Дали е нормално да си гей?

„Да си гей е нормално!“
„Това е природата!“

Тези и подобни фрази се повтарят като мантри в съвременните „демократични“ и „свободни“ общества, сякаш хомосексуалността е новата мода, новия ред, новото поколение от свободни младежи и общо взето се вдига като символ на „великата империя на свободата“ – САЩ.

Anti-Proposition 8 protesters wave a rainbow flag in front of the U.S. Supreme Court in Washington, March 26, 2013. Two members of the U.S. Supreme Court, both viewed as potential swing votes on the right of gay couples to marry, raised doubts about California's gay marriage ban on Tuesday as they questioned a lawyer defending the ban. REUTERS/Jonathan Ernst (UNITED STATES - Tags: POLITICS SOCIETY CIVIL UNREST TPX IMAGES OF THE DAY) - RTXXY6A

Не дай си Боже дори да прошепнете, че сте против гей браковете, задължаването на децата в училище да учат „джендър-теорията“ и даването права на гей двойки да осиновяват деца. Ще бъдете разпънати на кръст и замеряни с камъни ако имате „късмета“ да бъдете отразени малко повече в обществения съвременен строй чрез някаква публична активност около тази тематика. На нас ни се е случвало и продължава да се случва тъй като имаме наглостта да споделяме цветни хомофобско-расистки картинки в различни социални мрежи.

Има множество активисти работещи в неправителствени организации, такива които са спонсорирани пряко и непряко от правителствени служби и организации на САЩ и елит от мулти-милиардери. Тези активисти са добре заплатени за да докладват и преследват всичко и всеки, който е против „гей-културата“. Тук можете да разгледате някои от тях.

От другата страна пък се чуват фразите, от които се очаква, че трябва да бъдат в контра на гейовете:

„Да си гей не е нормално!“
„Това е против природата!“
„Гейовете са психично болни!“

Естествено се появяват в обществото и по-радикалните елементи за да утвърдят заученото, че гейовете са преследвани – като се възползват да покажат, колко са „по-нормални“ чрез агресия и насилие.

В нашата страна някои от гейовете започнаха да излизат от гардеробите след 1989 г., когато САЩ ни „освободи“ от великата червена показалка. Слочаенос? Не мисла!

V_Naidenov

Нашенски хомосексуалисти са съществували сред нас вече доста отдавна. Много хора сa подраствали с приятелски кръг, където е имало включително и гейове. Някак си никога не се получи така, че да ти сложат нещо в напитката и да те изнасилят, защото си хетеро. Нито пък ги завари с лъснат гъз в очакване да ги обладаеш. Да, те бяха различни, обаче също беше и онова арменче и онзи дебелия в инвалидната количка. Дори ако се замисли човек ще разбере, че ние не сме роботи и се различаваме с малките си и големи, ако ще ги наречете – „дефекти“. Онзи приятел с повредения от хепатит черен дроб също беше различен. Схващате ли?

Започнаха през 90-те да се отварят и гей-клубове, където между впрочем не те дискриминираха ако не беше хомосексуалист. Имаше ги и споменатите вече „нормални“, които искаха злоба и агресия срещу тези хора, но пък това се случваше и срещу нас, хетеросексуалните хора, по една или друга причина, дали в чалга клуб, на улицата, или просто в училище. Гадовете винаги ги е имало.

Днес тези гадове се опитват да ни занимават с хомофобия, „език на омразата“ и да ни изтипосват на улицата чисто голи педерасти, които крещят с все сила „свобода“ и „демокрация“. Да, тази същата „Made in USA“. А пък моя приятел Гого Мадоната ги гледа през една вежда изумен от овчедушието на тези откачалници, които се връзват на тази политическа пропаганда.

Разбираемо е, че докато на овчелюдието му се пръскат гащите по шевовете с гей паради организирани от посолствата на САЩ в различните държави – ще има и контра реакция. Тази контра реакция, също разбираемо, пък се крие в медиите на другите страни. За да разберем защо се крие трябва да навлезем в конспиративни теории свързани с това кой държи световните масмедии. За да разберем защо се прави промоция на хомосексуализма трябва да навлезем отново в теории на конспирациите свързани с де-популацията на света. Писали сме доста по тези теми, те не са тайна за днешните хора с широко отворени очи, защото по тези въпроси се говори открито от години от световния елит.

