КАК БЕ ФАЛШИФИЦИРАН „ХОЛОКОСТЪТ”

„Нищо не плаши евреите толкова много колкото съвършеното единство на другите: единство от чувството да си част от някакво движение, да си част от хората. Затова евреите винаги ще бъдат за „демокрация”, чието единствено предимство е, че е враг на нациите. Защото демокрацията ще разруши единството и духа на хората…”

Корнелиу Зелеа Кодреану (Corneliu Zelea Codreanu), 27.03.2014 г.


therealistreport.com, 27 март 2014 г.
Превод: Десислава Атанасова/Българска Легия за информационна защита


Мнимият „Холокост” на „шест милиона евреи”, извършен от Адолф Хитлер и национал-социалистическа Германия по време на Втората световна война (ВСВ), е най-голямата лъжа, пробутвана някога на човечеството. Самата идея, че германците са организирали и реализирали сложен заговор, включващ „газови камери на смъртта” и други варварски, садистични форми на масови убийства, предназначени да изтребят европейските евреи по време на ВСВ, е смехотворна сама по себе си, ако човек се поспре за малко и помсли върху нея обективно.

49c0fe4785bd4abafe4e1b830761df9d

Национал-социалистическа Германия и нейните съюзници са се били на нялко фронта срещу някои от най-могъщите нации в света по това време, в това число САЩ, Британската империя и Съветския съюз. Идеята, че те биха отклонили ценните си, и изключително недостатъчни, ресурси и човешка сила за осъществяването на системна кампания за масови убийства, специално предназначени за унищожението на европейските евреи, е абсурд.

Не е имало никакъв германски заговор за систематичен геноцид и изтребление на европейското еврейство по време на ВСВ. Не е имало никакви „газови камери на смъртта”, използвани за убиване на евреи или други „нежелани”. Изградената и управляна от германците и техните съюзници система от концентрационни лагери в голяма част от Европа по време на войната е просто мрежа от трудови, транзитни, индустриални и други съоръжения за задържане, а не „лагери на смъртта”. Евреите, политическите затворници и подривните комунисти (много от които наистина са били евреи), хомосексуалните и много други са задържани, и или принуждавани да работят, или затваряни в управляваните от германците концентрационни лагери и индустриални съоръжения из цяла Европа.

Принудените да работят и затворниците са били добре обгрижвани, поне до края на войната, когато германските линии за снабдяване са разрушени и настъпва хаос вследствие на съветската и англо-американската инвазии на германска територия. Те са били добре хранени, добре снабдени, имали са медицинско обслужване и забавления. Било им е позволено да посещават концерти, да организират игри, да се занимават с музика и спорт. Ако германците са имали адското желание да избият тези хора, защо ще им осигуряват медицински грижи и ще им позволяват да се забавляват?

Цялото описание на ВСВ, и особено фалшивата история за „Холокоста”, е в основата си точно противоположна на това, което са ни казвали и учили.

Еврейските болшевики-терористи, които свалят руската монархия по време на Първата световна война (ПСВ), и техните съюзници – главно САЩ и Великобритания – извършват истинските зверства и осъществяват геноцид върху германците и техните симпатизанти по време на, и след ВСВ. Британците и американците участват в системна кампания за бомбардировки най-вече с цел разрушаването на германските индустриални и градски зони. По-големите градове в цяла Германия са редовно бомбардирани, което довежда до ужасяващата смърт на милиони невинни немски граждани – мъже, жени и деца.

Към края на войната съюзниците потапят германски цивилни кораби с бегълци от вилнеещата съветска Червена армия и така слагат край на живота на безброй невинни цивилни, включително, по ирония на съдбата, и на много източноевропейски евреи, бягащи от напредващата Червена армия. Докато е напредвала на немска територия, варварската, неконтролируема Червена армия е била окуражавана да насилва, граби, измъчва и убива германци, и това е и правила. След войната стотици хиляди военнопленници и цивилни са били подложени на глад и са били избивани, често подлагани на ужасяваща смърт от жажда и мъчения в ръцете на безмилостните съюзници-победители. Национал-социалистическите политически, културни и образователни институции са били систематично демонтирани и разрушавани, а много висши служители и лидери са били избивани, изтезавани, грабени, хвърляни в затвор и малтретирани по други начини.

