Хлябът от ГМО пшеница води до хронична умора

Най-разпространеният хранителен продукт, използван от средностатистическия човек е хлябът. Той е един от най-древните и полезни продукти, ползата от който особено се отбелязва от докторите и учените.

Хлябът и пшеничните продукти неизменно присъстват във всекидневното ни хранене. Той е почитан от всички народи по света.

Скорошно изследване обаче кара да погледнем на хляба от съвсем друг ракурс. Оказва се, че съвременният хляб и хлебни продукти, които се предлагат в магазините в доста богат асортимент, не само не носят полза, но и дори могат да нанесат вреди.

GMO-alert-Eating-GM-wheat-may-destroy-your-liver-warn-scientists

В последните няколко десетилетия съвременният човек умствено деградира. Най-често това се проявява в неспособност за съсредоточаване върху решаване на конкретна задача.

Хлябът от ГМО пшеница е виновник за възникването на една от болестите на века – постоянната умора. Плашещо голям брой хора по света се оплакват от симптоми на постоянна умора.

Тъй като допреди това докторите не са се сблъсквали с този проблем, се е наложило да се създаде напълно нов медицински термин – замъглен мозък.

С него се обяснява състоянието, в което имате чувството, че мозъкът ви е в мъгла и затова не можете да се справите с работата, която ви се налага да свършите. Виновен за това е хлябът от ГМО пшеница.

Сортовете пшеница от новите поколения се отличават със съдържание на генномодифициран белтък, който става причина за хроничната умора и за натрупването на излишни килограми.

Употребата на големи количества хляб, предизвиква дефицит на целулоза в организма, а без нея мозъкът не може да функционира нормално. Съвременната пшеница силно се различава от тази, отглеждана преди половин век.

В съвременната пшеница, която се използва за производство на хляб и тестени изделия, се съдържа глиадин. Това е белтък, който има действие, подобно на опиатите.

Заради ефекта на този белтък се активират някои рецептори в главния мозък, които предизвикват желание да се изяде повече. Затова понякога имаме желанието да изядем целия хляб, особено ако е мек и топъл.

Употребата на хляб от ГМО пшеница, освен че води до хронична умора, която е необоснована от физически или умствени натоварвания, става причина за поява на разсеяност и липса на концентрация на вниманието.

Източник: gotvach.bg


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.