Кампанията на Моше Кантор за сталинизиране на Европа

Просто посетете следващата среща на Европейския еврейски конгрес. Няма да е възможно да пропуснете омразата към белите и любовта към тиранията.”

Моше Кантор

Моше Кантор

Моше Кантор има мечта – мечтата за сталинистка Европа:

Д-р Моше Кантор, президент на Европейския еврейски конгрес, по време на откриването на четвъртия международен форум „Нека моят народ живее”, проведен в Прага в навечерието на международния ден за възпоменание на Холокоста, каза, че Европа е на ръба на „нови тъмни векове”.

Скорошните зверства в Париж, Брюксел и Тулуза са явна проява на дълбоките структурни проблеми, вкоренени в днешното европейско общество” – каза Кантор. „Това, в съчетание с продължаващите изборни успехи на екстремистки партии в Европа, демонстрирани на скорошните избори из цялия континент, показва, че за съжаление Европа е тръгнала по опасен път. Имаме нужда от практически решения, затова даваме приоритет на приемането на Eвропейски рамков национален устав за насърчаване на толерантността.”

Този примерен закон, изготвен от водещи европейски експерти и законотворци, и подкрепян от Европейският еврейски конгрес, определя границите на толерантността, които са изискването за сигурност. Той е предназначен да бъде паневропейски закон, който за първи път ще се занимава не само с общото задължение за толерантност, но и ще определя ценностите, които трябва да се спазват и границите на толерантността по отношение на малцинствените групи, сигурността на които е поставена под риск от други малцинствени групи и от техните страни-домакини.

„В краткосрочен план събирането на информация и разпространението й в Европа трябва да се увеличи. Сега вече е добре известно, че извършителите на нападенията в Париж са били под наблюдението на службите за сигурност и полицията. Въпросът за предотвратяването трябва да се реадресира, защото настоящата парадигма просто не работи ”- каза д-р Кантор. „Полицията и правоприлагането също трябва да бъдат подсилени.Това включва активното засилване на законите срещу подбуждане на омраза и антисемитизма, както и взимането на по-твърди мерки срещу тези, които подтикват към омраза и насилие.”

„Никога досега европейският интелектуален елит не е бил така обединен с висшето политическо ръководство на континента и с висшите законодателни експерти, както в тази конференция, за да се обърне искрено към истинските реални заплахи, пред които са изправени всички европейски граждани. Сега ние трябва да превърнем тези важни думи в реално действие”- каза Кантор. (Президент на Европейския еврейски конгрес, Моше Кантор: Европа на прага на „нови тъмни векове” на форума за борба с антисемитизма, расизма и радикалния джихадизъм, на сайта на Европейския еврейски парламент, 28.01.2015 г.)

Плашещо тоталитарно, нали? От седмици чакам безстрашните защитници на свободното слово като Марк Стейн (Mark Steyn), Ник Коен (Nick Cohen) и Денис МакШeйн (Denis MacShane) да осъдят този роден в Русия милиардер и неговия зловещ план да превърне Европа в реплика на сталинистка Русия, в която той самият е роден през 1953 г.. Все още чакам. Истината е, че Стейн, Коен и МакШейн не искат да зищитят свободата на словото. Не, те искат да ни отвличат вниманието, докато тя бива унищожавана.

Логиката е проста. Ако те, или други ревностни либертарианци, осъдят Моше Кантор, те ще разкрият централната роля, която играят евреите в унищожаването на свободата и създаването на тирания. В крайна сметка Кантор изрично призовава към неосталинизъм в името на европейските евреи. Изправени пред избора между това да защитят свободата, или да съдействат на тиранията, какво да правят ревностните либертарианци? Много е просто: те ще съдействат на тиранията. Марк Стейн дори използва същата нелепа реторика като Кантор:

„Вече дълго време за съжаление евреите играят по отношение на европейската толерантност ролята на „канарче в мина за въглища”. – Моше Кантор, 15.01.2015 г.

„Евреите винаги са канарчетата в мината за въглища, затова няма да са единствените в Европа, които да открият, че държавата я няма, когато ти е нужна.” – Марк Стейн, 16.01.2015 г.

Нека проучим твърденията на нашите двама велики еврейски интелектуалци. Идиомът „канарчета в мина за въглища” е свързан със старата практика да се използват канарчета, за да се установи наличието на отровни газове в мината. Малките птички са много по-чувствителни от хората, поради това газът въздейства първо на тях и така миньорите биват своевременно предупредени (канарчетата са особено чувствителни към наличието на метан и карбонов монооксид във въздуха, което ги прави идеално средство за установяване наличието на опасни газове. По тази причина миньорите в първите мини за въглища, които все още не са имали вентилация, са взимали със себе си канарчета в клетка. Докато те са пеели, миньорите са били сигурни, че има достатъчно въздух в мината. Мъртвите канарчета са били сигнал за незабавна евакуация – б. пр.).

Марк Стейн

Марк Стейн

Дали този идиом се отнася до европейските евреи? Добре, нека си припомним изказването на Кантор, че „днес има сериозни структурни проблеми … в европейското общество.” Най-големият проблем е присъствието на милиони нетолерантни, склонни към насилие мюсюлмани от Третия свят, които изяждат данъците на европейските държави. Но как са се озовали тук? Дали изобщо някога европейското бяло християнско мнозинство е гласувало за тяхното присъствие? Не, тъкмо обратното. Мнозинството се противопоставя на отварянето на европейските граници, но независимо от това мюсюлманското наводнение продължава. Защо? Защото евреи като Моше Кантор ги искат тук, за да унищожат Европа като континент на белите християни.