Еврейските пропагандатори чрез контрола си върху медиите изцяло са преобърнали реалната ситуация и са обвинили германците за започването на войната и за извъшването на всички предполагаеми зверства, докато в действителност германците и техните съюзници са били най-дисциплинираните, почтени и честни сили, воюващи в тази братоубийствена война, предизвикана от евреите. Германците и техните съюзници са всъщност тези, които са били подложени на истински холокост – реален геноцид – по врмем на ВСВ, а не еврейското население на Европа.

Истината е, че историята за „Холокоста” – как шест милиона евреи били преследвани, малтретирани и систематично изтребвани от „тези дяволи нацистите” по време на ВСВ – безкрайно пробутвана и преповтаряна от евреите, притежаващи масмедиите, Холивуд и „развлекателната”индустрия, а също и от образователните и политическите институции, е стопроцентова лъжа почти във всяко едно отношение. Германците просто са искали евреите да напуснат Германия, тъй като ясно и точно са ги разпознали като врагове, като враждебна и заплашителна сила, която работи за покваряването, развращаването и унищожаването на германската нация и западната цивилизация.

Евреите са били насърчени да напуснат Германия и много от тях са го направили. Други са били въдворени в затворите и различните трудови и концентрационни лагери, създадени и управлявани от национал-социалистическа Германия, и са били добре обгрижвани. Те със сигурност не са били избити в „газовите камери на смъртта”, нито чрез други садистични форми на убийство в някаква систематична кампания за ликвидиране на европейските евреи.

Но как точно такава чудовищна измислица е била изфабрикувана и представена на обществеността така, сякаш наистина се е случила? Това, което следва по-долу, е кратък преглед, установяващ основните средства, с помощта на които предполагамият еврейски „Холокост”от ВСВ е бил фалшифициран и продаден на обществото така, сякаш е автентична част от нашата обща история, за да се придвижат напред определени геополитически, културни и икономически планове.

Ролята на съюзническата пропаганда преди, по време на, и след ВСВ.

Фалшивата история за еврейския „Холокост” всъщност е само продължение на текущата антигерманска пропаганда, която започва още през ПСВ. По това време западните пропагандатори (често евреи) се прицелват в Германия и нейните въоръжени сили със смехотворната „пропаганда на зверствата”, твърдейки в техните вестници и други средства за масова информация, че германците са имали варварско и безскрупулно поведение, включително и че са изнасилвали и убивали невинни цивилни.

Изфабрикуваната идея, че „милиони евреи” в Европа са били изтребени от германците и от други „фашисти”, редовно се предлага от еврейските пропагандатори и техните съюзници на Запад, като се започне още от 1915 г. и по времето на ПСВ. Това клеветническо, изцяло фалшиво обвинение, е било, и продължава да бъде безконечно предлагано на често лековерното и възприемчиво западно общество, а това създава изключително негативна антигерманска настройка, без да се споменава широко разпространеното убеждение, че германците наистина са извършили тези възмутителни (макар и твърде смешни) зверства.

По време на, и непосредствено след края на ВСВ, лъжливите пропагандатори продължават да поддържат нивото на тази „пропаганда на зверствата” срещу германците, за да ги демонизират и за да подготвят западния свят за институционализирането на мита за „шестте милиона евреи, избити от нацистите”. Западните и съветските пропагандатори, включително и специалистите по психологическа война в армията на САЩ, както и отделни индивиди, свързани с Холивуд, са въвлечени в произвеждането на „доказателства” – в това число фалшиви, подменени или по друг начин изопачени фотографии и видеозаписи, „абажури от човешка кожа”, „съсухрени човешки глави” и други абсурдни реквизити – които са използвани да „покажат” на света, че германците наистина са извършвали нечувани зверства по време на войната и по-специално в различните концентрационни лагери и индустриални съоръжения под тяхно ръководство.

Пропагандата, използвана за да се продава идеята за „Холокоста”, е изключително емоционално и психологически експлоатируема. Тя предизвиква психологическа травма и невъзможност за широките маси обективно да оценят информацията, която им е била представена. Това ще бъде дискутирано в по-големи детайли по-нататък.

Ролята на шоуто, наречено Нюрнбергски процеси.

