Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише:

„Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред. Това, че беше извършена по такъв чудесен начин в Русия, е благодарение на еврейските мозъци и поради Еврейската неудовлетвореност и чрез Еврейско планиране. По същият начин, чрез същите Еврейски психически и физически сили, тази революция ще настъпи в целия свят.”

САЩ, чрез Уол Стрийт, са финансирали комунистическите революции, както и оцеляването на комунистическите държави, следователно е невъзможно САЩ наистина да са срещу комунизма.

Тогава защо наблюдаваме привидна борба на САЩ срещу комунизма?

Фактически комунизмът е създаден като форма на управление за Новия световен ред, тоест за глобална употреба, не за локално облагодетелстване на групи от индивиди в отделни държави или групи от държави. Това бойкотира създаването на Новия световен ред и унифицираното управление на света под егидата на комунистическата идеология.

Така комунистически държави, които не следват плана за създаване на този нов световен ред, се превръщат във врагове на „демокрацията“, преднамерено заблуждаващ термин, използван да прикрие действителния процес на налагане на световен комунизъм.

Ето как регионалният и национален комунизъм стават врагове на световния Комунизъм, също както и всички държави, които не го подкрепят и не са съгласни да се откажат от своя суверенитет.

Ето защо наблюдаваме необяснимата привидно аберация, при която комунистически страни са финансирани и подпомагани, а страни които са се отказали от комунизма са атакувани.

А каква е истинската цел на Новият световен ред е друга тема и осветляването й едва ли ще е от полза дори и за тези които повярват, тъй като това е нещо, върху което човешките възможности нямат власт.


Wes Marinov: Съгласно исторически данни, през 1918 г. от общо около 3,800 комисара в Русия, около 2,800 са американци. Една ключова част от тях са бивши еврейски мафиоти от долната източна част на острова Манхатън (около Деланси и Ривингтън улици), които съпровождат Троцки през пролетта на 1917 г. на кораба Християния. Тяхното пренасяне е платено от банкера Яков Шиф, роден в къщата на Ротшилд във Франкфурт. Тези бивши американски бандити стават преториянската гвардия на Ленин, и му спасяват кожата по време на въстанието на левите есери през юни 1918 г. Тъй-като много от тях не говорят руски, в началото те биват представяни за ‘латвийски стрелци’.


Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА – или за участието на капиталистите в революциите
Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА

През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза:

Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад

Михаил Горбачов и Дейвид Рокфелер

Михаил Горбачов и Дейвид Рокфелер

Червената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор – Христиан Раковски…


Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога – а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг…

Германски професор: Комунизмът беше внесен на руска земя като европейска и преди всичко германска идея за окончателното и насилствено европеизиране на Русия…

Aбсолютното развенчаване на мита за безупречна Америка, бореща се срещу комунистическото зло, окончателно рухна;“Великата Измама“: Как да се финансира комунизма, докато се имитира противопоставяне

Източник: budnaera.com


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

One thought on “Без САЩ комунизма нямаше да се роди

  1. Глупости! Това, което се опитват да направят гРобалистите, всъщност, изобщо не е комунизъм. Не е даже и социализъм. То си е чист глобал-фашизъм – тоталитарна, глобална, кастова диктатура. Подобни дрънканици са предназначени за хора, които даже не могат да си изяснят смисъла на понятията. Които не изобщо знаят какво е това „комунизъм“, „социализъм“, „фашизъм“ и т.н. Които не са наясно даже и с най-елементарните дефиниции на тези термини.
    Пред нас е една елементарна манипулация – жонглиране с понятия, извъртания и фокуси-бокуси за лапнишарани. Верни неща, омесени и забъркани в една каша заедно с пълни щуротии. На пръв поглед някои явления са подобни, наистина. Но реално, те са явления и процеси, съвсем различни по своята същност. Тук те се оприличават, подреждат се в някакви изкуствени схеми, правят се на разни цветни мозайки и от тях се изсмукват някакви „изводи“… Направо шокиращо! Чудно ми е, колко народ ще се намери да се върже на такъв един палячовски „анализ“?…

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.