Прокуратурата и НАП започнаха проверка на доходите на „Протестна мрежа“

Продължаваме да ви информираме за всички новини и информации, които откриваме в Интернет свързани с „МРЕЖАТА“ в нашия канал Think Tanks Watch, следете го.


Константин Павлов под прякора "Комитата"

Константин Павлов под прякора „Комитата“

Прокуратурата и НАП са започнали сериозна проверка на доходите на подривната организация „Протестна мрежа“, научи ПИК. Сигналът за съмнителното финансиране на стожерите на моралната полиция бе депозиран във Върховната касационна прокуратура от ръководството на медията ни на 25 ноември. В сигнала на ПИК се съдържат факти и обстоятелства за съмнителния произход на средствата, които пълнят гушите на Асен Генов, Антоанета Цонева, Константин Павлов и Николай Стайков, известен търговец на вибратори, розови белезници, камшици за садо-мазо и презервативи (към момента не се уточнява дали кондомите са първа или втора употреба). 6bbf653219d303ccf6ee77f65f122f7fКонстантин Павлов, който се рекламира на жълтите павета като Комитата. Вижда се колко е доволен, когато държи банкноти (снимката по-горе). Към момента не е ясно дали стодоларовия копюр му е подхвърлен от масата на „Америка за България“. Бързите и смели действия на компетентните органи явно са хвърлили в паника Кака Цонка и са я накарали да излезе от дълбоката нелегалност, в която беше потънала. Блюстителката на законността, която е лапала стотици хиляди левове от фондация „Америка за България“, сега пищи до Бога, че данъчните ще надникнат в доходите й. Защо се притеснява, ако почтено е изкарала парите си? Колегата й Асен Генов, виден член на сектата Харе Кришна, също си е изпуснал нервите. Той панически се заключил в жилището си и алармира от фейсбука си: „Започнаха ни по списък“! Явно Асен Генов, Цонева, Комитата и хората от кликата им има какво да крият! ПИК казват, че ще продължи разкриването на подробности от задкулисния живот на „Протестна мрежа“!

Източник: pik.bg


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

One thought on “Прокуратурата и НАП започнаха проверка на доходите на „Протестна мрежа“

  1. Най късият виц:
    От НАП казали: „Абе-е-е…“
    От US посолството скръцнали: „Аде-е-е…“

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s