След победата над Германия във ВСВ съюзниците продължават да организират серии от военни трибунали, често обозначавани просто като Нюрнбергски процеси. Те се състоят от Международният военен трибунал и Нюрнбергският военен трибунал. Тези трибунали са пълно мошеничество – „трибунали-шоута”, ако изобщо е имало такива.

По същество тези процеси са организирани не само за да демонизират, очернят и фалшиво да обвинят германците за започването на войната и за извършването на всички „зверства” и „военни престъпления”, но също така и за да замажат и прикрият истинските престъпления, извършени от съюзниците, и в допълнение към това официално да институционализират историята за фалшивия еврейски „Холокост”.

Съюзниците въвеждат изфабрикуваните доказателства и лъжливите свидетелства, а мнозина от обвиняемите германци са били психически тормозени или принуждавани по други начини да правят фалшиви признания на процесите.

Ролята на изфабрикуваните, подменените или по други начини невярно представени образи, свързани с „Холокоста” и набедените „нацистки лагери на смъртта”

На практика се оказва, че всички емблематични образи, свързани с предполагаемия еврейски „Холкост”, са или напълно изфабрикувани, или подменени, или изключително погрешно представени и извадени от контекст.

Образите, свързани с „Холокоста” – фотографии на купчини от мъртви тела, измършавели затворници, арестувани евреи, влакови композиции, пълни с мъртви тела и пр. – са били използвани, за да бъдат психически травматизирани масите, което ги прави податливи на манипулация и спомага за това фалшивата история за „шест милиона евреи, избити от нацистите” да бъде буквално имплантирана в техните мозъци.

Образи като тези, показващи купчини от мъртви измършавели тела, са били показвани на нищо неподозиращата публика и са предизвиквали психологическа травма и ужас в умовете на хората, за да бъде продадена идеята, че германците систематично са избивали милиони хора (особено евреи) в „лагерите на смъртта”. Всъщност, когато наближава края на войната, управляваните от германци трудови и индустриални лагери не са могли да бъдат снабдявани и много хора действително измират в ужасни условия. Но това не доказва, че германците системно са избивали хора в тези лагери. То само показва колко измамни, безсрамни и безскрупулни са били западните и руските пропагандатори в усилията си да демонизират и очернят германците.

Става ясно, че някои от емблематичните образи, свързани с еврейския „Холокост”, са фотографии на мъртви германски граждани, убити при съюзническите кампании за бомбардиране, което е представено на масите като „доказателство” за германските зверства. И отново безсрамното, измамното поведение на западните съюзници и техните съветско-комунистически партньори не познава граници.

Традиционните образи на „Холокоста”, показвани многократно на масовата аудитория, никога не са поставяни в някакъв контекст. Снимките просто се показват и се очаква ние да повярваме, че „Холокостът” е реално събитие.

По-голямата част от мнозинството никога не е изследвало обективно твърденията относно мнимия „Холокост” просто заради психологическата травма и ужаса, внушен от тези снимки (както и от историите на „оцелелите от Холокоста” и други „свидетелства на очевидци”, които също се използват като изключително травматизиращи психически и емоционално похвати).

Ролята на „оцелелите от Холокоста” и други „свидетелства на очевидци” за „нацистките зверства”

В добавка към тези емблематични образи, свързани с фалшивия „Холокост”, който, както видяхме, е или изваден от контекст, или напълно изфабрикуван, свидетелствата на мнимите „оцелели от Холокоста” и другите „очевидци” на „зверствата на нацистите” са били използвани като ефективна психологическа и емоционална експлоатация на масите с цел да им се набие в съзнанието напълно измислената и измамно произведена история за „шест милиона евреи, избити от национал-социалистите” през ВСВ.

Смелият историк-ревизионист и филмов продуцент Ерик Хънт (Eric Hunt) е свършил майсторска работа не само като е развенчал твърденията за фалшивия еврейски „Холокост”, но и като е демонстрирал колко изцяло смехотворни и абсурдни са „свидетелствата” на мнимите „оцелели от Холокоста”.

