Циганската инвазия

505203Няма какво да се заблуждаваме. У нас, а и не само у нас се извършва истинска циганска инвазия. Извършва се нещо напълно невъзможно. Един от най-воинствените и могъщи някога народи е изтребван и завладяван от едно презирано от всички скитническо племе. Невъзможно е, но е факт. Само че кой знае защо никой не поглежда към корена на проблема, а подлага на анализ единствено последиците. Ами да поразсъждаваме.

Не е тайна, че настъплението на циганите стана възможно с мощната подкрепа на евреите и най-вече на Джордж Сорос, инструмент на зловещия клан Рокфелер. Та нека първо да видим, какво би следвало да бъде нашето българско отношение към евреите. Веднъж си зададох въпроса, какво би се случило с нас, ако на тоя свят не съществуваха никакви евреи.

АКО ГИ НЯМАШЕ

Става въпрос за юдеи и хазари, от които произлезе ционисткото транснационално племе.

Велика България нямаше да се разпадне след смъртта на Кан Кубрат и народът ни нямаше да се раздели на Дунавски, Волжки и Кавказки българи.

Нямаше ние да приемаме християнството от Византия, а Римската империя щеше да приеме Тенгрианството от нас.

Цар Иван Александър нямаше да се ожени втори път, нямаше да раздели Царството и щяхме да отблъснем османското нашествие.

Еврейската фамилия Кохари нямаше да си купи европейска благородническа титла, да се преименува на Кобурггота и България щеше да избегне няколко национални катастрофа. И така нататък, и така нататък. Значи каквото и да ни предложат евреите, то никога няма да бъде в наша полза, а винаги ще ни навреди. Дори когато сме им правили добрини, дори когато сме ги спасявали, те пак не са пропускали да демонстрират кипящата си ненавист към нас. Какво обаче толкова ги сближава с циганите? Паразитизмът. И едните, и другите са социални, при това международни паразити. Те съществуват винаги на чужда сметка. Но само паразитизмът ли е общото между евреи и цигани? Мисля, че не е.

Нека първо да хвърлим бегъл поглед върху циганското поведение.

ЦИГАНИТЕ

В чужбина ги приемат за българи и казват, че ние българите сме тъпи, нагли и гадни. Добре, да се съгласим, че е така. Тук обаче същите западняци не искат да ги приемаме като българи, а като нещо различно. И щом кажем, че са тъпи, нагли и гадни, тогава надават вой до небето, че сме расисти. Не е ли по-добре западняците да се разберат помежду си какви са мангалите – цигани или българи. Ако са цигани, да спрат да се оплакват от тях. Ако са българи, значи ние не сме расисти и отношението към мургавите е на личностна основа. Ами нека видим тогава какво точно, какво конкретно е предизвикало това лично отношение. Разговорът вече става друг.

Ето, това е идеята с две думи. мисля, че може да се разработи подробно.

Да се разработи, ама се сблъскваме с един голям проблем. И той се изразява в това, че отказваме да приемем реалността такава, каквато е, ами се подчиняваме на разни измислени, нищо не значещи думички. Поддаваме се на убийствени за нас внушения. Като ни заговорят за демокрация, за политкоректност и за други подобни щуротии, ние спираме да мислим, а почваме да кимаме в знак на съгласие и да блеем като овце.

Позволявам си кратко отклонение:

“И Призракът пристъпи към анализ на разума, цитира Кантовата “Критика на чистия разум”, IIчаст, I отдел, II книга, III параграф за разликата между феномени и ноумени. След това той изгради проблематичната вяра в привиденията, натрупа силогизъм върху силогизъм и завърши с логическото доказателство, че изобщо не съществуват никакви призраци. През това време по гърба ми се стичаше студена пот, зъбите ми тракаха като кастанети и в смъртния си страх кимах с глава в знак на безрезервно съгласие при всеки довод, с който докторът-призрак доказваше абсурдността на всеки страх от призраци. Той така се увлече от своята аргументация, че веднъж вместо златния си часовник извади от джобчето на своята жилетка шепа червеи, и като забеляза грешката си, смешно и уплашено побърза пак да ги прибере. “Разумът е върховният…” – но камбаната удари един часа и призракът изчезна.”

