Представете си, че се събудите и …

Представете си, че се събуждате един ден и виждате по телевизията и в пресата новини, които никога не сте виждали преди това там. Представете си, че виждате заглавия, които са като „конспиративни теории“ и „език на омразата“.

2dcb2f34180Конспиративните теории са факти, за които евреите се страхуват да не бъдат възприети нормално и масово. А какво ще кажете за „езика на омразата?“, който евреите толкова много мразят да чуват.

btv1

Наслаждавайте се уважаеми читатели и вижте водещите новини, които никога не сте виждали досега.

c4ff27ceba0

Пиете си бозичката, хапвате си баничката и гледате сутрешните новини, такива каквито никога не сте чували.

847e5beb0Ето такива са заглавията, които трябваше да виждате, но уви. Не са такива. Световният ционизъм контролира медиите и ви пробутва западната геополитическа пропаганда за това как всички тези НПО помагат на обществото ни, как всички тези ЕРП-та ни продавали на цени, които сме си заслужавали, как било за наша полза да се променя историята ни, как сме били задължени да им плащаме на „ромите“ да си живеят приказно по земите на дедите ни докато ни избиват, изнасилват и крадат и т.н. Едва ли ще видите новини, в които дори се споменава името еврейско, на „божия народ“ от промити картуни-тарикати.

Untitled-1

Евреите, притежаващи всичките медии ще се погрижат за това да не дочувате за тях. Но пък чувате непрекъснато този „език на омразата“, който бил насочен към горкичките малцинствени групи от паразити в европейските държави. Престъпни малцинствени групи, за които се грижат световните еврейски филантропи. Реално те ги правят да са престъпни, но каква друга пък да е целта на този „съюз“ и лидерите му ако не и самото разделение и претопяване, унищожение на народите на стария континент. Всеки интересуващ се от това, каквото не ви казват медиите, знае че ЕС е създаден с тази цел. Корените му са по-еврейски от тези на Бенямин Нетаняху.

cleaver-RdeesДали някога сте чули нещо, дори мъничко, в българските медии за ционизма и каталога на диващината на Израел? Знаем, никога не сте виждали подобни теми в тях. Е, в някои страни хората някак си достигат по-смело до алтернативна информация, но за жалост в нашата държава тя не е ценена от генералната публика, а дори когато е ценена то съществуват прикрити интернационалисти водени от ционизма, каквито са и бедните душици от Биволъ, на които смело публиката праща финансова подкрепа за да продължавали да излагат „скритите от публиката престъпления и схеми“. Да, много удобно.

Заглавията, такива, каквито трябваше да бъдат не съществуват. Промиването на мозъците на гоите е целта на еврейската собственост, на пресата и медиите. Процесът на промиване на мозъци е резултат от взаимното усилие между евреите-ционисти, които притежават медиите и на техни колеги, които управляват Вашингтон, Брюксел и Лондон.

Не се заблуждавайте от думите на българските политически пионки, които ви казват, че „корпорациите“ притежават пресата. Не е така! Евреите притежават пресата и те не проституират своите, те проституират белите европейци. Синагогата на сатаната простира смъртоносните си пипала над цялата структура и можете да видите множество нашенски политици да са привиквани за показност.

1902833_4019364299214_1743488018_ndd7a38bf51Медиите винаги са били в услуга на ционистите, те ги контролират от векове наред. Демокрацията е еврейска собственост … комунизма също. А евреите, които владеят медиите, решават кой ще живее и кой ще умре, и кой ще победи на изборите.

Представяте ли си, колко би бил прекрасен светът ако евреите не контролираха повече медиите? Тогава щяха да се показват факти, а не удобни манипулации и перверзни „реалити шоута“. Дали тогава порнографията щеше да се издига в култ? Дали тогава „пайнерите“ чалгари щяха да съществуват? Или щяхме да видим за последно подобни признания:

photo_verybig_2432Накрая би просъществувала само истината, такава непокътната, каквато е била заровена някъде преди много, много време. Тогава, може би всички бихме заживели задружно в този свят. Само тогава.

Колко би било хубаво. Нали?


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

14 thoughts on “Представете си, че се събудите и …

 1. Един ден новините ще бъдат точно такива. Ще отразяват реалността защото еврейската диктатура Нов Световен ред ще се провали.Не знам обаче дали ще е в рамките на нашия живот и ще стане след много жертви.

  • Без жертви няма революция. А какви ще са жертвите и ще има ли оцелели?…

 2. Един пример, който добре илюстрира темата: нападките срещу ислямистите в З. Европа веднага биват определяни като ксенофобия и расизъм. Работата е там, че ЕС се нуждае от нископлатени работници, които да подбиват цената на труда. Освен това Съюзът се опитва да се превърне от икономическо обединение във федерална държава. Това е и една от причините да се внасят имигранти, които да размият националната идентичност. Все пак има интелектуалци (най-вече евреи), които критикуват мюсюлманите имигранти, но по конюнктурни причини заради борбата за надмощие в Близкия изток м-у Израел и съседите му.

  • Стремежът ЕС да се превърне в тоталитарна империя не е всъщност европейски, а много повече е щатски… Или по-скоро, на „световния елит“, уседнал предимно в САЩ. На когото САЩ са му главната „ударна сила“.
   Нещо повече – САЩ искат не само да превърнат ЕС във федерална империя, но и, колкото и да е странно това, искат да я имат тази империя слаба и раздирана от противоречия. Само такава може да бъде управлявана отвън и да бъде източвана икономически от САЩ. (А по-късно целта е да бъде включена в състава на още по-голяма глобална структура.)
   Ето защо например, Фашингтон натиска Брюксел да присъедини Турция към ЕС, въпреки че всички европейци разбират, че това направо ще убие Европа – такава, каквато доскоро беше. И европейците се съпротивляват, но въпреки това Брюксел натиска за щатския убийствен план.
   А щатският план е простичък. Съдържа примерно следните опорни точки – Европа да бъде 1. максимално разширена географски, 2. „единна“, т.е. силно централизирана с единен диктаторски бюрократичен апарат, 3. хомогенна, т.е. „мултикултурна“ – обезкултурена, обезверена, безпаметна и безлична, и 4. да бъде същевременно икономически слаба и зависима от САЩ във всяко отношение.

