум на жилищно строителство? Строят се жилища и жилищни комплекси от затворен тип в България, а населението е с 2 млн. по-малко. Стоят празни тези жилища. 😦 Защо? 😉 Кои са „руските купувачи“, които купуват жилища „на килограм“, а после ги държат празни? 😉 Последните 1-2 години от РФ си купуват жилища основно евреи. :-/ И там започнаха да ги изселват … Така, че в България няма да се заселват евреи. Те вече са заселени. 😦

      „СПИТЕ ЛИ РОБИ-И-И …“, както каза една млада госпожица във Фейсбук. :-/

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s