– Хайнрих Хайне

Значи щом науката го твърди, няма никакви призраци. Само че призраците си ги има. Науката някога е твърдяла, че няма метеорити. От небето не можело да падат камъни, защото на небето няма камъни. Ама камъните не знаят тая работа и продължават да си падат. На нас ни говорят, че не бива да изпитваме лоши чувства към циганите, защото това било проява на расизъм. Докато самите цигани непрекъснато и във всичко се държат като отявлени расисти. Говорят ни, че сме длъжни да обичаме циганите, защото видите ли, ако не ги обичаме, това би означавало да ги мразим. Лично аз не ги мразя. Ама пък и за какво да ги обичам? Покажете ми една-единствена причина, поради която да ги обичам, и веднага ще ги заобичам. От 1999 година, когато по нареждане на циганина Иван Костов искаха да ме съдят за расизъм чакам да ми посочат поне една такава причина. Още си чакам. Обаче у самите цигани друго, освен дива омраза към нас, българите друго не забелязвам.

Омразата! Защо ли почвам да си мисля, че тази думичка може да се окаже разковничето към разбулването на много загадки. Нека си го кажем честно. И евреи, и цигани мразят до дъното на душата си (Ако имат такава, разбира се!) всички останали народи на тая нещастна земя. Омразата към другите, към различните е онова, което най-много ги сближава. И едните и другите имат съответните думички за неевреин и нециганин. Думички, каквито у никой друг народ не се срещат. Евреите наричат неевреите гои, а циганите – даса. Е, има още общи белези, но сега не ми се пише повече и затова преминавам към самата същност.

За евреите знаем достатъчно и предостатъчно. Дали обаче знаем достатъчно за циганите? Знаем, че са от индуски произход. А дали знаем достатъчно за индусите? За техните обичаи и традиции, за вярата им? Ще бъда пределно кратък.

Всеки индус принадлежи към определена каста. Никой не може да премине от една каста в друга. Какъвто е роден, такъв умира. Малцина знаят, че никой не може ей така, по собствено желание да стане хиндуист. Той или се ражда такъв, или не се ражда. От хиндуизма може да се излезе, но не може да се влезе там. През годините, наричани от някои Скрити се случили събития, за които и до днес не се говори. Стотици хиляди индуси били лишени от правото да принадлежат към която и да било каста. За нормалните индуси подобно наказание е по-страшно от смъртното. Обаче част от тях го получили. Това били племената Чандала. Същите, които са познати у нас като цигани. Всъщност прозвището „чандала” дошло заедно с наказанието. Защото „чандала” значи „недосегаем”. Те се превърнали в такива, след като брамините обявили, че който си позволи да докосне отхвърлените от индуското общество, ще се смята за омърсен и осквернен. Но за да не бъда голословен, неко прибавя още една малка подробност.

Според свещения за всеки индус сборник „Закони на Ману“ спрямо Чандала били предприети твърде сурови мерки. Ето няколко извадки, взети от преразказа на Фридрих Нитче в неговата книга „Залезът на боговете“:

 „Например третият едикт /Авадана Састра I/, който се отнася за „мръсните зеленчуци“, определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите судра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните – да си помагат една на друга при раждане. /…/ Самият Ману казва: „Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление“. За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити – старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове – и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка – тази ръка и изобщо движението „от ляво на дясно“ са били добродетели, запазени за благородните…“

Излишно е да допълвам, че неспазването на законите по онова време се наказвало твърде сурово.

Какво ужасно престъпление са извършили Чандала, за да се прибегне към ужасното наказание? Тайната се е знаела от Темунджин, известен в историята като Чингиз Хан. Той организирал истински лов на Чандала из Средна Азия, събрал около 250 хиляди от тях и заповядал на своите воини да ги изколят безжалостно. Какво е знаел Чингиз Хан и какво не знаем ние днес?

Отговорите, засягащи бъдещето ще намерим в миналото.

Ако разбира се някой изобщо се интересува от миналото… Ако пък не се интересува, защо тогава да вадя кьоравите очи и да пиша повече?

Автор: sachoИзточник:


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!
Advertisements

6 thoughts on “Циганската инвазия

 1. Към средата на 14 век в България започват процесите на разпад на късния феодализъм аналогични на тези в Германия, Италия и т.н. където има над 20 малки държавици. Добротица, Момчил, Белаур и войводата на Влашко се отделят още преди Иван Александър да се ожени за еврейката. Дори Иван Александър да бе завещал цялото царство на Иван Срацимир той надали би успял да пребори феодалната раздробеност България пак щеше да се разпадне на голям брой независими владения.

