Какво не казва лекарят ви за детските ваксинации

person_reading_book_clip_art_16910В средата на ХХ век, концепцията за масово имунизиране звучи като добра идея: имаше смъртоносни детски болести и разработвахме ваксини, който можеха да ги предотвратят, следователно нека имунизираме всичките деца, така че да не се заразят.

И за да се уверим, че всички или почти всички деца ще бъдат имунизирани, ние направихме ваксините задължителни. И след като случаите на полиомиелит се понижиха драстично, и заболяването почти изчезна, броят на деца с морбили, паротит, дифтерия и коклюш ставаше все по‐малък и по‐малък, лекарите, родителите и здравните служител и кимаха одобрително за добре свършената работа.

Но в началото на 1980 г., някои родители и медицински специалисти в САЩ и на други места по света забелязаха, че има връзка между сериозните неблагоприятни последици за здравето, включително смърт, и ваксините.

С минаването на годините, все повече родители, лекари, и дори държавни служители започнаха да виждат тревожно нарастване на броя на децата с аутизъм, затруднения в обучението, разстройство с дефицит на вниманието, ювенилен диабет, ревматоиден артрит, синдром на внезапната детска смърт (СВДС), астма и други заболявания.

Подозренията им нарастваха заедно с поставените на децата ваксини. Независимо дали ваксините са напълно или частично причината за здравословните проблеми, или дали имат никаква роля, все още не е установено научно, но едно нещо е ясно: родителите са загрижени и объркани за ваксините.

Това безпокойство и объркване накара много родители и специализирани медицински специалисти да надигнат глас в знак на протест срещу опасните ваксини, и тези гласове най‐накрая подтикнаха здравни и държавни служители да предприемат действия.

През 1986 г. Конгресът прие Националния закон за увреждания на децата вследствие на ваксинации (National Childhood Vaccine Injury Act), който официално призна, че нараняванията от ваксините и смъртни случаи са истински.

Автори: Д‐р Стефани Кейв и Дебора Мичел
Прочетете/изтеглете книгата от тук: vaksini.eu


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

7 thoughts on “Какво не казва лекарят ви за детските ваксинации

 1. Доктори , спрете да заблуждавате хората.Напълно съм уверена,че ваксините са виновни моето внуче да стане АУТИСТ !До тройната ваксина всичко беше наред.Радост и любов.
  Сега е тъга и мъка.Който не го е преживял приказва за да си вярва.

 2. Поредната конспиративна простотия по темата, много допадаща на някои мамки, с претенции да разбират и от медицина!

  • Господин Иванков, ако в семейството Ви има човек, който е увреден от ваксина и връзката между ваксина- състояние, е констатирана от лекари (предполага се, че те разбират от медицина) ,какво бихте направил? Ще преосмислите отношението си към ваксините или ще продължите да ваксинирате до смърт?

  • Господин Иванков, благодаря Ви за този коментар, но за съжаление масата хора са игноранти и вярват на всяка дума, без значение дали е придружена с доказателства,статистически изследвания или не. Науката с години е доказала чрез експерименти и други хора като Вас, че милиони деца оцеляват годишно благодарение на ваксините,и че хиляди деца умират от болести които са лесно предотвратими от ваксини.

  • Ваньо, ако си доктор , дал клетва и т.н.т ,би обяснил на въпросните, както ги наричаш съркастично – „мамки“, какъв е съставът на ваксините , вместо да апострофираш ненужно!
   Явно ти разбираш от медицина и е логично да изкажеш полезен коментар .
   Аз не съм мед. лице , но съм чел , че има живак например и сигурно не само!

 3. Много хубаво, че зачеквате тази тема, която силно вълнува и мен, макар все още да нямам деца. Обаче не казвате нищо конкретно и детайлно. Това обобщение в статията го знаем и ние.

  • Вилияна, концентрирай се душа! Това е обобщение е към книгата, за която става въпрос. Погледни отново статията, там където пише това: „Прочетете/изтеглете книгата от тук: vaksini.eu“ натискайки хипервръзката ще те препрати да видиш/прочетеш цялата книга.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s