ЦИОНИЗАЦИЯТА НА АМЕРИКА

Global research, 19.05.2015 г.
Антъни Белчеймбърс (Anthony Bellchambers)
Превод: ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА/Българска Легия за информационна защита


Как американската демокрация беше изхвърлена на боклука, за да се преначертае картата на Близкия Изток и да може Израел да колонизира Западния бряг.

John_Kloss_Zionist_USA_Cartoon

През последните три десетилетия общо повече от 56.73 милиона долара са платени, за да може със сигурност Конгреса да бъде населен само с хора, които приемат програмата на Американския ционистки съвет (American Zionist Council).

Това, според официалните документи, е количеството, платено от Американския ционистки съвет от 1978 до 2014 г., за да бъде подсигурена селекция от одобрени от него кандидат-конгресмени така, че Долната камара и Сенатът да подкрепят ционисткия политически дневен ред, който включва незаконната колонизация на Западния бряг.

Това се прави, за да се осуети волята на ООН и международната общност, включително и на ЕС. Правителството на Нетаняху явно създава „Велик Израел” (т.нар. Ерец Израел, на иврит: ארץ ישראל השלמה‎, Eretz Yisrael Hashlemah) и затова извършва принудителен „трансфер” на всички местни араби извън територията на бившата замя на Палестина. Това е в пълен разрез с клаузите на Балфурската декларация на правителството под британски мандат, с която Държавата Израел е основана през 1948 г. под натиска на Американския ционистки съвет (American Zionist Council, предшественик на Американо-Израелският комитет по обществени въпроси – American Izrael Public Affairs Commitee -AIPAC), където еднозначно се казва, че „трябва ясно да се разбере, че не се допуска да се прави каквото и да било, което би могло да бъде в ущърб на гражданските и религиозните права на съществуващите не-еврейски общности в Палестина…”

Планът на Нетаняху не е само да ционизира цялата територия от Йордан до Средиземно море, за да създаде „Велик Израел”, но също – и което в крайна сметка е много по-опасно – да поддържа без ограничения и постоянно ядрена заплаха срещу граничните му държави – Египет, Ливан, Йордания, Сирия и страните от Залива, политика, в която Долната камара на конгреса на САЩ е съучастник, тъй като очевидно е много по-заинересувана от почивките в луксозните вили на Херцлиа (град в централната част на израелската брегова ивица, в северната част на района на Тел Авив, кръстен на Теодор Херцел – основателят на ционизма, един от най-богатите градове в Израел, в който живеят посланици, чужди дипломати и бизнесмени – б. пр.), отколкото от свободата, справедливостта, гражданските права и американското общество, което се предполага че тя уж представлява.

Документираният списък на индивидуалните ПЛАЩАНИЯ /в долари/ НА ЧЛЕНОВЕ НА КОНГРЕСА може да се намери на този адрес: The Lobby Doesn’t Care if the Senate Stays Democratic or Goes Republican — as Long as It’s ProIsrael

Източник: globalresearch.ca


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!
Advertisements

2 thoughts on “ЦИОНИЗАЦИЯТА НА АМЕРИКА

  1. За Велик Израел не съм съгласен,понеже ще го закриват ,като държава или ще е Израел от 1967 година.А населението ще бъде преместено в Новорусия (Кримска Калифорния),вероятно в България ще се насели от още евреий.Приказват че скоро Саудиска Арабия ще има ядрена бомба.

    • … не ти ли прави впечатление, че има все още бум на жилищно строителство? Строят се жилища и жилищни комплекси от затворен тип в България, а населението е с 2 млн. по-малко. Стоят празни тези жилища. 😦 Защо? 😉 Кои са „руските купувачи“, които купуват жилища „на килограм“, а после ги държат празни? 😉 Последните 1-2 години от РФ си купуват жилища основно евреи. :-/ И там започнаха да ги изселват … Така, че в България няма да се заселват евреи. Те вече са заселени. 😦

      „СПИТЕ ЛИ РОБИ-И-И …“, както каза една млада госпожица във Фейсбук. :-/

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s