Да дръпнем чертата

anonymous

Купиха земята ни, унищожават историята ни, убиха вярата ни, ето как заличиха един от най-древните народи в света. От горда България, с една от най-големите армии в Европа и с индустрия, господстваща в световен мащаб. Българите, на челно място в света по образование и със стандарт на живот като на Шрейцария. Над 50% от населението – горди собственици на къща и вила. Над 90% със собствено жилище. Едно толкова развито и образовано общество, с много свободно време за размисъл е имало опасност да се превърне в заплаха за великите сили и те решиха да му промият мозъка, и да го накарат да се бори за свобода и демокрация. Не, че не бяха свободни, ама се захласваха по Запада.

Вече бяха потенциални роби на материалната измама. Слушаха песните на Джон Ленън, но така и не разбраха смисъла им. И сега 25 години по-късно, все още вярват на телевизора, по-бедни, гладни и глупави от всякога, общество на бармани и футболисти, политици и чалгаджийки, готови да продадат майка си за пари, обслужващ туристически персонал, чиято единствена гордост е, че Бербатов вкарал гол на майната си. Хора,чиято единствена радост е нещастието на ближния. За да се изхраним, разчитаме на туризъм. И с право хората се чудят, за какво им е образование, при положение, че ще носят чинии и ще мият кенефи, ще сменят чаршафи и ще обслужват глупаци с коефициент на интелигентност 3 пъти по-нисък от техния.

За съжаление, дори и тази проста констатация не е в състояние, да ги трогне и накара да се изправят срещу западния поробител, защото те си мислят, че са свободни и, че политиците са виновни за всичко. Вече 25 години ги сменяме и резултатът е все един и същ.

Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат! От борба за свобода еволюирахме в борба за хляб, а даже нямаме право да протестираме. Ебем ти и псевдо свободната демокрация. Че те, либийците бяха по-свободни при Кадафи. Но и тях ги освободиха от добрата им участ!

Автор: анонимен


Искате ли да пишете и вие в ANONYMOUS BULGARIA? Пращайте ни вашите текстове тук!

Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

19 thoughts on “Да дръпнем чертата

 1. Поздравления за статията, кратка, но съдържателна. за съжаление „събуждането“ е трудно и не е достъпно за замъглени мозъци! докато се дракаме за политика, пари, спорт и други идиотщини, току виж то се свършило…

  • всеки се събужда от различни сънища….турски ,.руски ,/германски …американски…ха ху хихи..ала бала/..,б9йдпж,пйфйм
   искам да кажа поговорката..“….като си овца – вълци много….“ и от изток и от запад…..че и от юг и север…..човек за човека е вълк….

   AB Администратор: Внимание!
   Събрани са двата коментара в един. Нарушенa e точкa 5. Прочетете правилата за коментарите!

 2. Не се филмираите живота е хубав, просто яжте повече ГМО ваксинирайте се редовно и слушаите по-често радйо Веселина за да бъдете по здрави умни и красиви. Ако нещо ви наболява,не се притеснявайте медицината е напреднала вече има хапче за сичко само питаите JPто. Гледайте телевизия и турски сериали, не си губете свободното време за глупости и конспираций, плащаите си данъците яжте, пиййте и си носете новите дрешки една 20ка и оркестъра да свири и ще видите колко по лесен, и щаслив може да бъде живота.. Другите неща маловажните ги оставете на Началника и Боко те ще се погрижат най-добре за вас. Да живейй бат Бойко само неговата кърма, ще ни оправи, без него сме за никаде. Сигурен съм че един хубав слънчев ден като му дойде времето и ББ бъде застрелян публично, ще бъдо обявен за мъченик и национален герой и ще бъде канонизиран като Свети Боко Огнеопорец и бъдещтите мургави поколения, ще учат че се е билл съз лошите за правдъ и свободъ!

 3. Истината е, че в момента няма и в близкото минало не е имало такова нещо като „свобода“ и „демокрация“! Разберете че нито американската режим, наричан „демокрация“ нито съветския комунизъм е хубава система…

 4. СТИГА ВЕЧЕ !!! Ще кажа само това,че“глупавите“ комунисти оставиха българите , повече от три поколения даживеят в МИР И СЪЗИДАТЕЛЕН И ДОСТОЕН ЖИВОТ,а сега живееме в постянен геноцид.Учудва ме това,колко издражлив и жилав народ е българският. ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН ОТ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО!!!

