„Никой няма право да ме съди“ – новото мото на безотговорността

anonymous

Колко често напоследък чувате репликата „никой няма право да съди другия“. Аз лично я чувам поне по 10 пъти на ден за щяло и нещяло. Какво обаче означава тя всъщност? Не е ли именно това изречение оправдание и извинение да избягаш от неудобната истина? Ще ви дам един много прост пример: виждаш дебело дете (бих дала пример с хомосексуална двойка, но е твърде банален пример на този етап). Та, виждате видимо затлъстяло дете, но посмеете ли да изречете ОЧЕВИДНОТО, че въпросното хлапе е тлъсто, то вие се превръщате моментално в зло същество, което не щади чувствата на другите. Така малко по малко дебелото детенце спира да чува истината за себе си дори и от собствените си родителите, които си заравят главата в пясъка за проблемите и подскачат, когато някой им каже нещата такива, каквито са. Година след година хлапето качва килограм след килограм, докато накрая се превърне в поредната мазна, затлъстяла машина за ла*на, която не спира да повтаря: НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МЕ СЪДИ. Ще ви дам и друг пример – така любимите на всички кифли, плеймейтки, златотърсачки или както там искате ги наречете. Тях, видиш ли, също никой нямал право да ги съди – нищо, че съсипват семейства, използват всичко и всички, а един сериозен процент от тях са си направо носители на неизвестни за медицината венерически болести. НО – никой да не казва очевидното, а то е, че те не са нищо друго освен БОКЛУЦИ.

Говорейки на тази тема, няма как да не споменем и мечтата, бляна, стремежа на всеки един младеж от бившия Източен блок – РОЗОВИЯ ЗАПАД. Там (предимно в САЩ и страните от Западна Европа) си имат клубове за всякакви странни мании – дебелаци, почитатели на зомбита, сатанисти, гейове, транссексуални, зоофили, педофили, нимфомани, анорексици, пухчовци (хора, които си въобразяват, че са животни и се държат като такива), клубове за ролеви игри (най – често се пресъздават етюди, в които човек се изживява като животно, което бива подчинено) и т.н, и т.н. Ще се запитате какво е общото между тези хора ли? Много просто – всичките до един пищят, как никой няма право да ги съди, как никой не може да каже какво е нормално и какво не и как биха ви ОСЪДИЛИ (да, съвсем официално биха повдигнали граждански иск срещу вас), ако кажете истината за тях – ЧЕ СА ШИБАНИ ОТКАЧАЛКИ и че просто трябва да се лекуват. And it’s getting even worse – всичките тези откачалки си имат ежегоден парад (според мен лично си е чиста проба freak show), на който парад не само полицията е ангажирана (естествено, подкрепена с парите на „осъдителните“ данъкоплатци), но и строгите съдници могат да присъстват, само ако спестят мнението си за реалността. Така например компания Estee Lauder (но не само тя) празнува т.нар Pride Month – това е ежегодна традиция, продължаваща един месец, когато хомо-транс-би и какви ли не още сексуални ДЕМОНСТРИРАТ сексуалната си ориентация, а големите корпорации ги поощряват за това – ВЪРХА НА ТОЛЕРАСТИЯТА И КРЕАТИВНОСТТА!

И ако всичко казано до тук ви се струва нелепо, то ще ви кажа, че това е само върхът на айсберга. Защо западните правителства и свитата им от НПО-та подкрепят този начин на живот и осъждат хората, които…осъждат откачалките? Ами да си припомним теорията за прозореца на Овертон – когато нещо трябва да се наложи като норма, първоначално то влиза в полезрението на обществеността като абсурдна аксиома (спомняте ли си предаванията по Nat Geo, които представят откачените уруди в САЩ, казваха се „Табу“). Вече влязла в общественото пространство абсурдната тема малко по малко започва да се дебатира и с времето, колкото по – разпространена става тя, толкова повече се налага като норма, докато не се материализира в определен закон. Каква е желаната норма сега? Ами дойде най – страшното време – че нормата е да НЯМА НОРМА. Да няма нормалност, да няма морал, всеки да е сам за себе си и никой да не съди другия. Времена на безвремие, на БЕЗистинност, защото истината не бива да се казва – тя не е толерантна и ще наскърби някого. Тя ще обиди гея, че е гей, евреина, че е евреин, циганина, че е циганин, а психично болния, че трябва да се лекува – НЕ, да не сте посмели да кажете истината! Вместо това мислете позитивно, виждайте розови еднорози навсякъде, мислете само за себе си и си кажете: Ами така съм щастлив! А щастливи ли сте наистина?? Щастие, позитивизъм, толерантност, свобода – все по – често изпразнени от значение думи, хвърлени в мътните очи на хипнотизираната общност. Истински ли се усмихвате или просто не искате да сте негативни и да бъдете отритнати, като..“абе оня, който ме натяга“. Усмивка или просто наркотичен делириум, инжектиран от пропагандния опиум върху изтънелите, облъчени мозъчни кори.

