Епидемия от изнасилвания на бебета

Доста често се срещат твърдения, че скандинавските страни са витрина на Запада. Едни от най-високите доходи в света, уредени социални системи, мулти-културно общество, широко отворено за легални и нелегални имигранти от Азия и Африка. Въобще, дори не просто витрина, а направо реализираният на практика западен рай. Едва ли не осъществената утопия и сбъднатата мечта на човечеството за справедливо, хармонично и най-вече, естествено, демократично общество. Тоест, ето на какво е способна демокрацията – ни повече, ни по-малко да построи направо рая на Земята…

crying-aby-with-hands-on-head

При наличието на такъв привлекателен образ на райската витрина на Запада, естествено, е любопитно да погледнем какво се случва отвъд витрината. Вътре в самия рай. Да се порадваме малко на демократичната хармония в нейния завършен вид. Кулминацията, така да се каже, на самата демокрация.

И като надникнем отвъд така широко рекламираната витрина на западното общество, ще видим следното…

В скандинавските общества зачестиха случаите на изнасилване на бебета.

Полицията съобщи, че бебе на възраст 1 месец е групово изнасилено в Драмен, Норвегия, като в оргията са участвали също майката и бащата. От домовете на „инфантофилите“-съучастници (така в Скандинавия наричат сами себе си любителите на секса с бебета) са иззети хиляди видео-клипове и снимки на оргии. Криминалната полиция („Крипос“) твърди, че броят на „инфантофилите в Норвегия се увеличава – а засега повечето изнасилвачи на новороденото момиченце в Драмен дори не са арестувани. Това беше съобщено на 2 март 2015 г. по Централната норвежка телевизия NRK.

По този начин Норвегия за пръв път призна официално и публично наличието на „инфантофили“ сред своите граждани. Телевизията съобщи още, че, по данни на „Крипос“, инфантофилията е придобила сериозни мащаби в страната.

Темата за масовото изнасилване на бебета винаги е била старателно замълчавана и прикривана в норвежките медии – но сега, след „изтичането“ на информация по случая в Драмен, малко градче недалеч от Осло, беше просто невъзможно да се премълчи.

Проблемът се разкри, защото в интернет се появиха много снимки и видео-клипове за оргиите – при това те бяха публикувани от майката на малката жертва на тези „развлечения“, която, както и семейният й партньор, са коренни норвежци. Именно затова и се наложи по необходимост полицейската намеса. Временно са задържани само петима от участниците в насилието в Драмен. В репортажа на норвежката национална телевизия се пояснява, че „Крипос“ съобщава за участие в оргията на доста повече норвежци, от които обаче са арестувани само неколцина.
В хода на разследването се изяснило, че това норвежко семейство е предоставяло на инфантофилите 2 свои деца – момченце и 1-месечното момиченце.

По-рано в норвежките медии се мяркаха съобщения, че семейства „разменят“ собствените си деца, внуци или племенници за такива шокиращи „забавления“. В съдебното дело по такъв повод в местността Алвдала се разкри как норвежката майка предложила собствените си 3 деца на роднини и съседи, като сама не се погнусила да се „забавлява“ пред видео-камера както със своите, така и със съседските рожби. За делото „Алвдала“ дори беше написана книга. Но за „разлеченията“ на норвежците с бебета на възраст между 1 месец и 2 години местните медии започнаха да споменават едва в края на февруари и началото на март 2015 г.

Делото за случая в град Драмен започна на 2 март 2015 г. NRK съобщи, че е арестуван 32-годишен мъж, който изнасилил както собствения си син, така и 1-месечната дъщеря на своята партньорка. По това дело обвиняеми са 3-ма мъже и 2 жени. Норвежката телевизия съобщава, че то ще продължи 11 седмици. Също така бе изнесена информация, че самата майка участвала в изнасилването на собственото си 1-месечно бебе, записвала както себе си, така и съучастниците си на видео, след което публикувала клиповете в интернет.

В репортажа на телевизията се твърди, че по разпространение и мащаби на „инфантофилията“ Норвегия не се различава от другите скандинавски страни (по-специално Дания и Швеция, Финландия не се споменава). При това криминалистите твърдят, че инфантофилските оргии в Норвегия обикновено се извършват тайно, без такова „огласяване“ в интернет или медия-пространството, както е със случая в Драмен.
В информацията се съобщава, че „повечето случаи на инфантофилия в Норвегия се извършват вътре в норвежкото семейство или в тесен околосемеен кръг. Обикновено снимките и клиповете с изнасилване на бебета също носят чисто „семеен норвежки колорит“.

Но какво в такъв случай прави уникално насилието в Драмен, извършено над 1-месечно бебе от собствената му майка-норвежка?

Ами, само това, че, така или иначе, попаднало в медиите. Нищо повече.

