СМЪРТ

6782_big

Какво заслужава „гражданинът“, който напада и убива с брадва, в гръб, само, мъничко, чупливо момиче? „Гражданин“ с богата криминална история, множество присъди и тежки криминални прояви, между които и предишно нападение над младо момиче. „Гражданин“, който убива с брадва, докато чака влака.

Какво заслужават „гражданите“, които убиват с ритници и юмруци възрастен мъж, направил им забележка, че се държат грубо, цинично и нападателно към непознати жени?

Какво заслужават други „граждани“, които режат и мъчат двойка старци с моторна резачка, за да им откраднат 5 лева?

Какво заслужават трети „граждани“, удушили самотна възрастна жена, която ги е наела да и „поправят“ улуците? И впоследствие – избили с отвертка златната и коронка?

Какво заслужава „проекто-гражданинът“, изнасилил дете в училищна тоалетна, в компанията и вероятно одобрителните възгласи на съплеменниците си?

Какво заслужават „проекто-гражданите“, нападнали с тръби и железа младо момче, в училищен двор, защото носи фланелки с лицата на Ботев и Левски?

Какво обединява горните случаи?

Първо, че извършителите им не са „граждани“ и никога няма да бъдат. Може би родителите им биха, при други обстоятелства, но тези не са. И няма да бъдат.

Че извършителите са рецидивисти, с дълга биография, с много осъдителни присъди. Без шанс, без желание, без намерение да  се „поправят“ и „интегрират“ в обществото. Без трудови навици, без уважение към обществото, без идея за „законност“, без уважение към собствеността и неприкосновеността на личността. Че принадлежат на една определена етническа група в българското общество. Че нападат предимно възрастни и трудно подвижни хора, момичета или жени. Че извършват убийствата с изключителна жестокост, по особено мъчителен за жертвите начин.

Тълпа от поне осемдесет „гражданина“ беше необходима, за да убие Боби Райнов. Повече от седемдесет „граждани“ се събраха, за да убият Георги Рогачев. И в двата случая, вилнееща тълпа, въоръжена с кирки, брадви, лопати, мотики и прочее.

Че са ведомствени и подзащитни на хелзинкски и прочее „правозащитни“ организации и фондации. Които ви обясняват, че тези „граждани“ имат правото да правят това, което правят и вие сте виновни, защото ги дискриминирате.

Мислите ли, че някой от горните извършители, ще се поправи след поредна условна или няколко месечна присъда?

Че ще се сепне, ще се плесне по челото и ще съжали искрено за стореното от него? Че ще татуира на задника си логото и имената на „защитните“ комитети и лидерите им, за да им пляска, докато върви? Че ще стане доброволец и ще изкупи вината си като замине доброволец в борбата срещу ебола и глада в Африка?

Аз не мисля. Зная, че няма да се случи.

Та на въпроса – какво заслужават извършителите на горните деяние и хилядите подобни на тях? Ако пишех този текст емоционално, вероятно бих написал следното:

Този, който убива с брадва, в гръб, беззащитно момиче, заслужава да усети и види резултата от удар с брадва, върху ръката, с която е държал своята брадва. Преди да чуе звука, който се получава, когато брадвата се забие в носа, ушите, челюстта  и накрая в тила му. Многократно.

Този, който се забавлява като мъчи с моторен трион беззащитни старци, вероятно живели достойно и почтено живота си, за да им открадне петте лева, заслужава да чуе, види и помирише, какво се случва, когато зъбите на моторния трион се забият в капачката на коляното му. Да получи не бърз, но последен урок по приложна патоанатомия, по темата – ефект на моторния трион върху стави, вени и сухожилия. Неговите собствени.

Този, който избива с отвертка златна коронка от челюстта на възрастна жена, която е удушил, за да обере, заслужава да научи вкуса на метала на същата тази отвертка в един бърз курс по приложна стоматология с отвертка, чук и длето, преди да бъдат набити в малкия му мозък. Този на върха на гръбначния стълб, не „малък мозък“, като определение за видимата празнина между ушите му.

Този, който смята, че да изнасилиш дете в училищна тоалетна е в реда на нещата, съобразно племенните му традиции, заслужава да научи повече за марката „Канго“ приложно. Със задник.

Тези, които убиват зверски със селскостопански сечива, в условията на тълпа, заслужават да научат приложно какво е „ярмомелка“.

Прилоша ли ви? Некоректен политически ли ви идва текстът? Развали ли ви 8-ми март? Звучи ви библейско, като „око за око и зъб за зъб“. Или като препратка към „талионното право“ на кръвно отмъщение?

М, жалко.

За жертвите на горните изстъпления и нечовешки постъпки няма 8 март. За съсипаните им, покрусени, ограбени, поругани роднини също.

А сега не емоционално. И не-правно и не-политически коректно.

Извършителите на горните деяния заслужават смърт. Дори не като „възмездие“. Като единствена защита и „превенция“ за живота, здравето, честта и имота на още живите и недостигнатите от брадвите, отвертките, кирките, лопатите и моторните триони на „неинтегрираните“.