Масов протест против изучаването на джендър-теорията в училищата, гей браковете ...

Масов протест в Париж, Франция – против изучаването на джендър-теорията в училищата, гей браковете и в подкрепа на традиционното семейство …

Джендър-теорията, за която се спомена по-горе е свързана с така наречения „американски начин на живот“, който се появява през 20-те години на миналия век чрез пропагандата извършвана с помощта на масмедиите. Тази тогава нова „култура“ се прокарва в нисшите прослойки на обществата с цел да се смъкне коефициента на интелигентност на обществата. Ако трябва да се пише по темата, ще се навлезе отново в конспиративни теории от няколко вида. Джендър-теорията възниква средата на 60-те в САЩ, когато чрез модните дизайнери започват да се тиражират силни жени в панталони. Това е било правено като контра-пропаганда заради показността на конкурсите за силни жени в Източния блок, противниците на САЩ.

1968-student-strike

Нали знаете за гей активистките от Femen? Да сте чували обаче нещо за анти-гей активистите от Hommen? Има ги, да. А защо не? Те са анти-гей момчетата.

3eebf903a830af14f755535296c4faf5_620x472

Вие влизате в една мащабна и стара война като преки участници или просто като наблюдатели.
Началото на 90-те в България ви заляха с екшън филми със специално избрани сюжети. Нали сте чували за филмовата пропаганда? Помислете върху себе си, как ви засегна това.

14142786

Подклаждането на конфликтите между половете принадлежи към масовия вкус на мнозинството при неоколониализма. Затова много важна роля играе масовата култура – филми, списания, комикси, музика, фотографии и др.

Хомосексуализмът е съществувал от древността. Е, да, но и геномната мутация при хората също.

Нормално ли е да си гей?

gay2

Да, нормално е да си гей. Не е нормално да ходиш по паради и да се правиш на маймуна правейки пропаганда само заради това, че си гей!

Има един известен лаф „Мисли с главата си, не с оная си работа!“


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

14 мнения за “Дали е нормално да си гей?

 1. Според мен тази статия е направена от един комунист, хомофоб който смята, че с подобна статия ще извърши нещо като „разкритие на гей – американската пропаганда” и, че ще отвори очите на хората които ще го последват в тази битка и заедно ще се изправят пред ,,западните педали”, а него ще увенчаят като герой и освободител. Но той не разбира, че ще бъде подкрепен от група мутри, дядовци и малки хулиганчета които обаче не разбират, че вече на никой не му пука ( освен, разбира се в България, другарката Русия и може би в някои силно ислямизирани западнали държавици ) с кого спиш, дали е мъж или жена, дали се обличаш като жена или мъж, за кого искаш да се ожениш или омъжиш, дали той е бял или черен, християнин или мисюлманин. Това вече е минало и никой не би трябвало да се срамува от избора си или да е критикуван заради това.

 2. Вие работа нямате ли си?, не се заигравайте с задниците си, че те ще се заиграят с вас и става лошо!

 3. Анусът, пенисът и вагината са лични и интимни части от човешкото тяло в развитите и развиващи се общности. За това се носи и облекло, това е нормата и моралът, чрез който показваме уважение към себе си и заобикалящите ни в обществото. Това как ги ползва всеки поотделно, когато не е публично, когато не вреди физически на други хора и животни -> си е отново нещо ЛИЧНО И ИНТИМНО. Както намеква автора -> да си гей е ВСЕ ТАЯ дали е състояние, болест, начин на живот или някакъв вид култура/мода и др. докато не нарушаваш обществените морал и култура на обществото в което се намираш. Аз не понасям гнусните мутри на някои селски агресивни бекове, но не им плюя по физиономиите на улицата -> това е уважение, да живея в една общност с болни, тъпи/прости, грозни, красиви и т.н. -> различни от мен ХОРА.