На практика в почти всички случаи мнимите „оцелели от Холокоста” са или изцяло измислени, или възмутително са разкрасили спомените си от ВСВ, или са дали свидетелства, които всъщност дискредитират и опровергават някои аспекти от официалната версия за „Холокоста” (особено що се отнася до мнимите „лагери за унищожение” на Изток, често споменавани като „лагери на смъртта” или „фабрики за смърт”). Наскоро интервюирах Ерик Хънт за Докладът на реалиста, интервюто може да се намери на сайта. Непременно намерете време и гледайте филмите „Последните дни на голямата лъжа” (The Last Days of the Big Lie) и „Измислицата за еврейските газови камери” (The Jewish Gas Chamber Hoax), на които Ерик е продуцент.

Holocaustqqq

Ролята на еврейския Холивуд и на организираната интернационална еврейска общност

От ВСВ до днес цялата индустрия, свързана с фалшивия „Холокост”, произлиза от Запада. Отвратен от възмутително наглото изопачаване, произлизащо от лъжливите лидери-използвачи и от представителите на „оцелелите от Холокоста”, еврейският академик Норман Финкелщайн (Norman Finkelstein) пише книга, в която описва и обсъжда това, което той нарича „Индустрия на Холокоста”. Организираните еврейски интереси и техните лобита успешно са създали изключително доходоносен и във финансово и в емоционално отношение рекет, базиран на тяхната фалшива, изцяло измислена история за „шестте милиона евреи, избити от нацистите” през ВСВ.

В края на 20-ти век „Холокостът” се купува и продава” пише Тим Кол (Tim Cole), професор по история, специализирал върху Холкоста в Бристолския университет, в книгата си „Да продадеш Холокоста: От Аушвиц до Шиндлер. Как историята се купува, опакова и продава”. „Накратко, Шоа (еврейската дума за холокост) бизнесът е голям бизнес.” (Selling the Holocaust: From Auschwitz to Schindler. How History is Bought, Packaged and Sold).

„Холокостът” действително е индустрия в момента – стока за широка употреба, безконенчно натрапвана и произвеждана от академици, политици, официални правителствени лица, международни политически организации като ООН, медийни магнати, холивудски продуценти, организирани еврейски общности, еврейската държава Израел и други, свързани с рекета „Холокост”.

Холивуд и западната „развлекателна” индустрия, които всъщност са изцяло притежание на и са управлявани от евреи, които са в тесни връзки с еврейската държава Израел и индустрията на „Холкоста”, са произвели безброй пропагандни филми, предрешени като обективни описания на преживявания на европейски евреи по време на ВСВ. Тези игрални и документални филми имат за цел да продължат, подсилят, и дори да разширят обхвата на фалшивата, изцяло изфабрикувана история за „шестте милиона евреи, систематично избивани от нацистите”, произведена и продадена на публиката по време на, и след ВСВ.

Има безброй музеи и мемориали на „Холокоста” из цялото земно кълбо. Много от тях получават официално държавно финансиране и подпомагане, в това число и американският музей-мемориал на „Холокоста” във Вашингтон. Не минава и ден без да се спомене фалшивата история за „Холокоста” от средствата за масова информация, от развлекателната индустрия и от политическите институции. Тази фалшива история непрекъснато се подсилва и продължава да се поднася на публиката ежедневно, често по най-глупавите, лъжливи и емоционално експлоатиращи начини, които човек може да си представи.

Фалшивата история на „Холкоста” е навлязла в редица важни геополитически, културни и икономически планове, които облагодетелстват международното еврейство и незаконната еврейска държава Израел, в това число и :

 1. В издигането на евреите над всички останали, чрез мнимите „страдания и преследвания на еврейския народ” особено през ВСВ, но и през вековете като цяло;
 2. В прикриването на престъпленията, извършени от еврейските терористи, комунисти и пропагандатори преди, по време на, и след ВСВ, като тези престъпления (и дори новоизфабрикувани такива) се проектират върху германските въоръжени сили и техните съюзници;
 3. В създаването на изключително доходосен финансов и емоционален рекет, който докарва на еврейската държава Израел и на организираните международни еврейски общности милиарди долари годишно;
 4. В превръщането му в база за създаването на държавата Израел, като в същото време се оправдават и извиняват незаконните политики на геноцид, които тя прилага от момента на своето създаване;
 5. В демонизирането на един човек – Адолф Хитлер – и неговото политическо движение, които застанаха зад своята държава и раса срещу талмудическите сили на интернационализма и глобализма, които искат да поробят и напълно да унищожат бялата раса и всички автентични националности, етноси и култури.