Заслужават два изстрела в тила. Един „зачотен“ и един „контролен“. На обща стойност около 1.10 лв. При цена на боеприпас  калибър 9X18 около 0.55 лв. С ДДС.   

Гарантирана „превенция“.  

Автор: Ангел Джамбазки
Източник: lentata.com


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

12 thoughts on “СМЪРТ

 1. Даже бих казал, че смъртта само ще ги избави от мъки.
  ЗАСЛУЖАВАТ МЪКИ! ЗАСЛУЖАВАТ ПОБОЙ И АГОНИЯ, каквато те са причинявали!
  И нека останат ДА ЖИВЕЯТ сакати за цял живот, така както са осакатили родители и цели семейства за цял живот!
  Родител съм на 3 годишно чаровно момче и НЕ искам то да живее сред тях!
  Аз твърдо заставам зад вас. Дори ако трябва и във ВСЕКИ ГРАД ДА ИМА СФОРМАЦИИ И ако щете ги наречете „комитети от онова време“ за мигновена намеса при зашита или само-наложен ред вместо тази заспала „полиция“

  • Хм… Какво заслужават…? Аз например, ако имах власт разбира се, бих им резнал ръцете… и може би пръстите на краката. Събличам ги голи и ги пускам на улицата с голяма и тежка табела с (примерен) надпис: АЗ СЪМ ПЕДОФИЛ!

 2. Трябва да напуснем ЕС, за да се върне смъртното наказание. Всичко друго са само приказки и политически популизъм от депутата Ангел Джамбазки. ЕС си има ценности, които налага. Милостта към убиеца е една от тях.

 3. насилието не решава проблеми, а създава още насилие. Има други начини за справяне с тази сган. Въпросът е че няма политици които да вземат решения, защото тъпите мангали са лесни за манипулация и следователно чудесен електорат.

  • Ок. Предложи други начини. Апропо, справедливостта не е „насилие“. Просто правораздаването трябва да стане справедливо. Нищо повече.

  • Антон, вземи да прочетеш „Анатомия на властта“ на Гълбрайт. Там е описано, как насилието е инструмент за упражняване на власт – принудителна власт. Принудителна власт може да се упражнява, не само чрез насилие, а и чрез „обещание“ за такова. Въпреки, че „насилието“ и „принудителната власт“ се свързват основно с персоналното упражняване на властта, много активно се използват и от институции, които пък се свързват обикновено с упражняване на „условна власт“.

   След „теоретичното въведение“ ( 😉 ) мога да ти обърна внимание на две неща:

   1) циганите упражняват по отношение на нас принудителна власт;
   2) „заплахата за насилие“, т.е. връщането на смъртното наказание е превантивен инструмент за неизвършване на престъпления. Иначе, „мангала“ ще убие човек, ще убие втори …, ще го хванат и ще го вкарат в затвора, където ще лежи в буквалния смисъл на думата и ще го хранят с ТВОИТЕ пари, които са, като субсидия от бюджета за затворите. :-/

   От друга страна, „политиците“, които разчитат на тях, на „мангалите“ са ДПС и гравитиращите им полит.формирования. :-/

   Не забравяй, че в Чешката република циганките ги стерилизират след първото раждане. 😉 А доста време да си циганин е било противозаконно в Дания, Белгия, Германия и др. Ако не греша във Франция циганите все още нямат паспорти, т.е. там те не са „граждани“, но за последното не съм 100% сигурен. 🙂

   „Най добрия циганин е … “ 😉
   … сещай се за продължението. ☺☺☺

 4. „О, йес“! Най-после някой ясно и конкретно да напише това, което отдавна си го мислят милиони българи!
  (Браво, Ачо! Супер статия – и като послание, и като стил. Продължавай да ни радваш с подобни материали!)

 5. Абсолютно съгласен с г-н Джамбазки!!!! И тряБва да има публичност и малко от предварителните „упражнения“, които той споменава! Защото нещата отдавна вече са извън контрол и извън каквото и да е „поправяне“ на извършителите – защото те не само не са „граждани“ но не са и съвсем човеци, хора. В най-добрият случай са човекоподобни. И покрай това се сетих че след разпадането на СССР в Молдова, в Бесарабия бяха тръгнали цигански банди да обират градините на селяните. Но тъй като там, в тия страни, тогава нямаше (не знам дали сега има) политически коректни и толерантни граждани-членове на такива НПО-та, селяните взеха да ловят крадците цигани и да ги бесят на крайпътните дървета, като ги окичваха с накраденото от тях. Ей-така се решават тези проблеми и по никакъв друг начин! Но най-напред трябва да видим кой насажда това извратено отношение към човекоподобните, кой им плаща на тия НПО-та, кой задължава тези, които застават във властта у нас да следват безусловно подобни указания, защо се прави всичко това и цялата тая информация да се направи достояние на обществото. И да се даде да разберат – ясно и недвусмислено – на всички тия които апелират за човешко отношение към човекоподобните, че така не може да продължава! И понеже всички тия действия на човекоподобните могат да се определят с една дума – паразитизъм – да се запитаме какво прави човек когато паразити нападнат стоката му, земеделските култури па и самия него? Той прави само едно нещо – обезврежда ги чрез изтребване!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.