„Във време на измама казването на истината е революционно действие”. /Джордж Оруел/

Автор: Анонимен

Advertisements

6 thoughts on “„Никой няма право да ме съди“ – новото мото на безотговорността

 1. Абсолютно неярна статия именно вашите коментари на анти хей основа подсилва интереса към хомосекса Стига плюване.Идва време за любуване.

  • Отдавна съм забелязал, че няма по-комплексирани хора от извратените. И то си е нормално – болни хора… Едната болежка води до друга. Ето така идват и комплексите…

   Точно поради своите комплекси извратените са ХИПЕР-АКТИВНИ – и в обществото, и в нета. Не им стига просто да не ги закачат. Искат още и да ги „признават за равни“! Не могат и не искат да променят себе си, но пък и не искат да се срамуват, не искат да се крият… Не искат да си носят кръста. Искат да ни го стоварят на нас. Понеже не отговарят на нормата, по-лесно им е да отрекат изобщо всякаква норма. Или поне да я изкривят, за да им е удобна. И после искат да НАТРАПЯТ ТАЗИ ЛЪЖА на целия народ.

   Какво означава, че искали да бъдат „приети като всички останали“? (А често искат да ги „възприемат“ още по-добре от нормалните, направо да ги дават за пример.) Ами, означава, че искат да променят критериите за нормалност, за да им пасват на тях. Като дебелаците в САЩ, които вместо да се преборят със собственото си затлъстяване, се борят да бъде повишена медицинската норма за здравословно тегло. Така, че да са по-близо до нея. На тях не им стига да им помагат, да им подават ръка, да се дръпват от пътя им. Искат даже, изобщо да не ги наричат „дебели“ – въпреки, че са си точно такива. Искат да отпадне думата „дебел“ или да се забрани, или да стане похвална, или да означава нещо като „по-едър от слон“… Значи, за да им е удобно на болните, трябва ние, всички здрави, да лъжем или да приемаме по принцип изкривяването за норма.

   А за извратените още по-добре би било, явно, всички да станат като тях. Едва тогава биха мирясали. Все едно, хора без ръце и крака да искат всички здрави да станат сакати, за да им е по-комфортно на тях. Или здравите да започнат да завиждат на сакатите, да им се възхищават и да им дават специални привилегии. Но, не – хората са решили, че еднокраките и едноръките, болните, дебелите, също както и обратните, заслужават само помощ и търпение. Нищо повече.

   Естествено, тъй като спинозните не могат да се излекуват, те биха искали да заразят всички останали, та да „бъдат като всички“ и всички да бъдат равни. Извинявайте, но ние, здравите, не желаем. Нито да сме сакати, нито да сме болни, нито да сме извратени. Предпочитаме да виждаме разликата между сакатия, болния, лудия, уродливия, накратко – ненормалния, и нормалния. Не си даваме нито здравето, нито нормите. А пък вие правете каквото искате – ако щете, спукайте се от паради и от всевъзможни изгъзеци. Колкото повече наглеете, толкова повече съпротива ще срещате. Омразата вие сами си я предизвиквате – явно, че имате нужда от нея. Комплексът ви за непълноценност има и мазохистичен и хипохондричен оттенък. Това ви придава още по-уродлив вид.

 2. ОК. Дайте тогава да организираме един парад на нормалните хора, които не искат извращенията да стават норма. Дайте да организираме във Фейсбоклук една протестна акция.
  Ако успеете – ето, обърнали сте „прозореца“ наобратно… Но ако не успеете с нещо толкова просто, толкова очевидно, за което в България (все още) са единодушни милиони хора… То тогава, гарантирано няма да успеете да изкарате на улицата народ, който да поиска от управляващите независимост и национален суверенитет за България. А значи, проблемът у нас ще продължава да се задълбочава.

  • Вие нормите нали си имате парад. Волен ви го осигири а фандъкова го разреши казваше се Спрете разврата е къде ви е проблемът

   • Ние нямаме проблем. Вие имате и затова ревете. Благодаря за рекламата, която правиш на Сидеров. Заслужена е.

 3. …затова и истината ще ни направи свободни! Може би не днес или утре, но в много близко бъдеще. НЕКА ПОНЕ ДЕЦАТА НИ БЪДАТ СВОБОДНИ!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s