Ето как „Холокоста” беше фалшифициран и как беше изработен такъв план че, коварно и измамно изработената измислена история да продължава да се налага ежедневно.

В книгата си „Моята борба” Адолф Хитлер описва евреите като притежаващи „неоспорим капацитет за лъжене” и продължава, за да обясни идеята за техниката на Голямата лъжа в психологическата война и пропагандата, която организираното еврейство майсторски е използвало през вековете и до ден днешен, особено по отношение разказа за мнимия „Холокост”, за да фалшифицира историята и психически да експлоатира масовата публика.

(…) голямата лъжа винаги има определен потенциал за правдоподобност; защото широките народни маси винаги по-лесно се покваряват на по-дълбоките пластове на емоционалната си натура, отколкото съзнателно или доброволно; така в примитивната простота на техните умове те са по-готови да станата жертва на голямата лъжа отколкото на малката, тъй като самите те често казват малки лъжи по дребни поводи, но биха се срамували да прибегнат до лъжи в по-големи мащаби. Никога не би им хрумнало да измислят колосални неистини и не биха повярвали, че други ще имат безочието да изкривят истината така скандално. Въпреки че фактите, които доказват, че това е така, могат да станат ясни за умовете им, те ще продължат да се съмняват и да се колебаят и ще продължат да мислят, че може би има друго обяснение. Защото голямата безсрамна лъжа винаги оставя следи след себе си, дори и след като е разкрита, факт, който е добре известен на всички експерти лъжци по света и на всички, които заговорничат заедно в изкуството на лъжата. Тези хора знаят твърде добре как да използват лъжата за най-долни цели.

Имайте предвид тези дълбоки прозрения следващият път, когато бъдете изложени на безкрайния обстрел на „Холкост” пропагандата, излъчвана от еврейският Холивуд, от средствата за масова информация и от образователните и политическите институции в Америка и по света.

Източник: therealistreport.com


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

12 thoughts on “КАК БЕ ФАЛШИФИЦИРАН „ХОЛОКОСТЪТ”

 1. Е, все някога всичко ще излезе на яве и Хитлер, ще бъде разглеждан като интернационален герой, опитал се да освободи Европа и въобще света, от тази напаст.

 2. Въвеждането на закони, забраняващи отричането на Холокоста показва, че това не е историческа истина. За отричането на никоя друга „историческа истина“ няма такава забрана. Да не говорим за т.нар. „ревизионисти“, първите от които са концлагеристи, но опровергават лъжите за „милионите евреи“ и „газовите камери“:
  http://www.bgpatriot.com/web/bg/topics/zionism/holocaust.php

 3. Веднага след края на Войната еврейската пропагандна машина,чрез двете си изчадия-Комунизма и Демокрацията, започва съзнателно и целенасочено да изкривява същността на националсоциализма и личността на Хитлер. Така се оформят два типа митологични образи.

  Комунистите показват Хитлер като маниакален убиец, жаден за власт човек, целящ да пороби света, зъл гений, който използва гигантската си мощ за разрушения и убийства. Придават му се свръхчовешки способности с цел да се възвеличае подвига на червената армия и лично на комунистическия изрод Сталин.

  Демократите, изхождайки от собствените си слабости, го описват като психически неуравновесен, истерик, психопат, с треперещи ръце, сексуално извратен, импотентен, дори хомосексуалист.

  Понастоящем тези две представи са обединени и така се оформя съвременната ЛЪЖА. Днес името на Хитлер предизвиква у различните хора различни асоциации. Най-плиткоумните знаят само едно-Хитлер е луд. Някои от тях изобщо не познават историята, не знаят дори кой е Хитлер. Това обаче не им пречи да знаят, че е луд. Впрочем те рядко тормозят крехкото си съзнание с такива сложни, пък и никому ненужни въпроси. При хората от следващото стъпало на интелектуалната стълбица възниква вече и въпросът с евреите. Хитлер е лош-избивал е евреите. А защо ги е избивал? Защото е лош. Това е тяхната логика.
  Така наречените средно интелигентни граждани намесват и ценности като хуманността, човеколюбието, някои са чели нещо повече за газови камери и т.н. Хитлер е убиец-казват те и не осъзнават, че така жестоко се самоoбиждат. Хитлер е убил 6 милиона евреи (по ЕВРЕЙСКИ данни, независимите са обявени за „антисемитизъм“), а Сталин-20 милиона руснаци. Да, но сега Хитлер е олицетворение на злото а Сталин-историческа личност от средата на 20-ти век. Защо ли? Може би който убива евреи е убиец, а който убива руснаци, германци и т.н. е политик, държавник.