  Някои от хората писали коментари си личи, че си нямат на представа как се живее в едно общество. Според такива като тях явно ще е нормално да се затварят по разни интернати, затвори и болници дори хора с физически увреждания, такива от други народности и раси, а дори и такива, на които им харесвали чужденките, а не българките на морето. Хомосексуалистите работят, плащат данъци, плащат си градския (и извън) транспорт, учат се в училищни заведения, консумират хранителни продукти закупувани в магазините, от които купуват всички и единственият им грях е това, че ги привличат сексуално хора от техния пол, такива същите като тях -> ГЕЙ. Проблемът не са гейовете, а са хората, които ги продават публично. Те, тези на парадите, както и другите, тези от другата страна („нормалните“ агресивно настроени) СА един дол дренки, които това, което правят е само да засилват тази пропаганда за да се изкарват педерунгелите жертви на такива (https://openclipart.org/image/2400px/svg_to_png/1267/liftarn-Skinhead.png) глуповати хора.

  Знаете ли по затворите, колко манафи има? Всичките са мъжкарани привидно и отричат, че са хомосексуалисти. С такива е пълно и на други места (https://41.media.tumblr.com/0019f8d2e16b081cd9c5331e0c48f595/tumblr_n6v8t7SBGy1ruhenlo1_400.jpg) 😉

  • „Проблемът не са гейовете, а са хората, които ги продават публично.“
   А пък те, горките, изобщо нямат нищо общо с този процес – те не се натрапват най-нагло, не се продават, не се саморекламират, не се навират в очите на обществото и не настояват да бъдат изменяни учебните програми така, че дечицата да бъдат учени колко е нормално и весело да имаш „две мами“ и „трима татковци“. Не-не, как щяло, какво ми приказвате, няма такова нещо. Те там, едни други лоши чичковци били прокарвали тази политика. А пък самите педерасти нямали с нея нищо общо. Горките ми те дечица невинни, само си седели мирно и тихо, криели се по мазетата, страдали и търпели ролята си на жертви на жестоките хомофоби. Аха, да-да. Тъй ще да е.

   Ние, драги Владо, прекрасно знаем как се живее в общество. Никой не иска и с пръст да ги пипа педерастите, няма никакво намерение да ги репресира, да ги заключва по разни там „институции“, да ги лишава от каквото и да било, което е достъпно за нормалните. Но в същото време, никой няма право да натрапва на другите своя морал, своите „ценности“ (особено ако за другите те са анти-ценности), своя начин на живот, да им извива ръцете и да ги насилва да признаят всичко това не само за „нормално“, но даже и за „правилно“. Да подменя наложените в обществото норми, или пък да руши и да отрича самото понятие за норма.

   Ето това предизвиква острата реакция, гнева, а често и насилието. Ако застанеш пред някого и пет минути подред го псуваш и му плюеш в лицето – не се чуди, че накрая не е могъл да те изтърпи и ти е забил един тупаник в наглата муцуна. За това си има елементарно определение – вика му се ПРОВОКАЦИЯ. Вика му се още психологическо насилие, а на английски харасмънт (harassment). Пределно ясно е за всеки здравомислещ човек, кой е провокаторът и инициаторът на гнева и на насилието. Чии действия са провокативните и чии са РЕАКЦИЯ на провокацията. Така че не ни вади от 99 кладенеца вода, за да оправдаваш бедните нещастни същества, които били живеели в жестоко, репресиращо ги общество. Тази песен върви да я пееш на хелзинския клеветет и на тям подобните соросоиди, оттам може да ти капне някой лев.