 2. И тази статийка ми понамирисва. Твърде много прилича на нещо, което нарочно е поръчано, за да внушава разни работи на хората. Разни, да речем, настроения…

  Може и да не съм прав. Може би човекът просто така е взел, па е седнал, вдъхновен от злободневната тема, и си е написал мнението. Безкористно го е споделил с нас, какво пък толкова?

  Ами ако той самият е бил подведен? Ако е „седнал на вълната“, която други са раздвижили из „мейнстрийма“? Ретранслаторът на чужди идеи може даже да не си дава сметка какво прави…

  Просто, май нещо много станаха напоследък статиите, които човъркат „циганската“ рана. И резултатът от тях е все един – чувство на вражда, на гняв, на нетърпимост, на омраза към „амуджите“ и „кюмбетата“.

  Да, съгласен съм на 100%, че това са справедливи чувства. Справедливо е възмущението, безспорно! Защото в България днес стават абсолютно мерзки, престъпни и неморални неща, и всички те са предизвикани от т.нар. „малцинства“.

  Но, интересното е, когато в медиите, включително и в този сайт (не виждам защо той трябва да е изключение) неочаквано вземе, па се надигне някаква вълна, някаква… кампания. Някаква тема изведнъж вземе, па стане много важна.

  Е, какво означава „изведнъж“… То изобщо не е изведнъж, разбира се. И не е така, да доминира смазващо… Много неусетно се набутва. Нежно. Да речем, вместо обичайните 5% от материалите, лека-полека започва да заема 20% от тях… Не повече. Постепенно. Бавно. На час по лъжичка. И все по една схема. Неотклонно. Цъфне тук, цъфне там… И все по-често, и все по-смело…

  Ще кажете, ами то така стават нещата – в съответствие с реалностите на живота, хората се интересуват от разни теми повече или по-малко, и съответно, тези теми се менят… Една изплува отгоре, друга потъва… Да, така е. Още повече, когато медийната среда е естествена и девствена, това е най-нормалното състояние на нещата. Но така ли е, когато медиите са под контрол? Има ли в България информационна среда, която да е девствена? След като реално НЯМА независими медии, които да не са под нечий контрол?

  Информационната среда е бойно поле. Там няма заблудени и неориентирани, които случайно са попаднали насред побоището и не знаят какво правят там и какво искат. ВСИЧКИ се борят за нещо. Няма такова животно като „обективна информация“ и „независима медия“. Няма „просто информация“. Няма „просто едно лично мнение“. НЯМА ТАКИВА НЕЩА.

  Аз не съм от вчера на тоя свят. Знам къде да търся телетата – във всеки случай, не под вола. И виждам, ясно усещам, че тук става нещо. Нещо нередно. Нещо поръчково. Някакъв сценарий се разиграва тука. Някакви неща се подготвят и се развиват. И колкото по-бавно става това, толкова повече ме безпокои. Защото това означава, че са вложени много пари. Че поръчителите са много, много сериозно настроени и са готови дълго да чакат, за да стане на тяхната. И те чакат. Но и работят. По малко работят, без да бързат особено. Но и без да губят време. Така, по план.

  Хора, мислете! Премълчаването е най-страшната лъжа. Истината също може да бъде лъжа, когато е непълна. Могат да ви манипулират и да ви настройват, да ви водят за носа накъдето си искат по такива рафинирани начини, че представа си нямате. Дебели книги са изписани по този повод и цели дисертации са защитени на тази тема.

  Когато четете нещо, МИСЛЕТЕ и не се поддавайте! Винаги помнете, че с написаното някой ви дърпа нанякъде. Съзнателно. И трябва само да си отговорите на въпроса „това ли е посоката, в която аз лично искам да вървя“? Защо е нужно? Правилно ли е, добро ли е? Елементарни неща. Нищо сложно.

