Алергенна планета

Allergy planet (2008)Ние сме в плен на епидемия от алергии. Преди 50 години един от 30 е бил засегнат, но днес във Великобритания е почти един от всеки трима. Това е една от най-големите загадки на съвременната медицина. Пътуваме по света в търсене на отговори, от най-отдалечените обитаеми острови до замърсените центрове на Калифорния и Великобритания. Срещаме се с потърпевши и учени, които са посветили живота си опитвайки се да разгадаят мистерията – защо ставаме алергични към нашия свят.


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

2 thoughts on “Алергенна планета

  1. Аз съм почти на 30г. и като се замисля за моето детство и това на сегашните… Изумява ме фактът, че аз и тогавашното поколение си бяхме здрави. Образно казано – можехме да плуваме в отходната вода и да не се разболеем. А сега първо ти тъпчат ума с пропаганда, че ако излезеш на вън в природата си застрашен от хиляди болести и после ти връчват кашон със спрейове, таблетки и мехлеми, услужливо наречени „превантивни лекарства“… След което, все пак се разболяваш и ти обясняват, че видиш ли ти си тъпо парче и вместо да си пръскаш спрея в устата си си го пръскал в гъза. На края ти боцкат възпаленото дупе с 20см игла и неизвестна субстанция, за която ако попиташ, ти се обяснява с научни термини, колко е полезна и че не само ще те излекува, а дори и ще предотврати бъдещи… хммм… инфекции. Излизаш от кабинета на доктора с нагласата, че вече си „чист“, въздъхваш облекчено и… пак се разболяваш след време.
    Ех… Бог да ни е на помощ!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.