 3. Всички евреи ли са ционисти или само определен елит ? Всички евреи ли притежават медии или само тези които имат корпорации и пари ? Възможно ли е да притежаваш глобална медия без да имаш пари и корпорации ?

  Това което намирам като дефиниция за ционизма е: Ционизмът (от ивр.: ציונות — цийонут) е форма на национализъм на евреите и еврейската култура, поддържащ идеята за еврейска национална държава на територията, определяна като Земята на Израел.

  Тоест пропагандата на краен национализъм нещо различно ли е от ционизма ?

  Всички цигани ли са паразити или част от тях ? По социалистическо време същите тези малцинства не работеха ли наравно с българите и не бяха ли законите равни за всички ?

  • Всички евреи не са ционисти и не само определен елит са ционисти 😉
   Не всички евреи притежават медии и не всички евреи притежават медии, защото имат корпорации 🙂
   Не е възможно да притежаваш „глобална медия“ без да имаш пари 🙂

   Дефиницията, която си преписал не представлява такава в никакъв случай 🙂 Ционизмът е злонамерна и анти-човешка доктрина. Подразбира се с определението, че преследва и своите, т.е. евреите. Това е най-краткото възможно определение 😉

   Какво е според теб „краен национализъм“? Нека ти отговоря вместо да чакам, защото виждам на къде биеш 😉 Това за което пишеш се нарича „шовинизъм“, а такъв изразяващ характер е изключително определящ хора с агресивно мислене без значение към коя посока е насочено.

   О да, различен е ционизма и то много. Днес в ЕС не се преследват политически хора заради това, че влизат в малцинствена група, но се преследват хора, които оспорват аспекти от Холокоста. В Израел се преследват групи от хора с различно мислене също (и цвят на кожата – африканските евреи). Това се нарича ционизъм и е една от програмите в доктрината на ционистите.

   Аз думата „цигани“ я видях написана единствено в твоят коментар под тази статия 🙂
   В публикацията, под която пише пише „престъпни малцинствени групи“, чрез което се слага определение за част от вътре 😉

   О да, в различни времена беше различно и над това е наблегнато в коментираната публикация. Цитирам: „за които се грижат световните еврейски филантропи. Реално те ги правят да са престъпни“

   • Благодаря за изчерпателния отговор. А щом ционизма е анти-човешка доктрина целяща да изтреби гоите и всички икономически/политически системи са измислени от ционистите как може да се обясни факта, че в НРБ населението нарастна с над 2 милиона за периода на социализма и намаля с над 2 милиона за периода на капитализма ? Същото се отнася и за всички страни от социалистическия блок.

   • Гои 🙂 Друга дума от евреите за не-евреите, която се ползва от тях е „видове“, но различни племена са ползвали и ползват по различен начин думите, но с общото се свързва резултата „не-евреи“. Хората християни като мен, не определяме другите „видове“ с не-християни, не-българи и не-та днес в съвремието. Това е и разликата между нас и тях, евреи и християни. Обаче съществуват и християните ползвани от евреите за техните си неща, те са определяни като шабецгои.

    Има много хора по земята, има много политически и други сили по същата. Едните гонят едни цели за власт, други гонят други. Същото е и с териториите по земята. При евреите е същото. Те са различни „видове“ и имат дразги между тях. Те не са обединени, всички сме хора все пак. Нараствали сме тогава, защото е имало условия за по-добър живот. Използвал се е труда на хората за да произвеждат и продават и търгуващите с нас са били доволни. Днес сме стока и пазар, може би и поле за експерименти. Не произвеждаме, а сме евтина работна ръка. Нас ни поддържт слаби за да не сме фактор в нищо. Света се променя и с него ни променят и нас. Ако се хванат 1000 от най-големите банкери по света, то ще се установи, че всички те са от еврейски произход. А банките държат света в окови. Ефективно когато тръгнеш да търсиш за хората с власт, ще установиш, че винаги са замесени евреи. Какво целят и те не знаят, освен че да не работят за да работим ние за тях. Времената се променят, те вече не са робите на фараоните, ние сме техни роби 🙂

  • има една приказка, сигурно хитлер ще да я е казал, но е много вярна – дори и малцина евреи да са намесени в далаверата, единственото сигурно е ,че всички ще намажат 🙂

   • За днешните българи не е ли същото ? 🙂

   • Къде по-точно е същото, че сме най бедни в Европа. А евреите след великия холокост станаха царе на света. Колко от „успелите“ българи, правят нещо за България. Те това са едни зомбита на пари и власт, забравили език и родина,наричащи всеки, който ги критикува – хейтър. Ми, че те циганите живеят по-добре от нас, сигурно тези черни българи имаш предвид 🙂

 4. Всичко хубаво ама накрая се оляхте накрая… никой не може да се откаже от сексуалността си…. това не е нещо което си избираш

  • Да отричаш, че не съществуват хора, които са се отказали от сексуалната си ориентация е равноправно погледнато и от двете страни. Ето тук има повече информация по темата и нека истината възтържествува веднъж завинаги: Ex-homosexuals http://www.conservapedia.com/Ex-homosexuals

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s