   • Рицарю, не разбрах защо ме нападаш мен?! Изобщо не искам да ги оправдавам за нищо и по никакъв начин освен дето посочвам, че не те са си избрали да бъдат гнъсни педерасти – това е генната мутация! Лошо на когото се случи, но това е природата. Освен това посочвам, че в миналото е имало начини за безкръвно отстраняване на подобни мутанти от обществения живот и то от дълбока древност – да си припомним как шибаните гърци са помнили поколения наред изгонването извън пределите на обитаваната от майчината им популация територия и забраната под страх от смърт да се завръщат в нея – на Сократ, осъден на смърт за хомосексуализъм, му предлагат да заменят смъртната с присъда, ако напусне завинаги родният си полис, но той не се съгласява и си изпива отровата… За древните този начин на оттърваване от генетичните уроди е бил най-добрият – първо не хабиш енергия да ги ликвидираш физически, второ – избягваш опасността от масови заболявания когато труповете започнат да се разлагат и т.н. В наши дни проблемите са, че няма къде да прогониш уродите – няма жизнено пространство, а те вече са осезаем процент от населението на Земята, особено в т.нар. „развити страни“… И т.н. и пр.

   • Ами, ето какво си написал: „Някои от хората писали коментари си личи, че си нямат на представа как се живее в едно общество. Според такива като тях явно ще е нормално да се затварят по разни интернати, затвори и болници дори хора с физически увреждания…“ – къде някой на този сайт е предлагал подобно нещо? Във всеки случай, не виждам такива предложения под тази статия. Обратните се ползват от всички права и свободи на останалите граждани и никога на никого и през ум не му е минавало да им ги отнема. На никого не му е хрумвало да ги ощетява и дискриминира. В момента, в който престанат да се навират в очите на хората, моментално ще бъдат забравени. Явно те са тези, които не желаят да бъдат забравени и оставени на мира.
    Казваш: „…единственият им грях е това, че ги привличат сексуално хора от техния пол, такива същите като тях -> ГЕЙ“ – не, не! Ако беше така, никой нямаше да се дразни. Главният им грях, който е грях на квадрат, който вече не е „техен си личен въпрос“ и многократно надхвърля първия, е този, че те НАТРАПВАТ греха си на обществото. Едно е да имаш навик тайничко да си ядеш сополите, а друго е на улицата да учиш децата, че това е правилно. Както съм казал: те се опитват да подменят наложените в обществото норми, или да рушат и да отричат самото понятие за норма. И за целта агресивно пропагандират своето отклонение от нормата. Тоест, пропагандират своя грях. А това е вече непростимо. И те сами предизвикват гнева на обществото. И явно това е целта им. ТЯХНАТА цел! Защото ти твърдиш, че уж „Проблемът не са гейовете, а са хората, които ги продават публично.“ Не е вярно! Всъщност, обратните сами, и то най-активно провокират обществото. А не някакви си там „други хора“, които били злоупотребявали с тях. И „други хора“ може да има, да. Това също може да е вярно. Но недей да омаловажаваш участието на самите педерасти в този процес, защото така сваляш от тях личната им вина и отговорност.

   • А ти защо тогава се отъждестви с този „Владимир К.“? Аз на него му отговорих, а ти изведнъж се появяваш, намесваш се и казваш „Рицарю, не разбрах защо ме нападаш мен?!“ Ами че аз отговарям на „Владимир К.“, а щом ти започваш да протестираш, значи ти си същия този „Владимир К.“… Такъв извод си направих…

 4. Ланце Лот – Ами разбира се, че са вредни за обществото! Просто защото са генетични мутанти и хомосексуализмът просто показва, че стопроцентово има и други увреждания и те са най-вече психични, поведенчески, които именно са заплахата за здравето на цялата популация. Но понеже тия мутации възникват под влияние или на външни фактори (фактори на средата) или на някакви промени в гените (независимо какво ги е предизвикало) те са неизбежни за някакъв малък процент от индивидите съставящи една популация. Важно е да се отбележи обаче, че не може да бъдат обвинявани засегнатите от мутациите индивиди, защото това не е станало по тяхно желание или умисъл – не, те просто са мутанти и толкова. А че тия мутации ги правят вредни и опасни за популацията е друг въпрос! И тук е ролята на самото общество – в изработването и провеждането на такава стратегия, която да не позволи на тези мутанти да го увреждат. Ама не е хич лесно. В миналото това е била една от задачите на духовенството – да следят паството и щом забележат такива отклонения в някои индивиди – да взимат мерки за тяхното изолиране или нещо такова, което да ги направи безвредни за общността! Замонашване, отшелничество и т.п. и т.н. А сега, както виждаме, се прави точно обратното от така наречения световен елит. И по мое мнение това става защото първо една немалка част от този елит е съставен от такива индивиди, и второ – което си е очевидно – е едно от средствата да се намали прирастът на човешката популация на планетата. Само че в тези нейни подразделения, където се осъществява най-високият прираст, точно тия мерки са с нулева ефективност.

