Дейвид Коул в Аушвиц

holohoax-brainwashing-children-300x198През 1992г младият евреин Дейвид Коул в търсене на истината за „газовите камери“ стига до главния храм на религията „холокост“, концентрационния лагер Аушвиц-край градчето Освиенцим (Полша). Това е така нареченият „главен център за изтребление на евреи“ по време на Втората световна война. След края на войната на обяснителната табела пред лагера пише, че в него са загинали близо 4 милиона човека. В края на 80те години табелата е сменена и на нея пише, че близо милион и половина човека са загинали в лагера, предимно евреи. След това следва нова смяна на табелата, където вече пише, че жертвите били около 1.1 милиона човека. В документ на Международната организация на Червения кръст от 1979г. , изготвен въз основа на обобщението на данните от инспекциите на тази организация в германските концлагери по време на Втората световна война, пише: Общият брой на загиналите в 13 нацистки концлагери е 271 304 души. Специално за Аушвиц е докладвана смъртта на 52 389 души, всякакви хора. http://truedemocracyparty.net/2012/06….

Реалните архиви на нацистите за умрелите в техните концлагери са взети от съветите при превземането на лагерите. През 1989 г. тези архиви са разсекретени с позволението на Горбачов и обобщени данни са публикувани във вестник „Ню Йорк Таймс“ в броя му от 3 март 1991г.. Според архива общият брой на загиналите в германските концентрационни лагери от 1935г. до 1945г. е 403 713 души. Хора от всякакви раси,националности и религии., включително и униформени от SS. Посочени са и причините за смърт – най-различни болести(тиф,шарки и др.), старост, недохранване и екзекуции. Според нацистките архиви в Аушвиц са загинали 73 137 човека, от които 38 031 били евреи. https://socioecohistory.wordpress.com…

След интервюто на Дейвид Коул в Аушвиц, той е пребиван и заплашван многократно със смърт от милициите на Антиклеветническата лига (ADL). Принуден е да се откаже от ревизионистката си дейност и твърденията си. Приятно гледане!

Целият филм на английски тук: https://www.youtube.com/watch?v=aQjNs…
Благодарение на „Диагноза с Георги Ифандиев“

Advertisements

3 thoughts on “Дейвид Коул в Аушвиц

 1. Ще го кажа като някой който не имал време да рови в историческите дебри.

  Не съм бил жив тогава. Не знам. И да бях жив, ако не съм бил там пак не мога да кажа.

  Практически сме живяли достатъчно дълго за да покажем, че повечето хора не могат да предадат точно описание на събитията от изминалата им седмица. Камоли пре-пре-пре-~итн~предавки на история останала от преди да са родени.

  Ако вие никога не сте изкривявали инфомацията която предавате на други, евала, кандидатстваите за нобелова награда. Аз и всички които някога съм срещал изкривяват информацията по един или друг начин, и това е без оглед на случаите в които изцяло оригинала се заменя с измислица.

  Хора които седят и ми спорят до последната цифричка и подрбобност аз наричам лунатици.
  Ако искате да видите дали някой лъже, вижте просто кой има най-голяма полза.

  На евреите е удобно да лъжат защото така се изкарват по големи жертви. А както виждаме на много места да си жертва днес е изгодно. На другите пък и ме изгодно да лъжат за да искарат предците си по малки чудовища от колкото са.

  Видяхме какво представлява израел с палестина. Дори да вярваме на всичките им твърдения – те се доказаха като насилници не много по-различни от самите нацисти. Дали на убиеца дядото е бил тормозен от друг убиец – все ми е тая. Ако сега брато си убиец – ясна работата. И моите предци са ги тормозили всякви хора – включително убиици ама убиец и крадец не съм станал.

  Ако света работеше така ехеее. Спираме жертвите на убииства да имат деца и готово вече на света няма нови убиици след 200 години като измрат старите и не се раждат нови … Абсурдно нали.

  С какво сме по грамотни от това видео – с нищо.
  И да е вярно – хората лъжат.
  Каква новина, какво откритие, какво чудо.
  Ако не е вярно – хората лъжат.
  Каква новина, какво откритие, какво чудо.

  Хората лъжат !? Не думай! ше припадна от шок по това авангардно разкритие на наУката…
  Имайки предвид каква позиция теза размахват евреите не би се изненадал да лъжат по яростно от колкото са лъгали наситите. Ако действително са шмекерували нещо и това излезе наяве света е ги яхне на конче както сега са яхнали немците – а това хич няма да им хареса гарантирам ви.

 2. Горкият Дейвид Коул! Еди наистина честен и почтен млад човек! Как е бил заставен от лудите ционисти (като Нетаняху да се откаже от това, което е установил сам – че целият холокост е една постановка, която е целяла да изцица от Германия няколкостотин милиарда марки за благото на Израел и лудите ционисти там! И тия хора искат да управляват цялата планета както на тях им харесва?!?! Ужас не, ами оттатък! Май наистина ще повярвам на Дейвид Айк че това са извънземни дракони… И че Земята не я чака нищо добро занапред!

  • В интерес на истината не става въпрос точно за няколко милиарда, а за самата територия наречена днес Израел ! Мадагаскарският план е предложение на правителството на Третия Райх за решение на еврейския въпрос. Планът предвижда преселение на еврейското население от Европа на остров Мадагаскар. От своя страна, в периода 1904/05 ционисткото движение сериозно обсъжда британското предложение за еврейско преселение в Уганда (Кения), макар че в крайна сметка го отхвърля. В този контекст на решение на еврейския въпрос се преценява, че остров Мадагаскар е по-удачното от двете предложения. Но какво да се прави ? Евреите от библейско време мразят палестинците и явно имат някакав нерешен проблем с тях, щом векове наред физически се стремят да ги унищожат !

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s