Чии са циганските гета?

Над този екзистенциален въпрос мътят мъдри мисли „фронтмените“ на либералния правозащитен напън.

6992_big

А днес, пред Народното събрание, 30-тина български гражданки от цигански произход протестираха срещу „езика на омразата“, макар и трудно сричайки, предварително написани „хелзински“ мантри, но отказаха да осъдят циганския расистки и ксенофобски вик „Българите на кайма“.

Патетичен интелектуален правозащитен спазъм на грантовите правозащитници и придадените им саксиени журналисти. След като девизът на циганската автономия „Надежда“ в Сливен „Българите на кайма“ стана обществено достояние, грантовите и саксиени правозащитници и „журналисти“ бяха впрегнати от заплатодателите си да замазват положението.

Да философстват, разсъждават, интелектуалничат и оправдават расисткия цигански девиз „българите на кайма“.

Посетете страниците в световната мрежа на тези организации, комитети и т.нар. „правозащитни журналисти“ на издръжка на фондация „Америка за България“ и подобните им и ще се насладите на мисловния спазъм и логически гърч, да вмениш расисткия, ксенофобски, човеконенавистен вик на сливенските цигани „Българите на кайма“ във вина на..нас българите.

Въртят, сучат, обясняват циганската битова престъпност, циганските „традиции“, известни по света, като педофилия, скотския живот в катуна и махалата с нашата българска „нетолерантност“.

Ние излизаме виновни, че в държавата ни се вихри зверска битова престъпност, извършителите, на която са български граждани от цигански произход, които убиват млади момичета и възрастни хора с брадви, лопати, моторни резачки с цел грабеж.

Ние излизаме виновни, че обитателите на циганските махали често правят деца на 11-13 годишните си роднини по низходяща линия. И наричат това традиция. Гордо при това.

Ние излизаме виновни, че обитатели на катуна, без трудови навици убиват български граждани с лопата за 20 лева и се връщат на свобода след условни или смехотворни присъди.

Хелзинкско-ДВ правозащитния грантов картел „обяснява“ наличието на етническа, битова, зверска престъпност, извършвана от обитатели на циганските махали с особеностите на българския национален характер.

Автор: Ангел Джамбазки
Източник: lentata.com


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

4 thoughts on “Чии са циганските гета?

 1. цаганските гета са ваши г-н Джамбазки и на кликата от престъпници които ни управляват вече толкова години чрез тях тази престъпно – политическа каста се мъдри в парламента и не сама там.

 2. „Чии“ са гетата? В смисъл на обитатели? Или в смисъл на собственици? Или в смисъл на създатели и идеолози на това явление?

  Обитателите там са цигани, това си е ясно. Собственици и управители там са циганските мафиоти, което също е пределно ясно. Но създаделите, поддръжниците и идеолозите на гетата са соросоидните НПО-та като „Антибългарския хелзински клеветет“, и всички тям подобни, финансирани от запад.

  Гетата няма как да не са продукт на фашистка идеология. Но кои са фашистите?

  Не са фашисти тези, които показват гетата и обитателите им в цялата им „красота“. Фашисти са тези, които култивират гетата. Да ги изброявам ли, или сами ще се сетите?

  А пък най-големите фашисти и нацисти са тези, които финансират цялата идея. Както и в случая с Хитлер и фашистка Германия, парите идват все от там – с все същата цел и по подобна схема. За „спонсорите“, дали евреи са в гетата, или цигани – няма никакво значение. Схемата е същата. Важното е да има етнически враг и той да бъде обвинен за всички проблеми и беди в конкретната страна. А кукловодите с пачките си остават в сянка. Блеещите овце никога не ги забелязват.

  Не казвам, че циганите са цветенце за мирисане. Те са много сериозен проблем. Но той иска съвсем, съвсем ДРУГО решаване, а НЕ ТОВА, което услужливо ни предлагат някои „патриоти“. Циганите са само инструмент, с който външният враг много умело ни манипулира. И смята да го използва чрез самите нас, и в крайна сметка, против нас. Врагът изкуствено създава проблем чрез едни лица и организации (негови агенти), след което други негови агенти ни предлагат да го „решим“ по най-неподходящия начин – така, че „решението“ да бъде сто пъти по-лошо от самия първоначален проблем.

  Днес патриотите не са тези, които ви настройват да мразите циганите. Патриотите на България са тези, които се опитват за изобличават истинските врагове – провокаторите, кукловодите. Които ви обясняват кой и защо създава гетата. Които се борят против явлението „гето“ и против създателите му, а не против обитателите му. Както винаги, истинските фашисти се правят на патриоти, докато същевременно обявяват патриотите за „фашисти“.

  Но и това е полезно. Някои хора вече прекрасно знаем чий пропаганден маниер е това. Кой прави пропаганда, като най-елементарно обръща истината надолу с главата и на черното вика бяло, а на бялото черно? До болка са ни известни тези. Елементарни са като кравари, каквито всъщност са били предците им. От тяхната родина нахлува световният фашизъм. Пък и изобщо всички сериозни проблеми в света.

 3. Шокиран съм от етнически нетолерантната реторика в този сайт! Вие май искате да докарате инфаркт на БХК вожда Красимир Кънев? Колкото до творческия запек на грантовите фондации, толкова по-добре! Плоската им пропаганда ще стане ясна дори и за не особено интелигентната част от обществото, засипвана от 25 години с либерални песнопения за толерантност и многообразие.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.