 5. Някакси повърхностно и политизирано ли, що ли… И неточно естествено. Трябваше точно и ясно да се каже какво представлява педерастията, защо я има, какво индикира тя в засегнатия индивид и т.н. и пр. – просто един медицински, научен анализ на явлението. А не такива дрънканици!

  • Ами какво очакваш, Владо, щом ЯВНО е писано от болен човек (педераст)? Естествено, той ще твърди, че е „нормално да си гей“. Според него излиза, че не било нормално само това, педераслъкът да се използва за политически цели, да се натрапва, да се дразни обществото с разни паради и т.н. Но иначе, само по себе си – нищо лошо нямало да си обратен.

   Е, болният има право да си мисли, че е нормално да е болен. Но здравите знаят, че нормално е само здравето. Обратните твърдят, че „такива са се родили“. Да допуснем, че са прави. Ако е така, то те са генетично увредени. „Нормално“ е да си с генетични увреждания в смисъл, че винаги е имало и ще има такива хора. Това не е кой знае каква трагедия за целокупното човечество. Но генетичното увреждане (уродството) не е норма! Въпреки, че често се среща и не е особена катастрофа, то не е добро. Не е нормално – не е нещо, което е предвидено от Бога за всички хора. И следователно, както и да го въртиш, си е отклонение.

   Не, драги ми педчо, НЕ Е НОРМАЛНО да си гей! Може да си живееш и така и никой няма да те обижда. Мисли си каквото искаш – ако не си признаваш проблема, едва ли ще спечелиш нещо. Да, прав си, че не е добре да ни дразниш. Но ти вече го правиш с глупавата си статия. Ако искаш да си последователен – просто престани да пишеш, успокой се, покрий се и тихо си живей живота. В противен случай си същия лъжец и пропагандист на ненормалността. Не е важно дали го правиш в „остра“ или в „мека“ форма, агресивно или любезно. Така или иначе, заставаш от едната страна на барикадата и си носиш последствията.

   • Уточнявам: в третия абзац се обръщам към автора на статията, а не към Владо Помаков. (Това е такъв един литературен похват… Ама хайде, да не обяснявам, на кого ли му е интересно.)

 6. Хареса ми вица за доктора където предписал за лечение на спин джанки с вода, за да разбере педито за каво служи гъза. Щом боледуват повече от другите значи са вредни за обществото, а това не е нормално.

  • абе то и ЛанЗе Лот не се пише поотделно и със З ама.. уви в днешно време за да обиждаш на „педи“ не ти е нужно образование. Те „педитата“ въртят света и ти плащат заплатата… пък ти „хети“ си седи у вас пръцкай си, пий си ракията, пуши си тютюна и не се занимавай с „педитата“. Бъди олигофрен или тъй наречения „бай Ганьо стайл“. Не разбирам какво общо имат някакви Кончити Вурст, с болно съзнание, недодялани, гнусни, мръсни с обикновения хомосексуалист, който е човек, като хората. Ходи на работа като хората, на човек не посяга, лошо не прави, а всички го малтретират? Та нима израза „глей ква яка путка, брат“ те прави повече мъж? До кога ще слагаме всичко под общ знаменател и до кога ще преценяваме кое е грешно и кое правилно вместо другите? Щом не пречи на другите, значи не е в грешка! А колкото до другото, не мисля, че е толкова пагубно за психиката нормални хомо двойки да имат осиновени деца. Всеки има право на щастие, само ония превзетите с перата в задника нямат право на такова! Дайте да се разберем.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.