  Между другото Бухенвалд и Освиенцим са като увеселителни паркове в сравнение с архипелага ГУЛАГ. По интелигентните вече могат дълго да говорят за демократичните ценности, за липсата на разлика между комунизма и нацизма, за правото на съществуване на всеки народ, за толерантност, търпимост…..Те точно това и правят-заливат ни чрез вестниците, телевизията и радиостанциите с тази помия.

  Средностатистическия Българин няма и представа какво е това антисемитизъм, но знае, че това е най-лошото нещо на света. Излиза един „политик“ по телевизията и заявява-„Ние (те!) ще се борим безмилостно с всички прояви на антисемитизъм и ксенофобия.“ А гражданина пред екрана очаква борба с бедността, безработицата, корупцията.“Какво ли е това нещо-мисли си гражданина-което е по-лошо от глада и мизерията, та първо с него ще се борим, сигурно е нещо страшно“Тази категория хора искрено вярва в това, което пише и говори, затова го прави толкова убедено. Последната група-тази на най-интелигентните, е наясно как стоят нещата, но има интерес останалите групи под нея да не ги знаят.
  А Хитлер си е Хитлер. Каквото и да се говори за него. Името му няма лесно да се забрави. Защото делото му е толкова голямо, че не може да бъде засипано с кал, колкото и усърдни да са еврейските му противници. А кой знае-може един ден тези лъжи да бъдат разобличени.

 4. Ротшилдови са група евреиски капиталисти които контролират пресата опитваща се да наложи марксизма и с които трябва да се заемем.Адолф Хитлер volkischer beobachter 1921 година.
  Ротшилдови разпалват революции и войни, заробват народите чрез заеми и дългове.Адолф Хитлер 1922 година.
  На 30 Януари 1933 г. Адолф Хитлер е избран за канцлер на Германия. С идването си на власт той изхвърля евреите от ръководните постове в държавата. В резултат на това, през Mарт 24, 1933 година евреите обявяват война на Германия,през юли евреите организират Световна конференция в Амстердам, на която настояват Хитлер да възстанови всеки един евреин на предишният му пост. Хитлер отказва.
  През 1935 та година Хитлер създава закони (Нюрнбергски закони) според които всички евреи губят правото да управляват банките на страната, агента на Ротшилдови по това време е Макс Варбург който губи банката си и малко след това напуска страната.

  През 1938 ма година банката на Ротшилд в Австрия е затворена след обединението на Австрия и Германия. Същата година Луи Натаниел дьо Ротшилд е арестуван във Виена и задържан за откуп, предложени са 600 000 щатски долара равняващи се на 10 милиона днес които са отказани от националсоциалистите. В крайна сметка той е бил освободен за 21 милиона щатски долара, днес струващи $ 352 585 000. Най-големият откуп в историята на дадено лице.Богатството му е разграбено и той никога повече не го вижда. Разкошният му замък, пълен с произведения на изкуството, е разрушен.Това е първия случай в историята когато член на Ротшилд е арестуван и пуснат срещу огромна сума, като заедно със това гражданството му е заличено и дома му е унищожен. През 1940 г., в резултат на Германската окупация на Франция през Втората световна война, родителите и сестрата на Гай дьо Ротшилд бягат от Франция и заминават за Америка, Гай дьо Ротшилд става доброволец в Френската армия и е командир на рота в механизирана дивизия, след разгрома на Франция е принуден да се оттегли и бяга в Англия.Гражданството на него и на семейството му е заличено, всичко им е отнето. През 1943 та година прави опит да се върне в Франция с кораб но кораба му е атакуван и потопен, прекарва 12 часа във водата след което е спасен.През 1940 та година националсоциалистите създават филма Die Rothschilds (Ротшилдови) в който показват как фамилията печели пари чрез интриги и спекулации на борсите и чрез въртенето на голям капитал.