Полицейският експерт от "Крипос" Бьорн-Ерик Лудвигсен

Полицейският експерт от „Крипос“
Бьорн-Ерик Лудвигсен

Телевизията съобщава, че подобни случаи в Норвегия са твърде много. Много деца биват изнасилвани в собствените им семейства от собствените им родители – но, по правило, такива „норвежки забавления“ не привличат вниманието на полицията. Все пак някои експерти признават, че садизмът, който са проявявали участниците в инфанто-оргията в Драмен, е уникален. Също така се отбелязва и „уникалността“ на възрастта на жертвата. Момиченцето не било още навършило пълни 4 седмици от раждането си.

Някои норвежки журналисти и „правозащитници“ в заключение твърдят:

„Изнасилването в такава ранна възраст невинаги се отразява зле на детето. При съответна помощ то понася напълно нормално последиците от изнасилването си на възраст месец-два след раждането си и повече“.

Цитат:

„Норвежките криминалисти от „Крипос“ твърдят, че изнасилването на новороденото момиченце от Драмен не е единичен случай. В Норвегия се извършват много повече подобни изнасилвания на бебета. Броят на участниците в подобни инфантофилски „забавления“ в Норвегия също е твърде голям“.

Разбира се, признанията на „Крипос“ поразяват с разкриването на тази страна от норвежката действителност.

Но, кой знае защо, броят на разпитаните засега си остава само 5-ма души в цялата страна.

Превод и редакция: Любомир Чолаков
Източник


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

17 мнения за “Епидемия от изнасилвания на бебета

 1. Съжалявам много за тези дечица наистина Бог трябва да дойде по скоро защото само той може да помогне

 2. Защо от 2015 г чак сега се научава това. Нека все по малко бебенца се раждат в тази гнусна страна та да се затрие този народ!!!!!

 3. Статията ме разтърси! Такова падение на хора с много пари! Вместо да ги дават на бедните в Африка, те са се изродили в животни!

 4. Жената от Норвегия, дошла да ни обединява колко поучително е секса между баща и детето му, да БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ СТРАНАТА БЕЗ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ! Това посегателство на създадения човешки род от ТТВОРЕЦА, е грубо посегателство и трябва да се спре! Децата са скъпоценен камък! Българи да пазим България!

 5. Ужас, ужас, ужас, поквара, беззаконие, смърт за похитителите, идиоти, не се издържа само да го прочете човек, горките бебета. Бог ще ги съди беззаконниците…

 6. „Изнасилването в такава ранна възраст невинаги се отразява зле на детето. При съответна помощ то понася напълно нормално последиците от изнасилването си на възраст месец-два след раждането си и повече“. Това е ненормално, това е откачено, това е дяволщина! Отвратих се, настръхнах, реално ли е! Накъде върви този свят? Дявола е слязъл на земята.

 7. Източникът ви не съществува. Струва ми се че статията е една голяма лъжа. Очаквам да ме убедите в обратното.

 8. Огън ше ги гори,тия аномалии!!!Даже и в най първобитните африкански племена това не се случва!!!И тия изверги идват на почивка в Гърция!!Започвам да гледам с голяма неприязън тия „скандинавци“.Далече от мене!!!Пфууу….

 9. Малко е да се каже, че съм ужасена и погнусена и се питам това ли се очаква да се случва с отнетите от родителите им деца уж за тяхно добро. Заради тези пари взети от правителството и ние българите ли трябва да се превърнем в изверги и да си посегнем на най-милото, децата ни за ,които народът ни е давал най милото за тяхното добруване и просперитет?

 10. За педофилите физическа и химическа кастрация, но педофилия има и в Бг и в много други държави. Не мисля, че е запазена марка за една страна. Отделно, че ако се вземе един случай и се раздуее за да се представи като масова практика си е „промиване на мозъци“. Все едно да снимам Столипеново и да обявя: Ето това е България!

 11. Отвратително деяние на психично болни и извратени хора … Пфу!!!
  Това ли са евроценностите за които ни съсипаха държавата? Такова ли болно и извратено общество ще ни дават за пример на уреденост, зрялост, морал …?!?
  Бахти скандинавската простотия. Акълът ми не може да осмисли, камо ли да приеме такова деяние. Направо се погнусих и отвратих

 12. Господи това е ужасно неможе умът ми да го побере .и то родителите. Господ сяра от небето ще прати.бързо ще дойде края на света.тази гнусота бог няма да търпи

 13. Ужасяваща статия. Не мога да повярвам, че майки и бащи изнасилват бебетата си. Направо ми настръхна косата и ме полазиха тръпки и то буквално. Що за изрод трябва да си да правиш подобно нещо. Или пък да го смяташ за нормално

  • Огън ше ги гори,тия аномалии!!!Даже и в най първобитните африкански племена това не се случва!!!И тия изверги идват на почивка в Гърция!!Започвам да гледам с голяма неприязън тия „скандинавци“.Далече от мене!!!Пфууу….

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.