 3. Драги ми писателю. Постарал си се но не достатъчно.
  Така наречените мангали, цигани, роми. Си малко далеч от истината да не кажа доста.
  Циганите идват от Индия още през 7 – 9 век. Пречината – арабите нападат постоянно и най – лесното е да бягат. Били са роби на перси, египтяни и други. И от там тръгва слуха че са Егюпи ли Египи не помня точно и арапи.
  Това – Чандала от къде си го видял не знам, какво значи не знам. Прав си за това че ги наричат недосигаеми. Само че гърците ги наричат (асингани). Жалко не мога да се сетя за индийски племена в момента само едно ми е в тиквата сега но мисля, че го има и до днес Гонда.
  А мисля че Иречек го казал. Според него те са дошли пре 16 век в България.
  Така че това което си написал е малко простотия.
  За цар Константин II Асен той ги отблъсква османците до Константинопол. И Османската империя започва да моли за милост. Но той уверен че може да ги завладее не се съгласява да склучат мир. И заповядва да продължат атаката, но не съобразява че е стеснено там и не може да разгърне войската си и губи битката. и след това вече падаме под османско владичество.
  Има много книги и учебници, а сега и интернет прочетете първо и след това пишете. Нали искате останалия свят да ни мислят за малко по умни.
  МОЛЯ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ЧЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕ. А КАТО ПРОЧЕТЕ НЕЩО ДА СЕ УБЕДИ ЧЕ ТОВА КОЕТО Е ПРОЧЕЛ Е ВЯРНО. ЗАЧЕСТЯВАТ ПИСАНИЯТА НА ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ.

 4. Eдна-две забележки и зопълвания:тенгрианство като религия на българи – древни по-късни, сегашни, всякакви – никога не е имало. То е измислица на лъжците и фалшификаторите от шайката на Васил Златарски в техния стремеж да ни изкарат монголоиди, тюрки и пр.
  Циганите произлизат от коренното население обитавало в древността долината на р. Инд – синдите. Защо са станали „чандала“? Тук обяснение може да даде единствено генетиката и популационната биология. Ато е следното – във всяка биологична популация постоянно има една малка част от индивидите, които претърпяват някакви генни мутации. Те се дължат или на някакво въздействие от околната среда или на някакви вътрешни процеси в организма на засегнатия индивид. Мутациите биват всякакви като най-общото деление е на такива, коитоводят до смъртта на засегнатия индивид преди той да достигне размножителна възраст и такива, които остават и променят засегнатият индивид без да се отразяват на неговата способност да се размножава. Колкото е по-висш засегнатият организъм, толкова по-разнообразни изменения в неговия организъм могат да настъпят като следствие на генните мутации. При хората тези измениня могат да бъдат физически, физиологически и поведенчески/психически. Много често са комбинирани – психическото увреждане е съпроводено и с някакво физическо уродство – напр. изкривена става на левия крак, „суха“ лява ръка и подобни. Естествено, при човешките популации най-опасни са психическите/поведенчески мутации. Ездна от проявите на променененото вследствие генна мутация поведение е проявяването на неудържим стремеж към паразитизъм, живеене на гърба на останалата популация в буквалния смисъл. И ето как възниква един ключов и съдбовен проблем за цялата популация – тъй като тези и подобни генни мутации не влияят върху способността на засегнатите индивиди да се размножават, с течение на времето може да се образува една суб-популация в рамките на първоначалната популация. Тази суб-популация при достигане на определена численост започва да действа разрушително върху първоначалната или майчината популация и ако този процес не бъде прекъснат, може да я доведе до пълна деградация и дори изчезване. Във всеки случай нарушава в по-малка или по-голяма степен нейната способност да съществува и да се развива нормално. Затова още в дълбока древност ръководната прослойка на първоначалната популация – напр. нейните жреци и водачи – са наблюдавали членовете й много внимателно и щом се е заформяла суб-популация от мутанти са взимали незабавно мерки за тяхното отстраняване. Обикновено това е ставало като общността им е била прогонвана далеч извън пределите на обитаваната от майчината популация територия и им бивало забранено под страх от смърт да се връщат в нея под какъвто и да било предлог. Така в древността са се сформирали популациите на същинските номади или скитници, защото сред нормалните човешки общности такива номади никога не са съществували! Винаги е имало уседнала част на популацията в някаква област от територията й на обитаване, към която с различна периодичност са се завръщали всички нейни членове. При същинските скитници – прогонените от майчината им популация мутанти такъв център не съществува – те скитат в необитаваните от хората земи и като цяло деградират твърде бързо. Засега на науката са известни 3 такива общности – библейските евреи, т.нар. гърци от древността и циганите.
  Днес, за жалост, този способ за неутрализиране на генетичните мутанти отдавна е неприложим, макар че в известен период от по-новата ни история част от работата на духовенството е била именно това – да следи дали се появяват нови такива индивиди и да предприема някакви стъпки към тяхното неутрализиране по цивилизован начин – напр. замонашване, забрана за встъпване в брак и т.п.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s