И кой пръв и най-зле пострада от тяхното присъствие? Не горките еврейски канарчета, а белите миньори, които създадоха мината. В Швеция от десетилетия се разразява епидемия от изнасилвания. Насилниците са мюсюлмани, а жертви са белите. В Англия министърът на труда каза, че вероятно има „около милион жертви на детска сексуална експлоатация.” И отново насилниците са мюсюлмани, а жертвите са бели.

Същото е положението навсякъде, където белите нации са обогатени с мюсюлмански имигранти, от Австралия до САЩ. Огромно количество бели са пострадали от тежки престъпления, извършени от мюсюлмани и други имигранти от Третия свят, за чието присъствие белите никога не са гласували. И тези убийства, насилия и побоища продължават от десетилетия. За сравнение евреи едва ли са пострадали изобщо. Евреите не са „канарчета в мина за въглища”: вместо това те контролират мината и са заети да я пълнят с отровни газове.

Но безсрамната дързост на Кантор и Стейн не спира до тук. И двамата непрекъснато настройват цигулките си, за да оплакват уникалния начин, по който евреите са „мразени” само заради това, че са евреи. Стейн казва, че „повече от десетилетие вече пише за метастазите на омразата към евреите в Европа.” Той навсякъде споменава „студената, продължаваща омраза към евреите” в Европа и „омразата към евреите в мюсюлманския свят.” Кантор използва тази осъдителна „омраза към евреите”, за да изиска нов, усъвършенстван сталинизъм. Стейн не обръща внимание на това, което казва Кантор, и продължава да изобличава мюсюлманите като врагове на свободата.

Но Стейн пренебрегва една друга, много по-широко разпространена омраза, която „метастазира” в Европа. Той трябва да я игнорира, защото тя разрушава лъжата за евреите като уникална жертва, лъжа, от която радетели за еврейското превъзходство като Стейн и Кантор печелят толкова много. Когато кандидат-мюсюлмански терорист беше вкаран в съда в Лондон през 2014 г., на заседателите им беше казано, че „подслушвателят в колата му го е записал как казва „мразя белите хора.” След масовото убийство в Шарли Ебдо в Париж стана ясно, че двамата въоръжени с огнестрелно оръжие мюсюлмани „са мразели местните французи.” Когато четирима мюсюлмански „младежи” бяха арестувани миналата година за жестоко двучасово изнасилване в същия град, те казаха, че са нападнали жертвата си, защото била французойка и защото „всички фрацузи са деца на курви.”

Във всяка бяла страна, „обогатена” с мюсюлмани, се повтаря една и съща история – небелите мюсюлмани мразят белите и извършват престъпления спрямо тях просто защото са бели. „Омразата към евреите” не е единственият ужас, който лъжци и измамници като Моше Кантор и Марк Стейн претендират, че е. „Омразата към белите” е много по-сериозна, по-широко разпространена и с много по-вредни последствия. Но нека бъдем точни – главните, които мразят белите, не са мюсюлманите. Основните врагове на свободата на словото също не са мюсюлманите. Ако Марк Стейн или други либертарианци поискат да разберат кой е главният враг, моят съвет е прост:

Просто посетете следващата среща на Европейския еврейски конгрес. Няма да е възможно да пропуснете омразата към белите и любовта към тиранията.

Автор: Тобиас Лангдън, Occidental Observer, 07.03.2015 г.
Превод: Десислава Атанасова / Българска Легия за информационна защита
Източник: theoccidentalobserver.net


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

5 thoughts on “Кампанията на Моше Кантор за сталинизиране на Европа

  1. Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец каза:

    махни от света турците потур4еняците помъ4еняците циганите саудите босненците албаните макидоните срърбите косоварите и е окей вси4ко по план

  2. Реално сталинската система е била далеч по-читава от по-късните извращения на Хрушчов и Брежнев – Сталин е позволявал лични стопанства до 200дка, по-късно дори 1ха, индивидуално и семейно занаятчийство, т.н. промкооперации собственост на работещите в тях с управителен съвет с реални правомощия и реално самоуправление.

  3. Що за глупост е това нещо „толерантност“, след като е задължение на едни, а за други – не? :-/

    … и как ще ме поучават, що е то държава и държавност, представители на „народ“, на който му е забранено да има държава? :-/

    … като са толкова ‘убави арабите и другите близкоизточни мюсюлмани, защо в Израел ги избиват? Защо в Израел са подложени на … геноцид???

  4. Поддържам тези загрижени канарчета. Време е да хванат кирките. Например в РБ има пустеещи земи. Да отглеждат картофи и да пасът агнета, които много се търсят. Не съм видял някой да мрази овчари и копачи на картофи. Идеята за насилствената любов обаче ми се вижда чиста перверзия. В по-новата история до 1941 година по Света е имало 120 гонения. Хванете се на почтенна работа и ще ви харесат. Първата стъпка например може да бъде пререгистрация на т.н. религиозна литература на база човеколюбие. Само след 2 поколения ще станете част от човешкият вид. Успех!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s