  • ……“българите само три поколения ли сме..досега…..смешник….преди това какво е имало..-…нищо ли..?а от руското робство….В.Левски-“–който ни освободи,той ще да ни и зароби “айде модерно–-ще сме зона на влияние…лвдсижцие;лжшвлщю;/бшлц

 5. Направо се чудя какво да кажа. Това, дето сте го написали по-горе е 100% вярна констатация И нищо повече. Дори вече се уморих да пиша по форуми разни, ……. и че нямаме вече и човешки и времеви ресурс да реагираме, да се противопоставим на тези, които ни причиниха цялото това зло. Смисъл от констатации кой е виновен повече вече няма. „Успокоява“ ме само, че не само България е в това положение, че не само ние сме идиотите дето спомогнахме да ни унищожат нас самите. Ами, вижте далеч дори по-борбената от нас Сърбия бе унищожена по същия начин и то пред очите на Русия. Цели държави в цветущо състояние в материално, и в социално , и в културно отношение бяха заличени: Азърбайджан, Армения, България …. целия СИВ ……. и така нататък до целия Съветски съюз и Юголславия. Ами арабите – Тунис, Либия, Египет, Ирак, Сирия ……. Очевидно, че човешката алчност и въобще – стремежа към материалното са първоопределящи. Многомилионните народи на всички изброени по-горе държави позволиха на шепа властимеещи в собствените им страни, подкупени от англо-саксите в лицето на Англия и САЩ (с всичкте им останали поддържници от Западна Европа) да унищожат за миг граденото с толкова труд, пот и кръв. И при това, че тези народи имаха развита култура и с много високо образовано население. Аз не искам повече да ме сравняват с вол и да оприличават България с турски кенеф. Аз не искам повече изродените в гените си мангали да колят и изнасилват българи. Аз не искам да гледам как собствените ни деца стават проститутки и педераси. Не го виждам изобщо мирен изход. Воловете могат да победят лъва и хиените само, ако са в стадото и с масата си ги смачкат. Другият начин е Русия по-най бързия начин да дойде тук на Балканите.

  • Не мислиш ли,че една от причините да сме на тоя хал е твоята любима Русия?

   • Русия или СССР? Има разлика!

    Дори има разлика между Русия, СССР и Руска федерация.

   • Няма разлика, приятелю. Народът е в основата. Руският народ не е агресор. Не го забравяйте!

    Вън от европейския съюз! Та ние винаги сме били в Европа!

    Вън от НАТО! Тези търговци на смърт от кого ни защитават?! Нещо се обърках…

   • ха ха ,че той и американския народ ако питаш ще каже че не е агресор…..всеки усетил се силен е агресор…добре айде не е народа а политиците му..е и какво от това…нали казват Америка – агресор….другите–Русия-агресор……….като не така какво търсеха в Афганистан….в тая Руска империя..после СССР…какво търсят чеченци,арменци,грузинци…прибалтийци…да не изброявям,че ме мързи да пиша..по желание ли са там……………..не били агресори…смехории………..

   • Прав си за руския народ, че не е агресор, но руския народ е едно стадо от кротки агнета, което стадо го стрижат, доят, колят, разселват (!!!), като животно, от както е седнал на ръководния пост Иван Василевич. 😦 Така, че руския народ не е нито Русия, нито СССР, нито РФ. 😉

    Не забравяй, че крепостничеството при селяните на руския народ отпадна през 1991 г. с разпадането на СССР. 😉 До тогава руските селяни нямаха паспорти и идваха в България на почивка ( в Сл.Бряг ) с едни странни документи, които бяха за еднократно излизане от СССР. А правата на руските селяни бяха … основно сведени до това да работят в местния КОЛХОЗ. :-/

   • няма разлика–-имперски амбиции..

   • СССР и комунистите ни продадоха на САЩ за роби. 90-те години руснаците бяха подложени на същия геноцид като нас, ресурсите им бяха крадени от запада и олигарсите,а те тънеха в бедност. Така,че руски народ и Русия нямат нищо общо с нашето нещастие, комунистите у нас и там са виновни.

   • Драги Ники! Бъди умен и честен не позволявай да бъдеш зомбиран.Вникни добре в текста на известната песен на Пинк Флойд,за да видиш в какво плачевно положение се намираш.

  • аз пък ще извикам китайците––те са по-стара империя от ония англо-саксонски и руски дришльовци…………

   пикая на Русия ..и на Англия…САЩ…аз пък ще взема да извикам китайците…какво им е ..те са много по-стара цивилизация и империя от гореизброените дришливци…ама като ни освободят..от другите..те ще ни любят…един вид,,…//;’шха ха ха …

   AB Администратор: Внимание!
   Събрани са двата комантара в един. Нарушенa e точкa 5. Прочетете правилата за коментарите!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s