  Още веднъж конспирацията на жалки, корумпирани политически създания и алчни финансови магнати се изявиха за които войната означава укрепен бизнес.
  Интернационалната еврейска отрова върху хората започна да агитира против мира и да разяжда здравите умове.Медйите манипулират общественото мнение,спрямо тези които желаят мир, наричайки ги слаби и предатели, за да предадат опозиционните партии и да елиминират вътрешната съпротива на тяхната криминална политика на война.
  Евреите и масоните, въоръжените индустриалци и военни спекуланти, индустриалните търговци и безскрупулните борсови агенти, представиха войната като нещо, за което трябва да копнееш и което да желаеш.
  А. Х

  Преди всичко, тази война доказва неопровержимо самоличността на плутокрацията и болшевизма, и общата амбиция на всички евреи да се експлоатират народи и да бъдат превърнати в роби на тяхната международна гилдия на престъпници.Със същата международна организация от престъпници ние пак ги срещаме като нашите общи врагове в Германия, един съюз между фондовата борса във Франкфурт и на “Червено знаме” в Берлин, сега отново съществуват международни еврейски банкови къщи в New York, еврейската-плутократска класа на лидери в Лондон, и евреите в Кремъл в Москва. ”
  А.Х

  Не е вярно, че аз, или който и да било друг в Германия, исках война през 1939 г. Тя беше желана и провокирана единствено и само от онези международни политици, които бяха или от еврейски произход, или пък работеха за интересите на евреите. Аз направих толкова много предложения за съкращаване и намаляване на въоръжаването, които идните поколения няма да могат да обяснят цяла вечност, че отговорността за избухването на тази война не може да тежи на мен. Нещо повече, никога не съм искал това – след ужасната Първа световна война, да се повдигне втора срещу Англия и дори срещу Америка. Могат да изминат столетия, но от руините на нашите градове и от паметниците на нашето изкуство отново ще се надигне омраза към хората, които в крайна сметка са единствено виновни – международното еврейство и неговите помощници.

  Само три дни преди избухването на германско-полската война, предложих на британския посланик в Берлин решение за германско-полския проблем – подобно на проблема с областта Саар – да бъде под международно наблюдение. Това предложение също не може да бъде премълчано. То беше отхвърлено единствено защото отговорните кръгове в английската политика искаха война, отчасти заради очакваните бизнес изгоди, отчасти водени от пропагандата, поддържана от международното еврейство.

  AB Администратор: Внимание!
  Редактирано за да се съберат коментарите само в един. Прочетете правилата за коментарите!

 5. Цялата статия казва, че Хитлер е положителна личност! Всеки който води война и отнема човешки животи е недостоен, независимо от неговата раса, пол и етнос! Войната е най античовешкия бизнес! Човешкия род върви по грешен път, алчността и жаждата за власт погубват човечеството!

  • Кажи го на евреите които предизвикаха войната и на сталин който искаше да удави в кръв цяла европа но в крайна сметка взе половината, Хитлер война не е искал, напъни си малкото мозъче и разучи какви изродщини е ставало в данциг преди да вкара войски в полша, а и световна война започнаха евреиските слуги от англия и франция, преди това войната беше локална между германия и полша, скапаняк тъп

   • Повечето хитлеристи са с много малък умствен капацитет.Добре, че е бил Хитлер, та сега евреите да са жертви.Ами за финансирането му от САЩ какво ще кажеш или това е спекулация.Много е тежка диагнозата като си си създал кумир и не го пускаш, дори да виждаш истината.

   • Националист пък обижда своите хора, на това ли те е научил Хитлер?

   • много хора по това време са разпознавали хитлер като единствена надежда за борба срещу новото робство – новият световен ред. САЩ ,по-специално не са го финансирали, но е имало хора, като Хенри Форд, които са го подкрепяли. Самият Хенри Форд е получил заплахи за живота си, за да оттегли публикациите си за интернационалните евреи и кандидатурата си за президент. След покушението срещу него, получава бележка, че това е било само предупреждение и следващият опит ще е успешен. След това той се отказва от борбата си срещу евреите и се предполага, че е финансирал хитлер.

   • Защо е тази омраза и анонимност? Аз поне имам смелостта да си покажа лицето!
    Ти понеже си много Умен си избрал псевдоним на психопат и Убиец!

    AB Администратор: Внимание!
    Събрани са двата коментара в един!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s