Делян Добрев ще представи възможностите за проучване и добиване на газ и нефт в Черно море на OTC 2015 в Хюстън, САЩ

Delyan-Dobrev-stava-dnes-na-34-godini.Председателят на Комисията по енергетика в Народното събрание Делян Добрев ще представи възможностите за проучване и добиване на нефт и природен газ в Черно море пред водещи фирми от САЩ и света, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Това ще стане по време на водещото в световен мащаб изложение OTC 2015, което се провежда в Хюстън, САЩ.

Заедно с Добрев страната ни ще представят и заместник-министърът на енергетиката Жечо Станков и Делян Димитров от Съвета на директорите на „Булгартрансгаз“.

Основен акцент в представянето на България ще са възможностите за работа в български води, които се разкриват след стартирането на процедурите за търсене и добиване на нефт и природен газ в блоковете „Терес“ и „Силистар“.

По време на участието си в изложението и съпътстващата го конференция, българската делегация ще проведе работни срещи с представители на едни от най- големите американски компании.

Източник: focus-news.net


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

5 thoughts on “Делян Добрев ще представи възможностите за проучване и добиване на газ и нефт в Черно море на OTC 2015 в Хюстън, САЩ

 1. Тая масонска мека китка няма начин да не ни натресе на някаква голяма беля! Защо трябва пак да даваме концесии на някакви изроди, които не ни плащат нищо за това а ще ни дерат кожите като ни продават собствените природни богатства! Аман от тия мръсни и долни мекерета от ПП ГЕРБ! Цялата политическа класа в България е престъпна и продажна сган, но тия от ГЕРБ са на първо място по всички долни прояви!!!

 2. Не пише че е шистов газ .Само по-конвенционален начин.Не разбирам как във вода ще се точи шистов газ.

   • Прави се манипулация че ще се извлича шистов газ от водата ,а това как ще стане.Използва се да се настроят хората.

   • Никъде в статията не пише, че „ще се извлича шистов газ от водата“. Така че може да се сметне твоят коментар за манипулация, която да отклони вниманието на читателите.

    ПОВТАРЯМ:

    1 – Не пише, че ще се добива шистов газ от вода!!!
    2 – Делян Добрев СИ Е шистак!!!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.